• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Yediği yemeği paylaşanlar yerine ben utanıyorum, yediğim yemeğin fotoğtafını birkaç kez çekmişimdir o da sunumu beğendiğim için ya da kuzenime atıp canını çektirmek için:KK53:
Çektin de bunu paylaşma gereği neden? Her türlü nispete tamam da bu çok utanç verici.
Bakın ben ne yiyorum... :olamaz:
Utanma diye bir şey yok ki bacım onlarda :)

Utanma diye bir şey yok ki bacım onlarda :)
Ne bileyim ya biz çocukken annelerimiz sokakta yemek yememize izin vermezdi öyle, bir kız vardı sitede annesi sandviç yapar verir sokağa yollardı diğer çocukların hatta yemek yemeyi sevmeyen benim bile canım çekerdi. Anneme öyle sokakta yemek istediğimi söyleyince bunun bir görgü kuralı olduğunu açıklamıştı. "Yediğini içtiğini insanların gözüne sokma, olan var olmayan var." derdi.
İlginç geliyor bana.

İnsta da bloggerlar var ya da yemek sayfaları onlar normal geliyor tarif veriyor ama mesela ben hiç çalılan bayanın yemek paylastıgını görmedim hep evinde oturup meşgalesi olmayan kendini sadece bunla var eden insanlar atıyor bende evdeyim ama ders calısıyorum beni ilgilendirmez ama paylasıyorlarsa yorum yapabilirim
Calisiyorum hemde okula gidiyorum kurslardan boş vaktim de kalmiyor ama sunum hazirlamayi severim kahve sunumu kahvalti sunumu yapmak hosuma gider paylasirimda hesaplarimda :)
Rahatsiz olanlar icin "engelle" secenegi mevcut :)

Bi de bu cikti kocalarina kocisko diyorlarrr. Ya hu kadin o sekilde mutlu sizene ? Kocam olsa ister kocisko derim ister mahmut derim kime ne ? Koca benim kocam. Babama ister baba derim ister babisko size ne ?
Yok kezban yok kezo sizenee?
Insanlar bir sekilde mutlular rahat birakin ya bu insanlari. Giydikleri dert taktiklari dert makyajlari dert ne paylastiklari bile dert. Isteyen istedigini yapsin rahatsizsaniz engelleyin gecin.

Bir gece sosyal medyada dolasirken arkadasimin yaptigi tatlıyı görüp aglamıştım hamileydim gece yarisiydi yapma imkanim yoktu dikkatli olmak gerek sonra yedim o tatlidan ama o gordugum aklimdan hic cikmadi :(

Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?

Ilgi cekeyim de nasil olursa olsun diyenler bence :) Paylasimlarinin cogu boyle olanlari takipten cikariyorum gormemeyi tercih ediyorum. Hamileyim zaten ne paylassalar canim cekiyor :confused:

Gerçekten mutlu olan insan ispat çabalarına girmiyor genelde sosyal medyada cok mutlu gözüken çiftlerin aslında realde en mutsuz olduklarını gördüm
Aboooo senin durum baya vahim yemek bitti mutlu çiftlere geldi:KK47:
Gerçekten sosyal medya kullanıp yiyen var yemeğen var doğru değil diyenler gerçek mi :kahve:
Lütfen tv izlemeyin reklam seyretmeyin :duduk: hele ki sosyal medya hiç kullanmayın .

Güzel bayanlar sizlere sesleniyorum sakın resminizi paylaşmayın çatlarsınız :KK53:

Aboooo senin durum baya vahim yemek bitti mutlu çiftlere geldi:KK47:
Gerçekten sosyal medya kullanıp yiyen var yemeğen var doğru değil diyenler gerçek mi :kahve:
Lütfen tv izlemeyin reklam seyretmeyin :duduk: hele ki sosyal medya hiç kullanmayın .

Güzel bayanlar sizlere sesleniyorum sakın resminizi paylaşmayın çatlarsınız :KK53:
Ahhahahaha ilk yorumumda kocasıyla fotoğraf atanlar içinde “mutlu değiller aslında onlr” diyenler var demiştim. “Ay bende atıyprum yazımı kendinize göre yorumlamışsınız” demişti. Hasetlikten konu buralara kadar gelmiş 20 sayfada. :)

Ahhahahaha ilk yorumumda kocasıyla fotoğraf atanlar içinde “mutlu değiller aslında onlr” diyenler var demiştim. “Ay bende atıyprum yazımı kendinize göre yorumlamışsınız” demişti. Hasetlikten konu buralara kadar gelmiş 20 sayfada. :)
Valla bu kadar kıskanç insan olduğunu tahmin etmiyordum yaaa :KK45: benimde arkadaşlarım eşleriyle çok güzel gezip yiyip içiyorlar ama biz maşallah rabbim daha iyi etsin diyoruz. Kahve resmini görüncede ne güzel bol köpüklü olmuş manzarasıda güzelmiş diyorum :olamaz:
Çocuklardan yemeğin şekli kalmıyor ama eşimle poz paylaşıyorum napacam şimdi :KK53:

Valla bu kadar kıskanç insan olduğunu tahmin etmiyordum yaaa :KK45: benimde arkadaşlarım eşleriyle çok güzel gezip yiyip içiyorlar ama biz maşallah rabbim daha iyi etsin diyoruz. Kahve resmini görüncede ne güzel bol köpüklü olmuş manzarasıda güzelmiş diyorum :olamaz:
Çocuklardan yemeğin şekli kalmıyor ama eşimle poz paylaşıyorum napacam şimdi :KK53:
Bende şuan çok güzel bi manzara yakaladım. Eşimle çocuğumla çekildim seçip atıcam. Altınada” kocişkom ve prensesimle sahil keyfi” yazmayı düşünüyorum. Kimler sevmiyprmuş bu muhabbeti beğenilerden öğrenirim :halay: banane canım kend sayfamda millete hesap mı vericekmişim.

Öncelikle belirteyim, paylaşmıyorum şahsen ama sana ne?
Senin gibi tepki verenler de genelde paylaşabilecek sosyal çevresi, durumu, arkadaşı olmayan insanlar. Bir paylaşsa ikinciyi yapamayağı için insanlar da paylaşmasın isteyenler.
Çünkü; gerçekten rahatsız olanlar takip etmiyor, görmüyor, kendi paylaşmıyorç.
Bi de senin gibi ıncık ıncık akşam ne yedi diye bakıp eleştirenler var. Genelde benim gördüklerim fesat profiller.
Çok sinirleniyorum böyle dikkat çekmek için insan eleştirenlere, rahatsızsan ne baktın ne yemiş içmiş diye?
Haftada 3 en fazla 4 kere disarda yiorm iş dolayisyla sağa sola gittiğimiz için çok rahat resim çekip paylaşcak ortamlar oluşuyor en luks yerlerde surdaym bunu yiorm diyebilcegim rahatliktaym ama yapmiorm tespitiniz son derece yanlış bence. Bende sevmiyorum paylaşanları banada görgüsüzlük gibi geliyor. Ama gördüğünüz gibi paylaşım yapacak şartlara fazlasıyla sahibim.

Sosyal medyada herkesin mutluluğu farklı paylaşımlarda farklı herkes ne kalitede olduğunu paylaşır ona göre herkes notunu verir

Hatır için birilerini takip etmeyin, beğendiğiniz içerikleri takip edin oldu bitti işte. Ama takipten çıkamıyorsunuz dimi çünkü dedikoduları nerden öğreneceksiniz. (kendimi anlattım lütfen alınmayın) :KK53:

Gittiğim guzel yerlerinde mekanlarında fotosunu hesabımda hikâyemde büyük bir zevkle paylaşıyorum.

Çünkü benim hayatim.
Çünkü benim zevkim
Çünkü benim hesabim.

Rahatsız olan çıksın gitsin bakmasın.

Başkaları ne der diye yaşamayı bırakmalı cok oldu canisi ya.

Bana göre hayatta Amaçları olmadan yaşayıp giden saçma sapan insanlar
Her gün kocasıyla aşk pozları paylaşan insanları da yanlarına koyuyorum
Arada birde kıskanannlar çatlasın diyerekten nazar duası ekleyerekten sayfalarına renk katıyorlar
Takip ettiğim öyle insanlar var çıkarsam bozulacaklar diye öylece duruyorlar

Ben sizi gercekten anlayamiyorum. Bunu kendinize dert edip buraya konu acacak kadar kalbiniz nasil kotu olabilir anlayamiyorum. Hosuna gitmedimi irite mi oldun. Hooopp takipten cik yada arkadaslarimdan cikar secenegi var. Yada paylastigi seyleri gorup gormeme istegine bagli ayar secenegi. Yap ayarini gorme. Sanane karaindakinin hayatindan yasayis biciminden sosyal medyayi telefonu evinseki masayi sandalyeyi duduklu tencereyi nasil kullandigindan. Bu onun hayati. Seni ilgilendirmez soz soyleme hakkina bile sahip degilsin. Herkes kendj yasam biciminden sorumludur. Bende cok fazla fotograf paylasanlardanim ama hicbir zaman erisilemeyecek seyler paylasmiyorum. Yedigim ayvayi yaptigim yogurtlu makarnayi dinledigim muzigi yada esimle sahilde yuruyusumu vs. Bu benim hayatim. Ben yemek fot. Paylasmayi severim sen cicekleri baskasi bocegi bir baskasi masa sandalyeyi.. herkesin ilgi alani farklidir siz belirleyemezsiniz bunu. Begenmeyen ceker gider sayfamdan. Ki sayfamdaki kisiler bu saydiklarima erisemeyecek kadar fakir degiller cok sukur. O derece olanin hadi diyelim telefonu oldu int. Olmaz zaten. Kendi hayatiniza endekslenin. Insanlarin ne yaptigiyla ilgilenmeyin. Insanlardan bu kadar nefret etmeyin. Herkesin dusuncesi farklidir bunu benimseyin. Herkesin kocasida askida zevkide mutluluguda acisida aileside kendine guzeldir. Herkesin zevki eglence anlayisi farklidir. Ne demisler "herkesin hayatina kimse karisamaz" bir daha bunu unutmayin. Benden size tavsiye. Hoscakalin.
Son olarak bunlarin sizin dusunceniz oldugunu biliyorum. Ama ooo benim gibi ne cok dusunen var diye buraya konu acip kendinizi destekletecek saksakcilar aramaniz egonuzun bir parcasi. En azindan ben boyle dusunuyorum. Bir de sayfanizda yemek paylasan gorgusuzlerin sizden daha masum oldugunu.. :)

Son düzenleme:
Hayatimi ve yedigimi ictigimi paylasmiyorum.Ama herseyini paylasan bir cok insan var yapilacsk bir sey yok.ben sevmiyorum yapmiyorum kimene,onlar yapiyorsa banane..

Haftada 3 en fazla 4 kere disarda yiorm iş dolayisyla sağa sola gittiğimiz için çok rahat resim çekip paylaşcak ortamlar oluşuyor en luks yerlerde surdaym bunu yiorm diyebilcegim rahatliktaym ama yapmiorm tespitiniz son derece yanlış bence. Bende sevmiyorum paylaşanları banada görgüsüzlük gibi geliyor. Ama gördüğünüz gibi paylaşım yapacak şartlara fazlasıyla sahibim.
Çek o zaman, çekerken utanıyor musun sosyal fobin mi var?
Veya takip etme çekenleri. X kişisi yediğini çekip paylaşıyorken sen de atıyorum boy boy kendi selfieni çekiyorsundur. Biri de çıksa sana suratını boy boy tuvalet aynasından çekilmiş haliyle görmek zorunda mıyım dese? Sosyal medya maalesef ki insanların kendilerine görünmek istedikleri dünyayı oluşturmaları için yaratılmış bir alan. Herkesin öyle ya da böyle ego duygusunu besliyor. İlla ki bu herkeste vardır. Birininki yediği yemeğe ulaşma gücüyle beslenirken seninki de başka bir şeyle besleniyordur, bilemezsin. Velhasıl bu kadar dert edecek bir şey yok. Sen de ye iç ama paylaşmayıver.

Evet zarar vermediği sürece yok ben hamile olsam heralde cok kozarım

Ben sosyal ektivitelerimi paylasırım mesela sinema tiyatro ve mutluyum beni eleştirirlerse onun düşüncesi derim senin gibi sanane diyenlerden bence o kesimden oldugu icin saldırı politikası uyguluyor keyfimdende takip etmiyorum kesfette cıkıyor ya da tanıdıktır onlar istediğini paylasıyorsa bende düşüncemi paylasmakta özgürüm sanane
Keşfette gezme? Elalemi görme, bilme, kim ne yapmış öğrenme ihtiyacı. Ben de sinema tiyatroyu izlemeyi bırakıp bu ekranlara telefon ekranından bakanları anlamıyorum mesela. :) keyfimden takip etmiyorum, keşfette çıkıyor ne demek. Keşfete girmezsen ölüyor musun, silah zoruyla mı giriyorsun? :)
Komik, kompleksli, çekememezce bir yaklaşım bu. Bence çevrende görmeye tahammül edemeyip sende kompleks yaratan insanları düşün, cevabı orda bulacaksın. Selamlar,

Back
X