- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
bir ara da Allah'ı seven 999999 kişi aranıyordu.. hayır o kadar kişiyi bulup ne yapacaklarsa?![]()
O kadar kişi buluşup aynı anda zıplarlarsa mini bir deprem yaratabilirler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ara da Allah'ı seven 999999 kişi aranıyordu.. hayır o kadar kişiyi bulup ne yapacaklarsa?![]()
Bundan sonraki hikayeni merakla bekliyoruz
Yaz bize ara ara
Cok iyi yaziyor! ama gerçekten. .
her seferinde de inandırıyor insanları büyük çaba ister![]()
Bundan sonraki hikayeni merakla bekliyoruz
Yaz bize ara ara
Cok iyi yaziyor! ama gerçekten. .
her seferinde de inandırıyor insanları büyük çaba ister![]()
Psikolojide buna ne diyorlar just? Kişilik bölünmesi mi?
Ne kadar güzel bir üslubunuz var.Maşallah,keyifle okudum yazınızı.
Kocaman insanlar bunları hangi kafayla yapıyor,onu da merak ediyorum.
Acısak mı kızsak mı bilemedim.
Bilgece psikolojiyi bilemiyorum ama internet aleminde buna trollük diyorlar, eğer farklı farklı hesaplarla yeniden üye oluyor olsaydım. Siz ikiniz beni kim sanıyorsunuz bilmiyorum ve ikinizle de daha önce karşılaştığımızı sanmıyorum.
O, olmadığını temenni ediyorum sadece...
Hahahah sesli güldüm :) "Elif gibi sevmek" var bir de paylaşmayanı dövüyorlar sanırım.
"Cumanız mübarek olsun! Bu güzel temenniye kaç beğeni gelecek bakalım!!"
Sormayın ya kitabı satın almadan görmeden okumuş olduk sayelerinde
![]()
ne yalan söyliyim facede baya atarlı paylaşımlar yapıyorum ama genelde kendimle ilgili... hatta baya bi arkadaşımın hoşuna gidiyor; lady iki ileti yaz da keyfimiz yerine gelsin diye.. utanmasalar peçeteye istek yazacaklar.. stres atıyorum ben yaa duvarımda sesimi duyuruyorum. seviyorum atarı
aynen öyle :)Yani anladığım kadarıyla siz kendinizle alakalı şeyler yazıyorsunuz, isim vermeden göndermeler yapıp, dünyanın lafını sayıp üstüne bir de suskunluğunuzun asaletinizden geldiğini eklemiyorsunuz :) Kendiyle ilgili durum güncellemeleri yapanlarla bir derdim yok :)