• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Sosyal Sınıf

ya ben tarıh öğretmenı oılmak ıstıyrm aslında ama iş bulma olanaklarının cok zayıf oldugunu öğrendım bu yuzden farklı meslekler arayısı içindeyım

annem tarih ögretmeni mebde çalışıyor 20 yıllık ögretmen ama inan sana maaş gıdım gıdım artıyor
hem de kpssde sorun yaşarsan ya da özel sektör düşünüyorsan diyim çok zor ilk başta kısıtlı bi maaşta seni deniyolar memnun kalırlarsa öyle alıyorlar falan filan
Bi de tarih çok talep olan bi ders değil matematik fizik gibi sayısal derslere oranla.zaten dershaneye gidenlerin çoğu sayısal öğrencisi senn de bildgin gibi
Başka bişey seç bence daha hayırlı olur
Gerçi ben de tarihi çok seviyorum ama sayısal ögrencisiym :hulya:

ben sözelciyim ya pek meslek alanı yk bzm bölümde reklamcılık düşünüyorum bide ikisinide yazıcam ama aklım tarih de olucak bile bile de yanlıs yapmak ıstemıyorum cevremdeki herkes aynı seyı söyluyo genelde bi söle bi durum war kpss yı kazanmakdan daha önemlisi tayin meselesi ben genelde sanssız bi insanım kesın her yıl bi yere tayınım cıkar yanı eminim bundan D: eş durumu fln da cabası illa kocanı da öğretmenler odasından secıceksın off ne kaadr zor bu işler ya :(:( tarih bölümünün puanı yuksek ve 5 yıllık ama reklamcılık 4 sene ve tarıhle arasında kabataslak bi hesapla 50-60 puan war alsanaalsanasmile

puanlarn öyle oldugundan emn msn? elimde 2009 puanları var
tarih öğr. en yksek marmarada 320yle almş
reklamcılık burslu bahçeşehir 349la almış
halkla ilişkilerde en yüksek bhcesehr 347
tabi çok çok daha düşük yerler var ama alt sınırları yine tarih öğretmenliğinden yüksek
2010u bilmiyorum tabi ama sanmamki atanmama şansı bu kadar yüksek olan bi bölüm bi senede bu kadar fark atıp o kadar öne gecsin

Son düzenleme:
Back