- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
- 33
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Cuma çıkışlarına gitmeyi düşündün mü? :)Selam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Cuma çıkışlarına gitmeyi düşündün mü? :)
Linçlemelik bir şey yok bunda. İnşallah bulursunuz istediğiniz gibi birini. Yalnız aklıma şunu getirdi hayalinizSelam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Böyle erkeklerle çok muhafazakar kızlar evleniyor bence genele baktigimda. Aile dostu falan oluyorlar
Sondan başlayayım, Arabistana göçmek öyle kolay değil canım maalesef, hele tek başına bekar kadın asla göçemezSelam kızlar.
Güzel fikir bence hemen yarın toplanın.Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim?
Yaa dediğin çifte baktım merak edipGünümüzde tanışmak biraz zor ama işte eş dost tanıştırmasıyla bu tarz bir ilişki bulabilirsin belki, bilemedim. Ve linçlenecek bir şey yok. Umarım gönlüne göresini bulursun
Sondan başlayayım, Arabistana göçmek öyle kolay değil canım maalesef, hele tek başına bekar kadın asla göçemezÖyle şeyler dizilerde filmlerde olur anca, en dindar adamın bile ya anası ya kardeşi salça olup herşeyi mahvediyor ya da adam ikinci kadın da var dinde diye İmam nikahlı eş de tutabilir. Ah bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu neler sen hayırlısı de Allah gönlüne göre versin kendi memleketinden olmayınca zor oluyor. Mekkede evli Türk ve Arap tanıdıkları olan biri olarak yazıyorum.
Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
HahahahFeristahin fantazileri gibi konu olmuş yalnız.
"Once adeleleri bi yarım saat sonra da kendisi belirdi kapida".....
Ya söylediklerimi yanlış anlama bende açığım ama bu tarz erkekler baştan kapalı kız,kapalı aile istiyorlar benceAilemin full açık olması dışında sorun yok
Nereden tutarsan tut hayallerim elimde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?