- 21 Ağustos 2014
- 730
- 1.476
Konu benim mi bir daha bak istersenYanlız siz bir gruba nefret söylemi ile konu açtınız. Yani kendinizce bir yorum yaptınız da biz gelip sizin herhangi bir konuda yorumunuzu bulup kendi doğrularımızı empoze etmedik
Bi bitseniz mi artık derken?? Diğer insanların yaşam tarzlarına hakaretler ederek nefret etmeyenler olarak mı bitelim sizce? Kusura bakmayın da bir gider bin geliriz.
Siz başkalarına nefret kusmakta özgürsünüz ama bu tavrınıza tepkili olanlar bi bitse düşüncesindeyseniz lütfen bu konuda yardım alın. Gerçekten durumun farkında olmanızı isterim.
İnsanların size yazdıklarını derleyip toplayıp onlara yönelerek yazmanız ve üstüne bir de nokta koymanız sizi bir tartışmada haklı çıkarmaz. Sadece yerinizde sabit kaldığınızı, olumlu ya da olumsuz bir eldeniz olamadığını gösterir
Son olarak gördüğüm kadarıyla konunuza yazan hiç kimse kendisini mükemmel insan ilan etmedi. Tepkiler açtığınız konuyla ilgili. Diğer insanlara nefret söyleminde bulunduğunuz için insanların sizin hatalarınızı size hatırlatması başka şey, sizin bunu yapanların neden yaptığını algılayamayıp kendi mükemmelliklerini ilan ettiklerini sanmanız çok farklı bir yanlış.
Algılarınızda çok büyük yanılgılar var. Görebilmenizi isterim.
İşte buna nefret söylemi diyoruz güzel kardeşim.Benim için tür değil evet bu tablo.
Konunun hanımefendinin diyetiyle ne alakası var. Sacmaladiniz iyiceTabi tabi insanları eski konusundaki oğluşu ve hayırsız babasıyla vurmaya çalışmak pardon sen vurmazsın empati yaptırmaya çalışmak yermek ve kınamakla eş değer değil. Hadi bebeğim sen diyetine devam et. Kapa artık beninle mevzunu.
İşte cesaret işte feraset İşte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlıkAsansörde öpüşen dayıları sakin izleme.
Kimbilirrrr qelbimin ağrısını kim bilirrAsansörde öpüşen dayıları sakin izleme.
Sizleri de savunduklarınız bulmaz umarımBence umarım bulur
Konunun benim oğlumla ve babasıyla da alakası yoktu ama kendisi bunu yaptı ona da aynı tepkiyi verdiniz mi? Çifte standartçılar.Konunun hanımefendinin diyetiyle ne alakası var. Sacmaladiniz iyice
Kocam gay değil bildiğim kadarıyla. Çocuğum yok yapmayı düşünmüyorum ama olursa ve cinsel yönelimleri farklı olursa şanslı olur çünkü kendisini hormon tedavileriyle düzeltebileceğini düşünen bir ailesi olmaz. Konu hakkında yetkin, bilgili, destekleyici bir aileye doğmuş olur.Sizleri de savunduklarınız bulmaz umarımbendeki ihtimaller kadar sizdeki ihtimalleri de düşünün.
İşte görsen kelli felli adamlar ne makyaj yaparlar ne bişe evlilerdir muhtemelende ama işte asansörde yiyişmecelerİşte cesaret işte feraset İşte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık
Sizleri de savunduklarınız bulmaz umarımbendeki ihtimaller kadar sizdeki ihtimalleri de düşünün.
Aha izlemiş rezilKimbilirrrr qelbimin ağrısını kim bilirr
Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.Konunun benim oğlumla ve babasıyla da alakası yoktu ama kendisi bunu yaptı ona da aynı tepkiyi verdiniz mi? Çifte standartçılar.
Kız bibi o da hakkat ilginç ha absbabsbsİşte görsen kelli felli adamlar ne makyaj yaparlar ne bişe evlilerdir muhtemelende ama işte asansörde yiyişmeceler
Ama errkek işte. Bol R li olunca yaptıkları çok göze batmıyor, dışlanmıyor fişlenmiyor. Adamın rahatı yerinde, bol R li bir şekilde dolaşıyor sokakta.Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.
Videoyu ilk gördüğumde ulan ne oluyor dedim insan bi sarsıliyorKız bibi o da hakkat ilginç ha absbabsbs
Direkt dedem aklıma geldi ahdbsbsVideoyu ilk gördüğumde ulan ne oluyor dedim insan bi sarsıliyor
Bunu doğru bulduğumu söyleyen kim?İşte görsen kelli felli adamlar ne makyaj yaparlar ne bişe evlilerdir muhtemelende ama işte asansörde yiyişmeceler
Nasıl göremedim ben bu iyi niyeti tühGaliba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.