- 12 Temmuz 2006
- 56.334
- 216.799
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Eşini aldatmak isteyen bir şekilde aldatır, yasaklarda fake hesaplarla bertaraf edilir, çakma bir fotoğraf, eşten gizli bir telefon hattı zor şeyler değil.Evlilere ilişkisi olanlara yasaklansın sosyal medya
Çok mantıklı
Elbette çok haklısın mune abla benim söylemim işin şakası konu sahibi biraz gülsünEşini aldatmak isteyen bir şekilde aldatır, yasaklarda fake hesaplarla bertaraf edilir, çakma bir fotoğraf, eşten gizli bir telefon hattı zor şeyler değil.
evet insatagramda var zaten baska nerde var bilmem. ilgilendigin konularla ilgili onune cikiyor instagramda da.. numara dagitan abidik kubidik hesaplar gozukurse birilerine bekar gorunme derdinde olabilir derim.Keşfetine bakın dediniz ama instagram kullanıyor. Orada da var mı keşfet.
Iyyyy cok cringe bi durum igrenc valla baya güldüm su hayatta sosyal medya kullNmadim esimde kullanmaz konu o degil konu abi guvenmiyosun basta soyle sosyal medya kullanmayacaksin diye bide kadinlarin su kocalarıyla grur duyarak her anlarini cekmesi ayy deliriyorum bnde evliyim yeni ama asla boyle cringe cahilce davranmadim bnm icin sorun bile olamaz sosyal alemde takilmam cunkibüyü bnce
Benim eşimde bu sebeple paylaşmıyor. Diyorum ben senin karınım bana mı bakacaklar güvenmiyorum kimseye diyor ve saygı duyuyorum. Kendim de istediğim bazı özel anları paylaşıyorum aşkla... Kimsenin de ne düşündüğü umurumda olmuyor açıkçasıAllah'ım 21.yüzyılın sorununa bak, eşim beni sosyal medyada paylaşmıyor
Bir de şu açıdan bakın takipçileri erkek arkadaşları ise eşini herkesin görmesini, özelini kendine saklamayı isteyebilir.
Birgün gerçek bir sorununuz olursa nasıl baş edeceksiniz merak ediyorum.
Peki bunca yıl hiç mi açık vermedi ?hayatinda biri olabilir mi
digerlerinin aksine bana masum gelmedi. paylasmaya Bilir elbette ama benim eski esim paylasmiyordu herkes bizde de ayni sekilde kadin daha cok seviyor diyordu. yillar sonra anladim ki aldatiliyormusum hatta ikinci bir Facebook hesabi bile varmis.
Hesabini kapat onunkini kullanmaya basla.Benim hesabim vardi esim kapatti sonra benim hesabimdan bakmaya basladi sonra kendi isminide ekledi suan o surekli kullaniyor ben arada sirada bakiyorum ama ikimizin fotosu dolu o yuzden cok unursayip bakmiyorum.Bak bi hesap yavas yavas nasil ele gecirili anlattim daha deminHanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
somut bir sey yakalamamistim malesef, son dönemlerde süphem artti ve ben kanit aradim.Peki bunca yıl hiç mi açık vermedi ?
Benim eşim de paylaşmaz ama beni aldatacağı bir boşluğu yok diye düşünüyorum aldatsa bile işte olduğu süre kadardır bilemem tabi ama hiç şüphelenmediniz mi ?
Takiplestigi kişiler çoğunlukta erkektir ve sizi sergilemek istemiyordur? Bende sosyal medya hesabimda eşimi çok paylaşmıyorum kızlar görüpte napacak eşimiHanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?