• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
387
134
18
29
hepinize merhaba tek bir sosyal medyam var instagram ondada tüm arkadaşlar var ama nerde saçma bir paylaşım yapsam en yakın bildiklerim o paylaşımı beğenirler .Eşimle benim olan hiç birşeyi beğenmezler yada nadir beğenirler hadi beğenmesinler ne zaman güzel bir foto atsam akşamında eşimle çok b.ktan nedenlerden dolayı kavga ederiz kaç kez test ettim onayladım beğenip beğenmemeleride önemli değil ama tesadüf değil artık her paylaşımda kavgalarımız çok sıkta atmam sosyal medyayı kapatmayı düşünüyorum bu nedenden ötürü sizlerdede var mı böyle bir durum enerjim emiliyor gibi hissediyorum gün boyu

Evet bazı fesat insanlar yüzüne bende eşimle ne foto attıgım zaman bazen hemen sonrasına kavga ediyoruz. O zaman kapatabilirsiniz yada normal fotolar atabilirsiniz

esiyle fotograf atan arkadaslarımın storilerini ben de beğenmiyorum, gönderiyse beğenirim.

esimle çok fotograf paylaşmıyorum ama paylaştığımda da bir sey olmuyor 😂 ben bu tür nazar, göz falan şeylerine pek inanmıyorum zaten ama inanmamı sağlayacak bir olay da yasamadım 🥲

hepinize merhaba tek bir sosyal medyam var instagram ondada tüm arkadaşlar var ama nerde saçma bir paylaşım yapsam en yakın bildiklerim o paylaşımı beğenirler .Eşimle benim olan hiç birşeyi beğenmezler yada nadir beğenirler hadi beğenmesinler ne zaman güzel bir foto atsam akşamında eşimle çok b.ktan nedenlerden dolayı kavga ederiz kaç kez test ettim onayladım beğenip beğenmemeleride önemli değil ama tesadüf değil artık her paylaşımda kavgalarımız çok sıkta atmam sosyal medyayı kapatmayı düşünüyorum bu nedenden ötürü sizlerdede var mı böyle bir durum enerjim emiliyor gibi hissediyorum gün boyu
Uzun süredir düşündüğüm birsey esimle foto atinca bi tepemize gezegen carpmadigi kaliyor da bu sosyal medya fenomenlerine niye birsey olmuyor 🥱 bunu cok merak ediyorum nazari garibanlar daha mi fazla çekiyor acaba

Bence tamamen algıda seçicilik. Bu kadar rahatsız oluyorsan kapatmalısın

Uzun süredir düşündüğüm birsey esimle foto atinca bi tepemize gezegen carpmadigi kaliyor da bu sosyal medya fenomenlerine niye birsey olmuyor 🥱 bunu cok merak ediyorum nazari garibanlar daha mi fazla çekiyor acaba
Oluyor olmaz olur mu. Onların canım cicimleri kamera karşısında kapattıkları gibi birbirlerini yüzlerine bile bakmıyorlar. Ama bence onların ki nazar değil de daha çok yalan yanlış ürünleri öve öve paylaşmanın verdiği yalanların yükğ

Herkeşler sizi kıskanıyor. Bir koca sizde var çünkü 😂
Bu arada arkadaşlarınıza beğeni atmıyorsanız beğeni alamazsınız. Bu işler biraz karşılıklı dönüyor sosyal medyada. Ha siz beğeniyorsanız ve beğenmiyorlarsa da ya nispetli cümlelerle paylaşım yapıyorsunuz, ya ayarlı.
Ben mesela sevdiğim arkadaşlarımı beğenirim. Samimi olduklarımı da. Ama böyle marka göze sokan, gittiği lüks yerleri göstermeyi amaçlayanları beğenmiyorum. Mesela kahve yanına marka çanta koyduysa beğenmem. Böyle bir durum da olabilir
Aksi mümkün değil.
O zaman da arkadaş sandıklarımız arkadaş değil.
Arkadaşlık böyle bir şey değil yani.

Ben özel hayatımı evimi çocuğumu paylaşmıyorum.

Herkeşler sizi kıskanıyor. Bir koca sizde var çünkü 😂
Bu arada arkadaşlarınıza beğeni atmıyorsanız beğeni alamazsınız. Bu işler biraz karşılıklı dönüyor sosyal medyada. Ha siz beğeniyorsanız ve beğenmiyorlarsa da ya nispetli cümlelerle paylaşım yapıyorsunuz, ya ayarlı.
Ben mesela sevdiğim arkadaşlarımı beğenirim. Samimi olduklarımı da. Ama böyle marka göze sokan, gittiği lüks yerleri göstermeyi amaçlayanları beğenmiyorum. Mesela kahve yanına marka çanta koyduysa beğenmem. Böyle bir durum da olabilir
Aksi mümkün değil.
O zaman da arkadaş sandıklarımız arkadaş değil.
Arkadaşlık böyle bir şey değil yani.
Herkes beni kıskanıyor bi bende mi koca var dedim dermkki siz eşiyle foto paylaşanlar hakkında böyle ön yargılısınız diğer yazdıklarınızı boşuna yazmışsınız ilk yorumdan vasat diğerlerini ciddiye alıp cevap bile vermem

Herkes sizi kıskanıyorrr kem gözlüler 🙊

Ya her işi nazara bağlayanları anlamıyorum ben biraz da komik geliyor, bir arkadaşım var zaten bağışıklığı düşüktür kolay hastalanır geçen Ajda bilezik aldı kendine artık takmıyorum dedi neden dedim takınca nazara geldim rahatsızlandım dedi gülesim geldi benim.
Bir arkadaşım nişanlısıyla 3 gün iyiyse 4 gün kavgalı zaten geçenlerde kavga etmişler yine, fotoğraf paylaştım o gün nazar değdi ondan oldu dedi ona da baya güldüm.
Yani her şeye nazar demeyin lütfen kimse aslında o kadar da çok sizin hayatlarınızı umursamıyor.
Rahatsız oluyorsanız kapatın ama nazar değen birilerinin olduğunu düşünmüyorum ben

Herkes beni kıskanıyor bi bende mi koca var dedim dermkki siz eşiyle foto paylaşanlar hakkında böyle ön yargılısınız diğer yazdıklarınızı boşuna yazmışsınız ilk yorumdan vasat diğerlerini ciddiye alıp cevap bile vermem
Belli oldu nedeni 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back