Upuzun tırnaklarım var, kııpppkırmızı passsparlak da oje sürüyorum.Sana ne arkadaşım milletin sakalında tirnagindan? Şaka mısın sen ? İstersen eline tırnak makasyla tras köpüğü al sen hallet
Bide kapının kapanmasını bile zor bekliyorlarDirekt dedem aklıma geldi ahdbsbs
Ulan dedim dedemi asansörde öpüşürken görsem nolurdu acaba sbdbsbsb
Evet konu sizin değilmiş. Konuyu öyle bir sahiplendiniz ki konuyu açanın siz olduğunu sandım. Bu konuda pardon. Şimdi ilk paragrafı çıkarıp tekrar alıntılayayım tek sorun buysaKonu benim mi bir daha bak istersen
Oluyordur muhtemelen. Konu tek erkekler değil aslında, konu toplumun kabul ettiği " normal" şeylerin dışında olmak.Upuzun tırnaklarım var, kııpppkırmızı passsparlak da oje sürüyorum.Benden de rahatsız oluyor mudur acaba?
Cıks sen bağyansın oje sürebilirsin, rahatsız olmaz.Upuzun tırnaklarım var, kııpppkırmızı passsparlak da oje sürüyorum.Benden de rahatsız oluyor mudur acaba?
Her yazdığım mesajı neden üstüne alınıp cevap veriyorsun ben kime yazmısım onu ayrıca konu senin değil senin konun yok beni delirtmek mi istiyorsun senin konun yokBunu doğru bulduğumu söyleyen kim?
Nasıl göremedim ben bu iyi niyeti tüh
Bana hitaben yapılan yorumlara cevap hepsi kendi fikrimi sahipleniyorum konuyu değilEvet konu sizin değilmiş. Konuyu öyle bir sahiplendiniz ki konuyu açanın siz olduğunu sandım. Bu konuda pardon. Şimdi ilk paragrafı çıkarıp tekrar alıntılayayım tek sorun buysa
Kız yok ondan da olurlar ay pislik olur diyeCıks sen bağyansın oje sürebilirsin, rahatsız olmaz.
Taktım sana ondanHer yazdığım mesajı neden üstüne alınıp cevap veriyorsun ben kime yazmısım onu ayrıca konu senin değil senin konun yok beni delirtmek mi istiyorsun senin konun yok
Oluyordur muhtemelen. Konu tek erkekler değil aslında, konu toplumun kabul ettiği " normal" şeylerin dışında olmak.
Bence de oluyordur yav.Cıks sen bağyansın oje sürebilirsin, rahatsız olmaz.
Ama kırmızı, rahatsız olduğuna eminim ama ispatlayamamCıks sen bağyansın oje sürebilirsin, rahatsız olmaz.
Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Oww noo kaşını mı aldırmıs olabilir püüdaha dün berber dükkanı önünde bir adam oturmuş, yüzünde kil maskesiyle. görünce aman Tanrım dedim. bu ne hal böyle. ben en son ne zaman maske yaptığımı hatırlamadımkaşını bile aldırmış olabilir yani
İki tane dayı, güpedündüz, bir parkta bankta hani? Onu da gördün mü bibi?Videoyu ilk gördüğumde ulan ne oluyor dedim insan bi sarsıliyor
Sıraya geç cicim kuyruk uzunTaktım sana ondan
erkekse kadina dönsün kadınsa erkeğe bir çok örneği var bununKadın bedeni istemiyorsa niye ameliyat olsun ayol? Hiç bir fikriniz yok di mi bu konuda?
bilemedim , bi kalite kontrol yapın , baktınız yumuşama var, hemen bir tesbih alıyorsunuz bi de kundura . verin eline salın sokağaOww noo kaşını mı aldırmıs olabilir püübi ara kocaminda alırdık gay mi acaba