Sosyal Medyada Hayatını Sürdüren Acıların Kadınları

Bende sorarım
sırf bu yüzden bir kesim insan tarafından sevilmem.

hadi canımm,
beenimde fotosunu beğendiğim arkadaşlardan geri dönüş olarak 5-6 fotime beğeni alıyorum
Ne kadar değerliyim düşün,
buarada beğendiği fotilerde hep geçmişten.
alışveriş gibi bişi bu

seninle , aynı ev içinde abdest sırası için kavga etmek isterdim. gibi sözler ayy facde her yerdeler bunun gibi gerçekten suyunu çıkardılar.
Romantik ama
birde şey var , laz damat kemençe çalıyor türbanlı kız gerdan kırıyor.
Allahım inşallah banada banada diyorlar, jet sosyete bulsa lazını bakmıcak anlamıcak konuşmasından.
yok bence biz onları anlamıyoruz

Bende sorarım
sırf bu yüzden bir kesim insan tarafından sevilmem.
Genelde sevilmemek gibi bir yan etkisi var. Biraz fazla dobrayız sanırım.
Bak aklıma bişey daha geldi. Ünideki kızlardan biri "kocişi gezmelere de götürürmüş" yazmış. İlk yorum benden "aa ne güzel dondurma da aldı mı? Uslu durursan bir daha götürür belki"...

Benim arkadaşta benim adresten kendi resimlerini beğeniyor, beğeni sayısı artsınmış, sanki ödül var ay beğeni oranı bile hava atma aracı.

Hazır yeri gelmişken yazayım, arkadaşlar evinizde ne kavgası yapmak istediğiniz inanın bizi hiiiç ilgilendirmiyor.. ne kadar müslüman olduğunuz, günde kaç kere estağfirullah dediğiniz de.. özetle gelecekte ki sevgilinize kur yapacaksanız bunları biriktirin, o zaman geldiğinde adamı komple yıkayın bu paylaşımlarla.. inanın ilgilenmiyoruz..

sevgiler..

Benim arkadaşta benim adresten kendi resimlerini beğeniyor, beğeni sayısı artsınmış, sanki ödül var ay beğeni oranı bile hava atma aracı.

facede begeni sayısına bakarak kim daha çok popiler kim daha çok seviliyor hesabı yapıyo bu tipler, ben bilerek kimsenın fotosunu begenmıyorum , baktım ilk baş onlar benımkileri begeniyo ben hiç begenmeyince onlarda begenmemeye başladı, böyle yarış var birbirlerinin durum fotosunu begenıyorlar bi nevi alışveriş ben sana sen bana , allah akıl fikir versin.

Ben geçenlerde şey fark ettim yine tanımadığım bir takipçi,

Ama nasıl çirkin demiyim tuhaf eyeliner filan utanmasa kulak deliğine gidecek ,kiloluca bir kız
sanırsam. Her gün kombin yapıyor ama yüzü filan berbat makyajdan.
altına herkez yok pamuk prenses yok canım ne güzelsin maşallah sana , y erim seni ısırırım seni.
gittim resmin altına bu ''ne be şakamı bu dedim '' engelledim kaçtım.
Ama Allah var üç buçuk atıyorum gelip benden intikam alacak diye :)

tam bir gerizekalılık

takipçileri görebiliyor musunuz facebookta

Ben teşekkür ederim, beğenilerinizi iletmişsiniz :)

Doğru atladığım bir noktaydı iyi niyetinden kaybedenlerin yanı sıra karşı tarafa kaybettirenler de var :) Bu öz güvene erişmek için bu kafaları yaşayabilmek için ne yapmak gerekiyor acaba :)

seninle , aynı ev içinde abdest sırası için kavga etmek isterdim. gibi sözler ayy facde her yerdeler bunun gibi gerçekten suyunu çıkardılar.

Hahahah sesli güldüm :) "Elif gibi sevmek" var bir de paylaşmayanı dövüyorlar sanırım.
"Cumanız mübarek olsun! Bu güzel temenniye kaç beğeni gelecek bakalım!!"

Yazılarınızın destekçisiyim , kk'da da gerçekten çok mide bulandırıcı insanlar var , egosunu tatmin etmek için her konuya muhalefet olduklarını düşünüyorum.

Bir de bu konu neden "Bir derdim var "'dan buraya taşındı anlamadım.

Benim derdim bu insanların paylaşımları ve bu paylaşımların ardındaki neden. Sosyolojik sorunlar bir derdim varda yer alamıyor mu illa bireyselleştirmek mi gerekiyor konuyu? Misal "görümcem bana face'den laf sokmuş ne demeliyim?" diye bir cümle ekleseydim yine buraya taşınacak mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…