Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, ben de Atatürk aöf'de sosyoloji 1.sınıf okuyorum. Bence oldukça fazla iş imkanı var, ben özellikle aile danışmanı olabilmek için girdim bu bölüme. Bakalım, kısmet...
Ben de AOF öğrencisiyim, 3. sınıfa geçtim, 4 dönemdir yüksek onur alıyorum ve hiç kalmazsam bu yıl okul bitecek... hedefim inşallah ya rehber öğretmenlik ya da felsefe grubu öğretmenliği.... Çok zevkli ama bir o kadar ağır bir bölüm, bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Ben de AOF öğrencisiyim, 3. sınıfa geçtim, 4 dönemdir yüksek onur alıyorum ve hiç kalmazsam bu yıl okul bitecek... hedefim inşallah ya rehber öğretmenlik ya da felsefe grubu öğretmenliği.... Çok zevkli ama bir o kadar ağır bir bölüm, bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Merhaba, ben tüm kitapları okuma parçaları dahil olmak üzere satır satır okudum, konu sonu soruları, soru bankalarından soru çözdüm bol bol...3.70 ile bitirdim çok şükür,...