Sosyal Medyada Hayatını Sürdüren Acıların Kadınları

bir ara da Allah'ı seven 999999 kişi aranıyordu.. hayır o kadar kişiyi bulup ne yapacaklarsa?

O kadar kişi buluşup aynı anda zıplarlarsa mini bir deprem yaratabilirler Bir de sanırım insanlar o yazıyı beğenince kısa yoldan sevap point kazandığını düşünüyor, karlı iş.

Ne kadar güzel bir üslubunuz var.Maşallah,keyifle okudum yazınızı.
Kocaman insanlar bunları hangi kafayla yapıyor,onu da merak ediyorum.
Acısak mı kızsak mı bilemedim.

facebookumuz vs. hiçbirşeyimiz yok,hiç olmadıda zaten
kafamız rahat
eşim çok karşı,bende şikayetçi değilim
banada mantıklı gelmeye başladı sonra
kullanılacaksa da iyi yönde kullanılsa keşke
saçmasapan resimler,sözler değilde
sanki banada olamayıp, olmak istedikleri gibi ,gösteriyorlar kendilerini
diye düşünüyorum.

Artik hersey sosyal medyalara dökülüyor.. hayatlarimiz yasantimiz vs
aslinda suan komik gözükse de alismak lazim cunki gittikce daha yayilacak bu durum bence
ama haklisiniz.. cok cirkin bir durum tabiki.. gerce normal de yüzyüze olunca da cogu kadin veya insanlar
birbirlerine gönderme yapar veya laf sokar ... bu da gelismis hali oluyor ne yazikki

Bundan sonraki hikayeni merakla bekliyoruz
Yaz bize ara ara

Cok iyi yaziyor! ama gerçekten. .

her seferinde de inandırıyor insanları büyük çaba ister

Psikolojide buna ne diyorlar just? Kişilik bölünmesi mi?

Bilgece psikolojiyi bilemiyorum ama internet aleminde buna trollük diyorlar, eğer farklı farklı hesaplarla yeniden üye oluyor olsaydım. Siz ikiniz beni kim sanıyorsunuz bilmiyorum ve ikinizle de daha önce karşılaştığımızı sanmıyorum.

Ne kadar güzel bir üslubunuz var.Maşallah,keyifle okudum yazınızı.
Kocaman insanlar bunları hangi kafayla yapıyor,onu da merak ediyorum.
Acısak mı kızsak mı bilemedim.

Çok teşekkür ederim :) Ben acıyıp kızmıyorum, gülüyorum genelde :)

O, olmadığını temenni ediyorum sadece...

O, olmadığını temenni ediyorum sadece...

"O" kim? Merak ettim benzetildiğim insanı.
Bir de şüpheleriniz varsa ya da kanıt olduğunu düşündüğünüz bir şey -ki senin benzettiğini düşünüyorum sadece- yönetime söyleyin aynı ip'den bağlanmış farklı kullanıcı var mı tespit edilebilir, şayet bu log kaydını tutuyorlarsa.

Sormayın ya kitabı satın almadan görmeden okumuş olduk sayelerinde

Hahah evet. İlk başta adı sadece Elif olanlar paylaşıyordu sonra adı Elif olmayıp Elif gibi sevdiğini düşünenler de paylaşmaya başladı, çılgınlık efendim durduramıyoruz.

ne yalan söyliyim facede baya atarlı paylaşımlar yapıyorum ama genelde kendimle ilgili... hatta baya bi arkadaşımın hoşuna gidiyor; lady iki ileti yaz da keyfimiz yerine gelsin diye.. utanmasalar peçeteye istek yazacaklar.. stres atıyorum ben yaa duvarımda sesimi duyuruyorum. seviyorum atarı

Yani anladığım kadarıyla siz kendinizle alakalı şeyler yazıyorsunuz, isim vermeden göndermeler yapıp, dünyanın lafını sayıp üstüne bir de suskunluğunuzun asaletinizden geldiğini eklemiyorsunuz :) Kendiyle ilgili durum güncellemeleri yapanlarla bir derdim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…