- Konu Sahibi Kavimlergocu
Ayrıca sevgili yengen eve oğluna burada yazdıklarınısöyleme cesaretin olsaydı forumda böyle hayıflanmazdın, içinden ne geçiyorsa söyle onlaraşimdimantıklı olan çözümleri söyledimdiye benmikötüoluyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence halenkabullenememiş teyzeyi, bana kabullenmişgibi gelmedi,kadınbaşımızsakaldı üzülüyor bencearkadaş çözüm yollarını denediklerini ve sonuç alamadıklarını söylüyor sanırım? çünkü çözüme ulaştırmak isteyen sadece kendileri, diğerleri dert etmiyor. öyle biri yokmuş gibi günlük hayatlarına devam ediyorlar. çözüm yoksa kabullenmekten başka çare yok, onun da farkında. ama insanca veryansın ediyor işte. belki de sadece anlaşılmayı bekliyor. her insan gibi, hakkı da.
öyle olduğunu sanmıyorum, yıllardır kendilerinde kalıyormuş. sorumsuz olan diğerlerine kızarken, annesine de üzülüyor. böyle şeyleri kınamamak lazım, yaşamadan bilinmez. imtihan dünyası, paylarına da büyüklerinden biri düşmüş. özellikle annesine bol bol sabır, güç, sağlık dilerim.bence halenkabullenememiş teyzeyi, bana kabullenmişgibi gelmedi,kadınbaşımızsakaldı üzülüyor bence
Her lafı niye ters anlıyorsun kibence halenkabullenememiş teyzeyi, bana kabullenmişgibi gelmedi,kadınbaşımızsakaldı üzülüyor bence
Biraz gitse geri alacak zatendebizim akrabalardan olan ninemize de dediğim gibi bir kızı sahip çıkıyor. ama kadıncağız inanın hem fiziken, hem ruhen bitmiş durumdaydı. bir tane kardeşi de merhamet edip, biraz da biz bakalım demediler. benim yengelerim, annem, halalarım el birliğiyle masrafını karşılayıp kadını 10 günlük bir kaplıca tatiline gönderdiler, nineye de ücretli birini bulup gözetim altında baktırdılar. kadıncağız inanın tazelenmiş olarak geri döndü. insan ya, ihtiyaç duymaz mı? ağlama krizlerine giren kadın kendini toparlamış gelmiş. uzak akrabalar bunu yapıyor, ama kardeşlerin umurunda değil. utanmıyorlar da! annesine merhamet etmeyen, kardeşine de etmez ki. bakalım onlara kim merhamet edecek, kendi hallerine yansınlar
birçokailede var bu sorun, mesela benim babanemde olmuştu,küçükken bana bakmamış gitmiş diğer oğlunun yanına, benimbakımım sorunolmuş ve babanem gitmiş paralarını da diğer oğluna yedirmiş ve sonunda o oğlu ona iyi kötü baktı, ah neden biz bakmadık gibi bir hayıflanmamolmadı, cenazesine bile gitmedim, gitmek de istemedim, gözünden ameliyat oldu, üstüne çok da düşmedim ama benim durumum istisna, belki de böyle birdurum vardıröyle olduğunu sanmıyorum, yıllardır kendilerinde kalıyormuş. sorumsuz olan diğerlerine kızarken, annesine de üzülüyor. böyle şeyleri kınamamak lazım, yaşamadan bilinmez. imtihan dünyası, paylarına da büyüklerinden biri düşmüş. özellikle annesine bol bol sabır, güç, sağlık dilerim.
Niye bu kin baksaydınız 40 yıllık mevzu biz neleri yuttuk iğneyi kendine çuvaldızı başkasınabirçokailede var bu sorun, mesela benim babanemde olmuştu,küçükken bana bakmamış gitmiş diğer oğlunun yanına, benimbakımım sorunolmuş ve babanem gitmiş paralarını da diğer oğluna yedirmiş ve sonunda o oğlu ona iyi kötü baktı, ah neden biz bakmadık gibi bir hayıflanmamolmadı, cenazesine bile gitmedim, gitmek de istemedim, gözünden ameliyat oldu, üstüne çok da düşmedim ama benim durumum istisna, belki de böyle birdurum vardır
30 senedir bakıyoruz diyorsunuz yani 54 yaından beri mi,54 yaşındaki bir kadının ne bakıma ihtiyacı olacak?30 senedir teyzenin maaşını, bağ bahçe gelirlerini sizmi aldınız?
Amin Can'ımallah yardımcınız olsun
kinim falan yoktu ama babanem bana baksaydı eğer 3,5 yaşında yaşadığım bazı olumsuzlukları kihiçbirçocuk yaşamaz inşallah, yaşamayacaktım, herkesin bir hikayesi var...Ayrıca kimseyi sevmek zorunda da değilim,sebeplerim varNiye bu kin baksaydınız 40 yıllık mevzu biz neleri yuttuk iğneyi kendine çuvaldızı başkasına
Ne biliyon hayıflanmadığını