- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
- Konu Sahibi sedeflidondurma
adam sormuş neden diye ; cevap canım istemedi.soru ne kadar basitse cevapta o derece olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alyans ikimiz de takmıyoruz. Ayrıca evli oldugum belli. İkimizin çocugumuzun resimleri var.Pekala kendi soyisminizin yanına onu ekleyebilirsiniz çoğumuz öyle yapıyoruz zaten sonuçta nüfusta değişmiş her resmi işinizi eşinizin soyisminle yapıyorsunuz sosyal medyada sadece kendinizinkini kullanmanız anlamsız evli olduğunuz belli olsun diye diyor. Mesela eşinizde evden çıkarken alyansını takmasa takmak istemiyorum dese rahatsız olmaz mısınız?
Bu çok iyiymiş işteKullanıcı adımda kendi soyadım vardı ve değiştirmedim. Değiştirmem de. Ama ek olarak tekrar isim soyisim yazan kısma kendi soyismimin yanına eşimin soyadını eklemiştim ben. Ha eklemesem eşim sorar mıydı, sorardı. Tanıyorum çünkü. Ama sizi anlıyorum. İnsan bir yandan kopmak istemiyor soyadından. Silerse sanki ailesiyle olan tüm bağı kopacakmış gibi hissediyor. En azından ben eşimle ne kadar mutlu olursam olayım, ne kadar gerçek anlamda aile olduğumuzu hissedersem hissedeyim soyadımla alakalı bu histen kurtulamıyorum. Hatta komik ama geçen eşime çocuğun adını benim soyadım mı koysak dedim![]()
Evet atom parçalamıyoruz sonuçta dimi basit bir soru bende basit bir cevap verdim.adam sormuş neden diye ; cevap canım istemedi.soru ne kadar basitse cevapta o derece olmuş
Benimkiler de kimlikte yazıyor kendi soy adımda diye takmislardi neden evlenmisim ole demislerdi bende soyadim degissin diye evlenmedim kusura bakmayın demistimbenimde esimin ailesi iki soy isimiminde yazili olmasina takilmis sosyal medya hesaplarimda gorumcem soylemisti ay hemen duzeltiyorum diyip sadece kendi soyadimi biraktim
ne saçma bir ego bu yani
Merhaba hanımlar. Hayırlı kandiller. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Ben 3 senelik evliyim. Sosyal hesaplarımın birinde soyismimi değiştirmedim. Birinde değiştirdim ama artık onu kullanmıyorum sayılır girip baktığım yok. Eşim bugune kadar çok önemsememiş gibi yaptı hatta geçenlerde soyisminin aynı olmasına bile karışmıyorum gibi bir konuşma bile geçmişti aramızda ama bugun bana ciddi ciddi soruyor açıklamasını yap neden değiştirmiyorsun diye. Çok önemli mi bu kadar dedim. Canım istemedi dedim. Peki dedi. Bayağı bozuldu yani. Değiştirmek gerçekten istemiyorum nedense bana ait kalan sadece orası var gibi hissediyorum. Kızşık soyadımı da kullanıyorum onun için de ünlümüsün sanki avukatmısın neden kullanıyorsun sanki gibi yorumları oldu. Siz bu meseleye nasıl bakıyorsunuz. Soyadımın yanına onun soyadını ekleyeyim mi sizce. Bilemedim. Ya anlamsız mı tbu tavrım ama hiç içimden gelmiyor.
insanlar ogullari evlenince gelinleri komple satin aldik saniyolar sanirim soy adlarindan bile komple vazgecsinler istiyolarBenimkiler de kimlikte yazıyor kendi soy adımda diye takmislardi neden evlenmisim ole demislerdi bende soyadim degissin diye evlenmedim kusura bakmayın demistim![]()
ahahahahah kahkaha attım sabah sabah, muazzam cevap olmuşbenimde esimin ailesi iki soy isimiminde yazili olmasina takilmis sosyal medya hesaplarimda gorumcem soylemisti ay hemen duzeltiyorum diyip sadece kendi soyadimi biraktim
ne saçma bir ego bu yani