Soyadınızı kullanacak mısınız?

bilmıyorumm yaa dusunuyorum, kullansam mıı kullanmasam mı diyeCADIARZU
bir taraftan askımın soyadını almak cok guzel birsey ve soyadı da guzel:asigim:
bir taraftan kendı soyadıma da hayranım yılların bıskuvı markası:icecream: hava atıyom cogunlukla sahıbıyım diye :icecream:
dusunuyorum iste bakalımfisfisfis

Aslında ben kızlık soyadımla da gurur duyuyorum ama kullanamıcam. Neden mi iki ismim var ikide soyismim olursa yandık demektir hangi bir adımı forumlarda nerelere doldurayım

ortaokul sınavlarına girerken hatırlıyorum da iki ismimi bile sıkıştıramamıştım foruma ki şu anki soyadım uzun nişanlımın soyismi de pek kısa sayılmaz en iyisi eşimin soyadı :)

Evlenebilirsem kendi soyadımı da kullancam :1closedeyes:

Ben yalnızce eşimin soyadını kullanmayı düşünüyorum.Benim soyadım zaten yabancı ve çok uzun.Çok da zor bir telaffuzu var.Nişanlım da yabancı,soyadı da yabancı ama benim soyadımdan daha kolay ve kısa.İki yabancı soyadıyla uğraşmak istemiyorum.25 yıldır insanlara kodlamaktan ve açıklama yapmaktan çok sıkıldım eşiminkini kullanmak istiyorum..

hem kendi soyadımı kullanıyorum hemde eşimin soyadını kullanıyorumşakkıdı
allahım çokta harika bir durum yılların alışkanlığının yanına canımın içisinin soyadı da eklendi harika bir kompozisyon oldu:asigim:

ben aşkımın soyadını kullanıcam :)

walla bana da yapmam gerekenin nişanlımın soyadını almak gibi geliyor ammaaa babacığımın ne kardeşleri var ne de erkek çocuğu... ne bilim ben...bırakmak zor gibi geliyor

bende eşiminkini kullnırım kendi soyadım zaten uzun , nişanlımın soyadı güzel çok şükür ismimlede uyumlu ne güzel :)

bende hem kendi soyadımı hem eşimin soyadını kullanıyorum...ikiside cok uydu birbirine bütünmüş gibi geliyo insanlara....:)

Ben evlenince eşimin soyadını da alim ama kendi soyadım da kalsın istiyordum. Fakat kendisi istemiyor :sm_confused: Çok bağlı bu tür adetlere...

Kendi soyadım çok uzun olduğu için eşimin soyadını alıcam. Hem oldum olası soyadımın uzunluğundan anlaşılamamışımdır bugüne kadar. Bir yere gittiğimde on kere sölerim "l" ile falan die. Hep yanlış yazarlar. Okuldada komik bir anlamı olmamasına karşın uzun olduğundan alay konusuydu. Neyseki yeni soyadım kısa ve en çok kullanılan soyadlar arasında. İsmimlede güzel bir bütün oluo.

..............

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iki soyadı kullananlardanım babam vefat ettıgı için soyadını yinede tasımak istedim eşim olgunlukla karsıladı kaynatam küçük bi kriz geçirdi amaaaaaaa hiç umurumda değilll ağzının payını aldı sustu sonucta ben artık esimin nüfusundayım bi soyadı hiçbişi değiştirmez

bende sadece mustakbel esımın soyadını kullanıcam kendı soyadımla beraber bayagı uyumsuz oluorrr :)))

sözlümün soyadı ile ismimin manası aynı yıldız-yıldız olacağım. yani gururla taşıyacağım...

Aaa denizden arkadaşım benimde soyadım yıldız olucak. Yukardada onu demek istemiştim genelde en çok kullanılan soyad he he =)

ben her ikisini de kullanıcam

çünkü kendi adım ve soyadım çok uyumlu bozmak istemiyorum a.s

her iki soyadımı da kullanıyorum
adım + eşimin soyadı + önceki soyadım şeklinde dolanıyorum etrafta
eyüp sabri tuncer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…