- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Bu kavgadan da Rte zaferle ayrilir yeni basbakan da kullanislilik bakimindan damat Berat olur.
Yesinler birbirini desem de olan her zamanki bizlere olur
Bilemem tabi. Sadece planın taraflarının dediğim kişi üzerine destek olduğunu görüyorum. Şahsi fikrim Ben yinede ülkemin bu kadar zayıf olduğunu düşünmüyorum. Ne idüğü belirsiz bir akım isimsiz adressiz bir blogdan bir kanser hücresi gibi yayılan bir durum gibi görünüyor. Provokasyonlara gelmemek lazım.Ben Damat diyenlerdenim, biraz Numan Kurtulmuş kurcalıyor kafamı ama damat candır.
Ama pelikanla alakası yok demekYooo , gidiyorlarsa gidiyorlardır .
Kongreyi konuşuyoruz şu an, dosya gerçek midir değil midir bilemem, somut gerçekler üzerinden yorum yapıyorum topikte.Bilemem tabi. Sadece planın taraflarının dediğim kişi üzerine destek olduğunu görüyorum. Şahsi fikrim Ben yinede ülkemin bu kadar zayıf olduğunu düşünmüyorum. Ne idüğü belirsiz bir akım isimsiz adressiz bir blogdan bir kanser hücresi gibi yayılan bir durum gibi görünüyor. Provokasyonlara gelmemek lazım.
Bir şu aileye damat olamadıkAile şirketi gibi
Kongreyi konuşuyoruz şu an, dosya gerçek midir değil midir bilemem, somut gerçekler üzerinden yorum yapıyorum topikte.
Somut gerçekler yarın myk toplanıyor, Davutoğlu myk sonrası basın toplantısı yapacak, bu ay kongreye gidiyorlarmış ve Davutoğlu aday olmayacakmış, bunların hepsi Başbakanlık'tan gelen haberler.
Kongreye gidiliyorsa ve aday olmayacaksa o zaman yeni bir Başbakan gerekli, en kuvvetli adaylardan biri bence Sn. Kurtulmuş ve damat Berat Albayrak.
Damat Berat simdi olamasa da uzun vadede muhakkak olacak. Uzun vade de cok uzun degil. Once Binali Yildirim ya da Numan Kurtulmus olur. Sonrasinda da yerlerini Damata bırakırlar gibi geliyorKongreyi konuşuyoruz şu an, dosya gerçek midir değil midir bilemem, somut gerçekler üzerinden yorum yapıyorum topikte.
Somut gerçekler yarın myk toplanıyor, Davutoğlu myk sonrası basın toplantısı yapacak, bu ay kongreye gidiyorlarmış ve Davutoğlu aday olmayacakmış, bunların hepsi Başbakanlık'tan gelen haberler.
Kongreye gidiliyorsa ve aday olmayacaksa o zaman yeni bir Başbakan gerekli, en kuvvetli adaylardan biri bence Sn. Kurtulmuş ve damat Berat Albayrak.
Doğrudur. Yeni bir dönemece giriyoruz belkide. Yeni bir zorlu süreç. Bakalım yarın neler getirecek.Kongreyi konuşuyoruz şu an, dosya gerçek midir değil midir bilemem, somut gerçekler üzerinden yorum yapıyorum topikte.
Fitne soktular utanmazlar. Oysa ki her sey gulluk gulistanliktiProvokasyondur o cok ta şaapmamak lazim.
Ama pelikanla alakası yok demek
Çok iddialı konuştun da ilk mesajında. Neyse..Yoo , olabilir de olmayabilir de .
Fitne soktular utanmazlar. Oysa ki her sey gulluk gulistanliktiAhh o dış mehtaplar yok mu
Çok iddialı konuştun da ilk mesajında. Neyse..
Damat Berat simdi olamasa da uzun vadede muhakkak olacak. Uzun vade de cok uzun degil. Once Binali Yildirim ya da Numan Kurtulmus olur. Sonrasinda da yerlerini Damata bırakırlar gibi geliyor
Kim Başbakan olacak yakında belli olur ama Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından birinin "yeni anayasa Haziranda epey olgunlaşır" gibi bir bir cümle kurduğu haber okudum nette, yeni anayasa başkanlık sistemini de içeriyordur, Davutoğlunun gitmesi, başka bir Başbakan, yeni anayasa birleştirildiğinde, Başbakan kim olacaksa son Başbakan olacak gibi sanki.Doğrudur. Yeni bir dönemece giriyoruz belkide. Yeni bir zorlu süreç. Bakalım yarın neler getirecek.
Ne demek istiyorsun anlamıyorumEvet gişe yapmaz , fikrim sabit .
Son olacaksa Damat Berat olurKim Başbakan olacak yakında belli olur ama Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından birinin "yeni anayasa Haziranda epey olgunlaşır" gibi bir bir cümle kurduğu haber okudum nette, yeni anayasa başkanlık sistemini de içeriyordur, Davutoğlunun gitmesi, başka bir Başbakan, yeni anayasa birleştirildiğinde, Başbakan kim olacaksa son Başbakan olacak gibi sanki.
Valla bir kulağım tvde, dinlediklerimi de aktarayım size, kongre sonrası erken seçim bile konuşuluyor.