- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Çevreniz muhafazakar değil. Siz öyle misiniz peki? Yani nerden geliyor bu tarz şeylere olan ilginiz?
Bir de inanın bana bir Türk kızı izin arap, farsi vs tavlamak dünyanın en kolay şeyi. Arkadaşım kapalı bir kız. Yakında yurtdışında yüksek lisansa gidecek. Okulun grubuna girdiği an açık renk tenli kapalı kızı gören Arap, paki, hintli ne varsa bir sürü kişi yürüdü. Kız hiçbir şey yapmadı hee sadece üni grubuna girmesi yetti. Hepsi de kendi ırklarının eğitimli ve avrupa görmüş olanları
Ben de yiyeyim yiyeyim kilo almayayim istiyorumSelam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Arabistan'a taşın orda bunlardan çok ama kaçıncı eşi olursun muamma.
Senin anlattığın adamın sana öyle yürümüyor olması lazım ama zatenİçime su serpti bu yorum paki ve Hintli mümkünse almayyaim ama . Diğerleri olabilir jsjjs
İçinize su serpilmesin bence. Türk kızı için arap erkeği bulmak evet çok kolay. Hele de beyaz tenliyseniz ortadoğuya giden arkadaşlarım yolda yürürken bile önüne geçip evlenme teklif edenler olduğunu söylemişti. Ama mesele bulmakta değil zaten. Siz izlediklerinizden gaza gelmişsiniz de bu kültürlerle uyum sağlayabilecek misiniz?İçime su serpti bu yorum paki ve Hintli mümkünse almayyaim ama . Diğerleri olabilir jsjjs
Hahahahh o kadar haklı bir yorum ki.Bizim kızlarımız zekidir öyle dizi film karakterine özenmez veya inanmaz onların rollerini para karşılığı yaptığını bilir dedikten sonra bizim kızlar..Dizi film deki karakterlere sahip insanlar elbette var lakin dizide değil ve bunun size denk gelmesi piyango çıkması gibi birşey hayaller dizi karakteri gerçekler çırak hasan olur
Evet aynen böyle .. o yüzden bana düşen boğulmak ihtimaller denizinde...Senin anlattığın adamın sana öyle yürümüyor olması lazım ama zatenyani bırak seni beyaz tenli kapalı görünce hemen atlamayı, belli bir mesafeden en fazla kaçamak bakış atması lazım
Siz açık mısınız kapalı mıAilemin full açık olması dışında sorun yok
Nereden tutarsan tut hayallerim elimde kalıyor
En azından kapalı olmak zorunda değilsiniz onu da bilin. Yanlış anlamadıysam anlattığınız adam da öyle kimsenin yüzüne bakmayan über imam gibi bir şey değil. Dini bütün normal ahlaklı bir insan yaniEvet aynen böyle .. o yüzden bana düşen boğulmak ihtimaller denizinde...
Kız camiide kadınlar ayrı erkekler ayrı yerden girmiyor mu bir birlerini görmek için ? Küçükkten teraviye giderdim ama terbiyesiz bir kız olduğum için milletin eteğini indiriyordum o yüzden beni camiiyede almadılar. Değiştiyse bilmiyorum. :)Hahaha
Ya cumaya değil ama arada camiye gidiyorum ama utanıyorum ki kafamı kaldırıp bakmaya.
Feristahin fantazileri gibi bir konu olmuş yalnız.
"Once adeleleri bi yarım saat sonra da kendisi belirdi kapida".....
Şalıyla adamın sakalının suyunu silmek..Önce pambık sakalı belirdi kapıda sonra seccadesini serdi
Yukardaki yoruma katılıyorum; bu tarz aileler yakın çevre, aile dostu ve açıkçası maddiyatları da iyi oluyorAilemin full açık olması dışında sorun yok
Nereden tutarsan tut hayallerim elimde kalıyor
Üniversitedeyken birine aşık olmustum ayni anlattığın gibi romantik muhafazakar baya baya abayı yakmıştım sonra geçti zamanla.O kadar muhafazakar olanlar kadıni bir adim gerisinde tutuyorlar bence kakara kikiri mucuk mucuk elhamdülillah tarzı bir ilişki yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?