• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yaşlı bakıma muhtaç anneye methiye düzüp gerçekte yüzüne bakmayan yenge

Bazı şeyler var bunların çözümü yok ben o zaman "Rabbim biliyorsun" diyorum.
Not: böyle bir durumda anneanneye bakmak görevdir ama diğerlerine hizmet asla değildir.
Oturuyor milletle çene çalıp akıl veriyor
Kalkmayınca napacaksın

Benim annem de ayni durumda...4 oglu var.annem zaten bakiyor sorun yok da dugun dogum hastane isleri oldugunda yardim bekleniyor...diye diye bazen yapiyorlar.ben kestim iliskimi dayilarimla...selam selamm o kadar.zaten analarini gormeye bile gelmiyorlar..o kadar ..........boslugu siz doldurun...
Yuzsuz olunca oyle oluyorlar .ilk baslarda ben normal davraniyordum
Ama isin ucu bize dokununca tavir yapiyorusn

Benim annem de ayni durumda...4 oglu var.annem zaten bakiyor sorun yok da dugun dogum hastane isleri oldugunda yardim bekleniyor...diye diye bazen yapiyorlar.ben kestim iliskimi dayilarimla...selam selamm o kadar.zaten analarini gormeye bile gelmiyorlar..o kadar ..........boslugu siz doldurun...
Yuzsuz olunca oyle oluyorlar .ilk baslarda ben normal davraniyordum
Ama isin ucu bize dokununca tavir yapiyorusn
Annemi görüyorum dayak yiyor gözlüğü kırıldı zor kaldırıp indiriyor torununa hasret tabii kötü oluyorum birde onlar ben torunsuz yaşayamam yazıp her yeri geziyorlar annem evde esir zor

Annemi görüyorum dayak yiyor gözlüğü kırıldı zor kaldırıp indiriyor torununa hasret tabii kötü oluyorum birde onlar ben torunsuz yaşayamam yazıp her yeri geziyorlar annem evde esir zor
allah bütün bunların mükafatını anneciğine verir. nihayetinde anneye hizmet ediyor, evlatlık vazifesini yapıyor. geleceğini dayı düşünüp dursun, haline yansın. sessiz bir kadın demek ki, kendini savunamıyor. zor işler, allah yardımcınız olsun.

Oturuyor milletle çene çalıp akıl veriyor
Kalkmayınca napacaksın
Kendi adıma söylüyorum davet etmediğim misafire ikramım çaydır. Birinci bardağı veririm ikincisini istiyorsa bir zahmet kalksın alsın. Yapmıyorum, ayıp mı bana göre habersiz gelenin yaptığından daha ayıp değil.

Arkadaşlar anneannem yaklaşık 30 yıldır rahatsız hep teyzemler biz baktık 2013 te yengemler bize ne demiş felç oldu 84 yaşında
Kimse bakmak istemiyor huzurevi almıyor saldırgan da oldu annemde hasta benim düğünüm oldu ertesi gün getirdiler bakımı çok ağır neyse bakıyoruz yazın tatile geliyor yengemler annem hep onların işini yapıyor hem yengemlere yemek hazırlıyor köle gibi anneme çok üzülüyorum oda yaşlı
Neyse;
Yengem az evvel oğlu sanki gezilecek yer ziyareti yapmış gibi anneannemle fotoğraf çekmiş Can'ım oğlum ninesine sahip çıkmış diye yazmış
Tüm telaşını çeken biziz şimdi ne yazayım da kapak olsun direk desem annemi üzecek bu arada 9 çocuğu var biz bakmasak bakacak kimse Yok bakımıda inanin zor
Yazıklar olsun o 9 çocuğa, anladığımkadarıyla siz deo teyzeye bakmaktan pekmemnundeğilsiniz yani diyorsunuz ki 9 taneçocuk varken ihale bizekaldı vs,yaşlılara sahip çıkmalıyız, biz de yaşlanacğaız, buralara konuaçıp bunu tartışmakbile çokçirkin geliyor nedense...9 çocuğu olan kadını huzurevinemi postalayacksınız?Yazık...

Annenizinki de can

Tutun gece ve gündüz iki bakıcı paylaşsın dokuz kardeş

Yeğeninize de annesi babası bakıcı bulsun

Ayrı şehir annen gidip kalacak kimse memnun kalmayacak bir de kaynana gelin çatışması olacak

Siz de rahatsızsınız birini ayarlayın haftada bir hem sizin hem annenizin ev işini yapsın anneniz de yemek vs idare eder

Yarın anneniz de bakıma muhtaç hale gelince kimse onun bu fedakarlıklarını düşünmez

Yazıklar olsun o 9 çocuğa, anladığımkadarıyla siz deo teyzeye bakmaktan pekmemnundeğilsiniz yani diyorsunuz ki 9 taneçocuk varken ihale bizekaldı vs,yaşlılara sahip çıkmalıyız, biz de yaşlanacğaız, buralara konuaçıp bunu tartışmakbile çokçirkin geliyor nedense...9 çocuğu olan kadını huzurevinemi postalayacksınız?Yazık...
Bi yaşlıya kaç gün baktın
Bıraktık mı dedik konuyu saptırma

Annenizinki de can

Tutun gece ve gündüz iki bakıcı paylaşsın dokuz kardeş

Yeğeninize de annesi babası bakıcı bulsun

Ayrı şehir annen gidip kalacak kimse memnun kalmayacak bir de kaynana gelin çatışması olacak

Siz de rahatsızsınız birini ayarlayın haftada bir hem sizin hem annenizin ev işini yapsın anneniz de yemek vs idare eder

Yarın anneniz de bakıma muhtaç hale gelince kimse onun bu fedakarlıklarını düşünmez
Küçüçük kız kime emanet edelim birkaç ay zaten

Bi yaşlıya kaç gün baktın
Bıraktık mı dedik konuyu saptırma
bırakmıyorsun ama bir ykınma var, okadın huzurevine gitse rahatlyacaksınız ve yazı benirahatsız etti, açıkçası evladımın ya da ilerde olacak evlatlarımın bu tiniyette olup da forum sitelerine benim bakımım hakkında bu tür yazı yazmaları beni kahrederdi, ötenazi isterdimsanırım

D damdan insan eti ağırdır diye boşuna denmemiş. allah en sevdiğine muhtaç etmesin diye de, boşuna denmemiş. arkadaşın annesi bence merhametli bir kadın ki, kimse bakmıyor ben de bakmam demeden hizmetini yapıyor. allah mükafatını bol bol versin inşallah. ama hasta, özellikle felçli ve bilinci yerinde olmayan hasta bakımı çok çok zor. akrabalardan var bir tane ninemiz. 5 çocuğundan sadece biri sahip çıkıyor. diğerleri ele gelir gibi bir kutu meyve suyu alıp, sözüm ona ziyaret ediyorlar. e bakan kızı da yaşlı artık. bel, kol kalmamış, kaldırıp kondurmakta çok zorlanıyor. hiç birisi de demiyor ki, bizim de annemiz yardımcı olalım. biraz alıp götürelim annemize de değişiklik olur, kardeşimiz de nefes alır. insanlarda merhamet kalmamış malesef :KK43: :KK43:

bırakmıyorsun ama bir ykınma var, okadın huzurevine gitse rahatlyacaksınız ve yazı benirahatsız etti, açıkçası evladımın ya da ilerde olacak evlatlarımın bu tiniyette olup da forum sitelerine benim bakımım hakkında bu tür yazı yazmaları beni kahrederdi, ötenazi isterdimsanırım
Allah kimseye düşürmesin o akılda olursanız istersin
Umarım annene babana bakarken birde hasta olup hasta annen veya babacandan dayak yersen sesin çıkmaz
Konu dağalmasın Lütfen

Son düzenleme:
çözümü de var aslında buişin, 9 kardeş aylık 200lira versin, evde bir bakıcı tutulup sizin gözetiminizde bakılsın.çözüm basit, parayı bastınmı en iyi bakıcıyı bulur o teyzeye de paşapaşa baktırırsınız, böyle lafsöz de olmaz, herkes sorumluluğunu para ile de olsa yerine getirmişolur, ya da teyzenin bağı bahçesi vardır elbet, orayıişletenler versinler parayı, teyzeme bakılsın

Allah kimseye düşürmesin o akılda olursanız istersin
Umarım annene babana bakarken birde hasta olup dayak yersen sesin çıkmaz
arkadaş evin reisi babanmı annenle birlikte toplayacakkardeşleri, 9 tane koca adam kadın+çocukları:bu bizim annemiz, tek kişi olarak biz bunalıyoruz, bir bakıcı tutalım denilecek, ya da kızlar döüşümlü bakacak,erkekler para verecek kız kardeşlere....Siz9 kocaman kişi ve bunların eşleri bir bakımkonusunu aranızdaçözemiyorsanız biz napalım burda?aranıızda biraklı selim yokmu

D damdan insan eti ağırdır diye boşuna denmemiş. allah en sevdiğine muhtaç etmesin diye de, boşuna denmemiş. arkadaşın annesi bence merhametli bir kadın ki, kimse bakmıyor ben de bakmam demeden hizmetini yapıyor. allah mükafatını bol bol versin inşallah. ama hasta, özellikle felçli ve bilinci yerinde olmayan hasta bakımı çok çok zor. akrabalardan var bir tane ninemiz. 5 çocuğundan sadece biri sahip çıkıyor. diğerleri ele gelir gibi bir kutu meyve suyu alıp, sözüm ona ziyaret ediyorlar. e bakan kızı da yaşlı artık. bel, kol kalmamış, kaldırıp kondurmakta çok zorlanıyor. hiç birisi de demiyor ki, bizim de annemiz yardımcı olalım. biraz alıp götürelim annemize de değişiklik olur, kardeşimiz de nefes alır. insanlarda merhamet kalmamış malesef :KK43: :KK43:
Birkaç ay alınsa hasta da ilgi bekliyor onlardan hırçınlaşıyor
Annem yıllardır bakıyor torununa gidecek. Birkaç ay kafa dinleyecek hem özlemiş
Oda insan

Birkaç ay alınsa hasta da ilgi bekliyor onlardan hırçınlaşıyor
Annem yıllardır bakıyor torununa gidecek. Birkaç ay kafa dinleyecek hem özlemiş
Oda insan
e tamamişte,alacaksınız kardeşleri,toplayacaksın, konuşacaksın,içine atmayacaksın, buralarda yazmaya gerekyok, bunu sendeğil baban yapmalı annen de yanındaolsun.Babankızların kocalarıyla ve oğullarıilekonuşmalı, kocalar istemezse teyzeye bakılmazçünkü, yengenin bakmasının da doğru olmayacağını düşünüyorum, erkekler de parasını versinmesela, öyle bir sistemkurulsun mesela.oşekildeolacak,tek kişiyeyüklemek olmamalı tabi,herkes maddimanevi koyacakişiler ortaya, elbirliği ile bakılacak, o zaman siz de yakınmazsınız, anneniz yorulmaz, herkes sorumluluğu alacak üstüne, tysenin de lehine, hep yenibirilerişevkle bakacak, sürekliinsan yorulur tabi, insanlar konuşakonuşa demişler,

e tamamişte,alacaksınız kardeşleri,toplayacaksın, konuşacaksın,içine atmayacaksın, buralarda yazmaya gerekyok, bunu sendeğil baban yapmalı annen de yanındaolsun.Babankızların kocalarıyla ve oğullarıilekonuşmalı, kocalar istemezse teyzeye bakılmazçünkü, yengenin bakmasının da doğru olmayacağını düşünüyorum, erkekler de parasını versinmesela, öyle bir sistemkurulsun mesela.oşekildeolacak,tek kişiyeyüklemek olmamalı tabi,herkes maddimanevi koyacakişiler ortaya, elbirliği ile bakılacak, o zaman siz de yakınmazsınız, anneniz yorulmaz, herkes sorumluluğu alacak üstüne, tysenin de lehine, hep yenibirilerişevkle bakacak, sürekliinsan yorulur tabi, insanlar konuşakonuşa demişler,
Peki saol
Verdiğin akıl için biz hiç düşünemedik
KOnuşuldu numaranın bini beş para
Başında olmayanın bilmez

Peki saol
Verdiğin akıl için biz hiç düşünemedik
KOnuşuldu numaranın bini beş para
Başında olmayanın bilmez
peki ne dememi bekliyorsun, yakınmak neyi çözer,yengeyimikötüleyim, napıyım, hukuksalboyutunu araştır bir de, dava aç, bakmak zorundalar üst soylarına...Peki biz kadınalrkulübü kadınları olarak sana nasıl bir yardım edebiliriz?Ya da senburaya yazarken nasılbir yardımummuştun?Getir ozaman teyzeyi, burada ben bakarım, bunu mu dememizi isterdin?

Hayatta herşeyin çözümüolmayabilir, bazışeyleridekabullenmeolgunluğuna sahipolmamız gerekki dünyadaki diğer insanlardan bir farkımızolsun ayrıca.

Back