Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

duvarsaatii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
578
1.341
33
Selam kızlar.

Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;

Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs

Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.

Eklentiler

• images (8).jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 890
Cuma çıkışlarına gitmeyi düşündün mü? :)

Linçlemelik bir şey yok bunda. İnşallah bulursunuz istediğiniz gibi birini. Yalnız aklıma şunu getirdi hayaliniz

Yaa dediğin çifte baktım merak edip Günümüzde tanışmak biraz zor ama işte eş dost tanıştırmasıyla bu tarz bir ilişki bulabilirsin belki, bilemedim. Ve linçlenecek bir şey yok. Umarım gönlüne göresini bulursun

Diziyi izlemedim, ne istediğinizi de anlamadım. Dini konuda hassas bir insan mı arıyorsunuz? Onu bulacak yerlerde takılın, ailelere falan haber salın. Her çevrede bir mümin vardır. Konuştukça da anlasirsaniz evlenirsiniz.

*o Instagram'daki çiftlere sinir oluyorum ben. Eğer o kadar hayatin her alanına dini koyacak kadar dini bütün bir insansa niye evini,mahremini, yüzünü, fiziğini yüz bin insana açıyor? Onlarin sevdiği bence din değil like

Sondan başlayayım, Arabistana göçmek öyle kolay değil canım maalesef, hele tek başına bekar kadın asla göçemez Öyle şeyler dizilerde filmlerde olur anca, en dindar adamın bile ya anası ya kardeşi salça olup herşeyi mahvediyor ya da adam ikinci kadın da var dinde diye İmam nikahlı eş de tutabilir. Ah bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duydu neler sen hayırlısı de Allah gönlüne göre versin kendi memleketinden olmayınca zor oluyor. Mekkede evli Türk ve Arap tanıdıkları olan biri olarak yazıyorum.

Huhh. Evet Neler neler var din olması kaynana görümce olmayacak anlamına gelmez evet:)) Amin inşallah çok teşekkür ederim. <3.

Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Gördüklerinize inanıyor musunuz gerçekten? İlahi aşkını da, sevgilisine olan aşkını da şova dönüştürene inanmam. Siz de inanmayın, bu gerçek değil sadece bir konsept.

Ayrıca ilahi aşk yaşayacak kadar ahiret odaklı yaşayan adamın Instagramda takipçi kasması ne ölçüde samimi?

Ailemin full açık olması dışında sorun yok

Nereden tutarsan tut hayallerim elimde kalıyor
Ya söylediklerimi yanlış anlama bende açığım ama bu tarz erkekler baştan kapalı kız,kapalı aile istiyorlar bence Gidipte açık bir ailenin kızına bakmiyorlar. Hayat tarzlarimiz uymuyor diye baştan rest çekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…