Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha dün berber dükkanı önünde bir adam oturmuş, yüzünde kil maskesiyle. görünce aman Tanrım dedim. bu ne hal böyle. ben en son ne zaman maske yaptığımı hatırlamadım kaşını bile aldırmış olabilir yani

Evet konu sizin değilmiş. Konuyu öyle bir sahiplendiniz ki konuyu açanın siz olduğunu sandım. Bu konuda pardon. Şimdi ilk paragrafı çıkarıp tekrar alıntılayayım tek sorun buysa
Bana hitaben yapılan yorumlara cevap hepsi kendi fikrimi sahipleniyorum konuyu değil

sız makyaj yapan erkek gorunce yasamak ıstemıyorsunuz
ben kadınları olduren cocuklara ve hayvanlara tecavuz eden erkek gorunce yasamak ıstemıyorum.

kımın ne oldugu hangı marka ne renk ruj kullandıgı benı hıc ılgılendırmıyor yeter kı kımseye zarar vermesın

Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.

Valla gayet liberal bir kadinim ve hiç öyle videolara denk gelmiyorum. Olsa olsa gece 1'de yemek videolarina denk geliyorum, aç hisedip öyle yatiyorum o saatte yenilmez diye. Asil dram burda ama neyse.

Kadin/erkek kalıbi nerden geldi hiç bir fikrin varmi? Senin bu nefret söylemin en basit pantalon giymek isteyen kadinlara söylenirdi. Afghanistanda halen yasaktir kadinin pantalon giymesi. Çünkü 'onu sadece erkekler giyer'

Biri senin için 'iyy bu pantalon giyor, toplumuz yozlaşiyor, nefret ediyorum, midem bulaniyor' dese hoşunami giderdi? Bu sadece fikir belirtmek değil, nefret kusmak ve algi yaratmaktir. Özgür ifade, nefret kusmayi içinde barindirmiyor.

Oww noo kaşını mı aldırmıs olabilir püü bi ara kocaminda alırdık gay mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…