Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu benim mi bir daha bak istersen

Konunun hanımefendinin diyetiyle ne alakası var. Sacmaladiniz iyice

Sizleri de savunduklarınız bulmaz umarım bendeki ihtimaller kadar sizdeki ihtimalleri de düşünün.
Kocam gay değil bildiğim kadarıyla. Çocuğum yok yapmayı düşünmüyorum ama olursa ve cinsel yönelimleri farklı olursa şanslı olur çünkü kendisini hormon tedavileriyle düzeltebileceğini düşünen bir ailesi olmaz. Konu hakkında yetkin, bilgili, destekleyici bir aileye doğmuş olur.

Konunun benim oğlumla ve babasıyla da alakası yoktu ama kendisi bunu yaptı ona da aynı tepkiyi verdiniz mi? Çifte standartçılar.
Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.

Galiba eşiniz zorba birisi, oda oğlunuz öyle olmasın demiş. Yani eşiniz norrrrmal bir erkek, sizin kinadiklarinizdan değil ama kötü bir adam demek istemiş. Haksız degilki.
Ama errkek işte. Bol R li olunca yaptıkları çok göze batmıyor, dışlanmıyor fişlenmiyor. Adamın rahatı yerinde, bol R li bir şekilde dolaşıyor sokakta.

onlar neden bakım yapmasın , yaptırmasın ki ?
bazıları abartıyor ama o da onların tercihidir.
bakımlı olmak ve güzel kokmak onların da hakkı

İşte görsen kelli felli adamlar ne makyaj yaparlar ne bişe evlilerdir muhtemelende ama işte asansörde yiyişmeceler
Bunu doğru bulduğumu söyleyen kim?
Nasıl göremedim ben bu iyi niyeti tüh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…