Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Evet ama bu şey değil oturacaksın evde, çalısmayacaksın gibi ya da kadını malı gibi gören bir hassasiyet değil. Yani gerçekten sakın, merhametli, işin özünü kavradığı için naif olabilenlerden.

Kendi çevrem hep zıttında bir çevre. Hiç öyle tanıdığım yok.

Like konusunda haklısınız.

Romantik İslamcılar deniliyor onlara ve ben de hiç sevmiyorum tüm mahremini kafana emoji koyarak paylaş hele bir hesap var sözde muhafazakar kocası avukat sürekli adamın mesleğini övme küçük yaşta evlenmiş onu öne çıkarma kocasının aldığı pahalı hediyeleri paylaşma bir de bu kadar lüks gösteriş meraklısı haline bakmadan millete yaşınızı geçirmeyin çok kritere takılmadan evlenin nasihatı veriyor

Evet değil tabi. Ama işte benim hayalim onun gerçeği

Mesela aklıma bir konu geldi paylaşayim bununla alakalı. Bizim evin orada dini konular konuşulan, o tarz bir vakıf var. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ordan genç erkekler çıkıyor bazen. Tipleri de fena olmuyor yani ama bakışlarini yerden çevirip bakmıyorlar bile. Onlarda gözleriyle tesettüre giriyor. Bu tarz bir insanla da anca görücü usulü evlenebilirsin. O da işte aile dostu vs olabilir anca.

Hmm işte çıkmaz oluyor böylece iş. O zaman ben tanıdıklarımı o çevreden edinmeye bakayım. Bu mantığa göre.

Arapça konuşma bile çekici geliyor jsjsjsj

Ben nerelere gideyim herkes italyan erkeği beğenirken benim eşgal vizyonu...
Tövbeler olsun ya.
Bana kabus gibi gelen şeyler iyi geliyor yani.
Arap diyince bana kafada o tuhaf şeyle gezen, parası olan ama görgüsüz, kadına değer vermeyen, eliyle pilav yiyen fln tipler geliyor. Ben yolumu değiştiririm şahsen
Zevkler türlü türlü tabii

Hahaha ya vizyonsuzluğumun en azından farkındayım.
Şaka Maka o tarzını demiyorum. Hani böyle bebek gibi seven, kibar, naif olanlarından bahsettim. Gayet modern kadına davranışları. O tipler de var. Ama Arap mi Fas mı ya da Azeri mi bilmiyorum tam...

(Kız niye 2 kere konu açıyon diğerine yazdığımı yapıştırıyorum buraya da)
Her Arap erkeği o videolarda görünen gibi mi? Kendi inancınıza uygun biriyle evlenip ırkı farketmeden de böyle bir hayat yaşayabilirsiniz. Yine de Allah gönlünüze göre versin.

Instagram ve dizileri izleye izleye sağlam bir hayal alemine kapilmişsiniz gidiyor belli ki. Uyanışınız sert olacak gibi geldi bana.

Çevreniz muhafazakar değil. Siz öyle misiniz peki? Yani nerden geliyor bu tarz şeylere olan ilginiz?

Bir de inanın bana bir Türk kızı izin arap, farsi vs tavlamak dünyanın en kolay şeyi. Arkadaşım kapalı bir kız. Yakında yurtdışında yüksek lisansa gidecek. Okulun grubuna girdiği an açık renk tenli kapalı kızı gören Arap, paki, hintli ne varsa bir sürü kişi yürüdü. Kız hiçbir şey yapmadı hee sadece üni grubuna girmesi yetti. Hepsi de kendi ırklarının eğitimli ve avrupa görmüş olanları

Yani illa yabancı olmadı gerekmiyor herhalde.
Muhafazakarsanız muhafazakar çevrelerden biri de çıkar. Tam o milleti bulmak da akıllıca değil. Aynı ülkenin insanları başka illerden evlenince çatışıyor. Başka ülke başka gelenek de bu kadar güzel değil onu da göze alın.
Avrupalılar bireyselliğe önem verdiği için onlarla olan evlilikte belki aileler örf adetler sıkıntı yaratmıyor. Ama bahsettiğiniz Ortadoğu ülkelerinde geleneksel aileler burnunuzdan getirir.
Muhafazakar arkadaşlar, toplantılar bulun. Bir şekilde önünüze çıkar

Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Aa o saydığınız yerdeki insanlar da binbir güçlük ve tehlikeye rağmen kaçıp almanyada sığınmacı oluyorlar. Neye özendiginize bir daha dikkat edin derim, işin içini bilmesek vay ne güzel hayat dicem ben ki gezmeyi çok severim, o coğrafyaya bedava olsa bile o kadar kültür mirasına rağmen adım atmam gezmek için.

Ayyy beni de gördükçe sinir basıyo. Özelleri tümden herkese açık bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…