- Konu Sahibi sedeflidondurma
O eskidendi smdi oğullarını içgüveysi veriyolarinsanlar ogullari evlenince gelinleri komple satin aldik saniyolar sanirim soy adlarindan bile komple vazgecsinler istiyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O eskidendi smdi oğullarını içgüveysi veriyolarinsanlar ogullari evlenince gelinleri komple satin aldik saniyolar sanirim soy adlarindan bile komple vazgecsinler istiyolar
O eskidendi smdi oğullarını içgüveysi veriyolar![]()
evet konuştuk hallettik mevzuyu başka bişeyi kafaya takmış.ahahahahah kahkaha attım sabah sabah, muazzam cevap olmuşD
konu sahibi, daha önce problem etmiyordu da şimdi sıkıntı yaratıyorsa, kafasına taktığı başka bir şey mi var ki acaba bu ara? kıskançlık vs. gibi bir durum? aklıma başka bir sebep gelmedi çünkü :/
benimde esimin ailesi iki soy isimiminde yazili olmasina takilmis sosyal medya hesaplarimda gorumcem soylemisti ay hemen duzeltiyorum diyip sadece kendi soyadimi biraktim
ne saçma bir ego bu yani
Gelinin isminin teleffuzu zor diye yeni isim koymayı teklif edeni duydum. Utanmasalar tapusu yok mu bu gelinin onu da üstümüze alalım diyecekler yav.insanlar ogullari evlenince gelinleri komple satin aldik saniyolar sanirim soy adlarindan bile komple vazgecsinler istiyolar
Gelinin isminin teleffuzu zor diye yeni isim koymayı teklif edeni duydum. Utanmasalar tapusu yok mu bu gelinin onu da üstümüze alalım diyecekler yav.
Ne boş işlerle uğraşan erkekler var hey Allahım ya.
Ben resmiyette de kendi soyadımı kullanıyorum. Sosyal medyada da. Hiç eşimin soyadını eklemedim. Aklıma bile gelmedi.
Kimse de bunu sormadı. Sorun etmedi. Çünkü sorun edilecek bi şey yok.
Yani sonuçta sosyal medya bana önemsiz mecra gibi geliyo ama bnde eklemesem esim bozulurdu ayrıca kızlık soyadı kullanmak icin avukat yada ünlü olmaya gerek yok bu bizim gayet doğal hakkimizMerhaba hanımlar. Hayırlı kandiller. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Ben 3 senelik evliyim. Sosyal hesaplarımın birinde soyismimi değiştirmedim. Birinde değiştirdim ama artık onu kullanmıyorum sayılır girip baktığım yok. Eşim bugune kadar çok önemsememiş gibi yaptı hatta geçenlerde soyisminin aynı olmasına bile karışmıyorum gibi bir konuşma bile geçmişti aramızda ama bugun bana ciddi ciddi soruyor açıklamasını yap neden değiştirmiyorsun diye. Çok önemli mi bu kadar dedim. Canım istemedi dedim. Peki dedi. Bayağı bozuldu yani. Değiştirmek gerçekten istemiyorum nedense bana ait kalan sadece orası var gibi hissediyorum. Kızşık soyadımı da kullanıyorum onun için de ünlümüsün sanki avukatmısın neden kullanıyorsun sanki gibi yorumları oldu. Siz bu meseleye nasıl bakıyorsunuz. Soyadımın yanına onun soyadını ekleyeyim mi sizce. Bilemedim. Ya anlamsız mı tbu tavrım ama hiç içimden gelmiyor.
koptumbenimde esimin ailesi iki soy isimiminde yazili olmasina takilmis sosyal medya hesaplarimda gorumcem soylemisti ay hemen duzeltiyorum diyip sadece kendi soyadimi biraktim
ne saçma bir ego bu yani
Aslında keşke öyle olsa. Brezilya’daydı sanırım çocuklar hem anne hem baba soyadını alıyor, bunu futbolculardan duymuştumresmi olan yerlerde cift soyisim. resmi olmayan ve sosyal medya her yerde kendi soyismimi kullaniyorum. kendi diyorum cunku ait olduğum soyisim olarak onu hissediyorum. oglum falan bile biliyor benim soyismimim baska oldugunu yadirgamiyor. bir ara sadece kendi soyismi de cift soyisim zannediyordu.