Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bana ilişki başlangıç tarihini yazanlar , evlilik tarihini, sevgilisinin çocuğunun , köpeğinin adını falan yazanlar çook komik geliyor. İstemsizce dalga geçiyorum. Hele otostop çekerken arabasına bindigim diye eklemek zorunda kaldığım kadının biosunda 'ailenin ilk gelini' yazıyordu![]()
Çok saçma değil mi ya?
Okul,meslek bilgisi yazanlar da ayrı dalga geçme sebebi.
Linkedin değil ki orası tüm mesleki bilgilerini yazıyorsun, hayir meslek hakkında bilgi versen neyse de alt tarafı selfielerini paylasiyorsun![]()
İş arkadaslarimin çoğu avukat ve hepsinin biosunda mutlaka okulları ve avukat oldukları yazar. Postlarina baksan elinde Starbucks bardagiyla o kafeden bu kafeye gezdikleri resimler. Yani çok saçma.
Bir kere de bir çocukla flört etmiştim, çok hoş bir çocuktu. Sonra instagramdan ekleştik. Gercekten abartmıyorum, Lisesini bile yazmış. (Adı duyulduk bir lise diye belki), uniyi yazmış, yüksek lisansını da belirtmiş falan. Bunların hepsi tek bir bioda.
Yeminle soğudum çocuktan, gözümde bir anda kekoluga evrildi.
Bir de şey var, gezgin tayfada çok olur.
Bioya seyehat ettikleri ülkeleri yazıyorlar; greece,italy, montenegro falan diyeyaaa neden ama , neden???
Ha bunca gülüyorum elaleme,bende ne yazıyor?
Eskiden ismiyle müsemma yazardı,çünkü Instagram ismim beni anlatan bir kelime grubu. Bir senedir de çok sevdiğim/az bilindik bir şarkının beni anlatan kısmı yazıyor
Sizin için de biraz kendinizden bahsedin, yardımcı olalim
Kendinizle ilgili bilgi vermek istiyorsanız, en azından doğru şeyler yazın. Bir arkadaşım Hatay dışına bile çıkmamış, tüm gününü evde TV izleyerek geçirir bio kısmında seyahat sever ve kitap kurdu yazmış. 3 ayda, bir kitabı anca bitirir bir de![]()
Ona sormam gerek o zaman farketmemişimNeden olmasın?
Konu sahibinin şu anki bio'su da öyle.
Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur..Can da ünci mercan da yaz..Neden bazıları bukadar gergin, sadece öneri sormuştum![]()
Beni ilkokuldan sınıf arkadaşım eklemişti. (Cinsiyeti erkek.)
Bio'da yazan yazı şuydu: xxxxxxx'lerin ilk ve tek damadı. (Xxxxxxx--> evlendiği kadının kızlık soyismi.)
Bunun üstüne çıkan bio görmedim.![]()
Yok canımBeni ilkokuldan sınıf arkadaşım eklemişti. (Cinsiyeti erkek.)
Bio'da yazan yazı şuydu: xxxxxxx'lerin ilk ve tek damadı. (Xxxxxxx--> evlendiği kadının kızlık soyismi.)
Bunun üstüne çıkan bio görmedim.![]()