• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yaşlı bakıma muhtaç anneye methiye düzüp gerçekte yüzüne bakmayan yenge

Yengenize kizmanizı anlayamadım dayınıza ve teyzelerinize kızabilirsiniz yengenizin annesi değil o el kızının size merhamet etmesinimi bekliyorsunuz çok beklersiniz
Anneniz için çok zor bir durum olduğunu anlayabilirim ama asıl ses çıkarması gereken o anneniz sessiz kaldığı sürece anneannenize tek başına bakmaya mecbur

bence kardeşler sırayla bakmalı
bakamayan para yardımı yapmalı
verilen parayla yaşlı bakımı yapan bir kişi tutabilirsiniz
böylece annenizde biraz nefes alır
yengeniz belki bakmak zorunda değil ama dayınız bakmakla mükellef. ya para verecek yada bakacak.
birde belediyeler ücretsiz yaşlı bakımı yapıyorlar diye biliyorum bir araştırın isterseniz

Canım benim hıc önemsemë, hiç de bir şey yazma. Siz Allah rızası için yapıyorsanız sadece, kuların bilmesine de gerek yok. Yaptığınız iyiliğin ecrini düşürmeyin.

Yazardim ki "bizim haberimiz yok ama sanirim biraz da siz bakmaya karar vermissiniz. nineyi goturdugunuzde de bu mutluluk pozlarindan bekliyoruz" yazardim.

K Kavimlergocu anneannenin geliri o kadarsa üzerini annen dışında diğer kardeşler tamamlamalı. hatta teyzeler ve annen malından hiç bir şey almadılar ise, maddi olarak anneannenin bakımından dayın sorumlu tutulmalı. paranın tamamını kendisi vermeli, maaşı da özel ihtiyaçlarında kullanılmalı. adil olan bu. akıl etmiyorlarsa açık açık söyleyecekler. çağıracaklar ve söyleyecekler. ağlamayana meme yok diye boşuna demiyorlar. hoş yaşayan bir kadının malına konmak da hiç adil değil. muhtemelen kandırmışlardır, vicdansız insanlar! :sinirli: para, mal olunca erkek evlat benim hakkım der, bakım söz konusu olunca kendi kızı baksın. ne ala memleket! biraz sesinizi çıkarın, ezmeyin ama kendinizi de ezdirmeyin.

bakım için el kızına düşmez diyenlere de şaşırıyorum. el kızına düşmesin tamam, evladı ne güne duruyor? el kızına düşmüyor ama el oğluna düşüyor? dayı neden sorumluluğunu yerine getirmiyor? yenge de bir alem, dayınızı boşarım mı diyor? boşarsa boşasın, blöfün böylesini de hiç duymamıştım. sanki evliliğini sürdürerek size lütfediyor. sürdürüyorsa da kendine, sürdürmüyorsa da kendine.

bunları onlara söylemezseniz yaptıklarını normal görmeye devam ederler. ama sosyal medya üzerinden olmaz. özel hayatı deşifre etmeye çok karşıyım. anneniz bütün kardeşlerini çağıracak ve açık açık söyleyecek. gerekirse özellikle dayıya rest çekilecek.

bence kardeşler sırayla bakmalı
bakamayan para yardımı yapmalı
verilen parayla yaşlı bakımı yapan bir kişi tutabilirsiniz
böylece annenizde biraz nefes alır
yengeniz belki bakmak zorunda değil ama dayınız bakmakla mükellef. ya para verecek yada bakacak.
birde belediyeler ücretsiz yaşlı bakımı yapıyorlar diye biliyorum bir araştırın isterseniz
belediyeler evde yaşlı hasta takibi yapıyorlar. ama gelip bütün gün hastaya bakmıyorlar canım. genel kontrol ve banyo ihtiyaçlarında yardımcı olunuyor.

belediyeler evde yaşlı hasta takibi yapıyorlar. ama gelip bütün gün hastaya bakmıyorlar canım. genel kontrol ve banyo ihtiyaçlarında yardımcı olunuyor.
ZAten hastaneye gidemiyor ilacını yazmaya dr geliyor

K Kavimlergocu anneannenin geliri o kadarsa üzerini annen dışında diğer kardeşler tamamlamalı. hatta teyzeler ve annen malından hiç bir şey almadılar ise, maddi olarak anneannenin bakımından dayın sorumlu tutulmalı. paranın tamamını kendisi vermeli, maaşı da özel ihtiyaçlarında kullanılmalı. adil olan bu. akıl etmiyorlarsa açık açık söyleyecekler. çağıracaklar ve söyleyecekler. ağlamayana meme yok diye boşuna demiyorlar. hoş yaşayan bir kadının malına konmak da hiç adil değil. muhtemelen kandırmışlardır, vicdansız insanlar! :sinirli: para, mal olunca erkek evlat benim hakkım der, bakım söz konusu olunca kendi kızı baksın. ne ala memleket! biraz sesinizi çıkarın, ezmeyin ama kendinizi de ezdirmeyin.

bakım için el kızına düşmez diyenlere de şaşırıyorum. el kızına düşmesin tamam, evladı ne güne duruyor? el kızına düşmüyor ama el oğluna düşüyor? dayı neden sorumluluğunu yerine getirmiyor? yenge de bir alem, dayınızı boşarım mı diyor? boşarsa boşasın, blöfün böylesini de hiç duymamıştım. sanki evliliğini sürdürerek size lütfediyor. sürdürüyorsa da kendine, sürdürmüyorsa da kendine.

bunları onlara söylemezseniz yaptıklarını normal görmeye devam ederler. ama sosyal medya üzerinden olmaz. özel hayatı deşifre etmeye çok karşıyım. anneniz bütün kardeşlerini çağıracak ve açık açık söyleyecek. gerekirse özellikle dayıya rest çekilecek.
Can'ım dendi denmez olur mu
Oda işte Show yaparak kendini aklıyor felç geçirdiğinde dedim ben annem
İşte köylü dost akraba senin dediğini demesin diye tribüne oynuyor
Birkaç ta şakşakcı bulmuş valla cennetlik sin yazmışlar tepem attı

Can'ım dendi denmez olur mu
Oda işte Show yaparak kendini aklıyor felç geçirdiğinde dedim ben annem
İşte köylü dost akraba senin dediğini demesin diye tribüne oynuyor
o zaman rest çekmekten başka bir çareniz kalmamış. yengeyle neden muhatap olunuyor? dayıyı çağırın, bir kez daha söyleyin. baktınız afra tafra, oyalama var. çekin resti. anneannenin pek bilinci yerinde değil gibi. gelsin annesini görsün ve gitsin. istemiyoruz diye açık açık söyleyin. senede bir iki gün kalıp, anneye bakılmıyor. ilgilenilmiş olmuyor, vicdan rahatlatmalarına izin vermeyin. özellikle anne bunu yapmalı.

o zaman rest çekmekten başka bir çareniz kalmamış. yengeyle neden muhatap olunuyor? dayıyı çağırın, bir kez daha söyleyin. baktınız afra tafra, oyalama var. çekin resti. anneannenin pek bilinci yerinde değil gibi. gelsin annesini görsün ve gitsin. istemiyoruz diye açık açık söyleyin. senede bir iki gün kalıp, anneye bakılmıyor. ilgilenilmiş olmuyor, vicdan rahatlatmalarına izin vermeyin. özellikle anne bunu yapmalı.
Kız ne bakması oğlu gelmiş selfie çekmiş geliniyle o işte
Ah çektik restte yüzsüz millet kınıyor diye arıyor yazın gelincede annem onada hizmet ediyor tatilini yapıp gidiyor

Kız ne bakması oğlu gelmiş selfie çekmiş geliniyle o işte
Ah çektik restte yüzsüz millet kınıyor diye arıyor yazın gelincede annem onada hizmet ediyor tatilini yapıp gidiyor
e izin vermeyin diyorum ben de işte. o şekilde anneye bakılmaz diyorum. gelsin, görsün ve aynı gün dönsün. bu konu beni çok sinirlendirdi.

Ahhh ahhh bilirim böyle akrabalari... bizdede var hatda anneane saglik durumu felan ayni nerdeyse. Allah annene ve teyzene sabir versin. 9 evladi var ama sizden haric kimse sigdiramiyor evine yazik gercekten yazik. Bütün millet biliyordur zaten gercekleri bosver sen derim

gerektiği gibi rest çekseniz asla böyle bir şey yapamazlar. benim dayımda vardı sıkıntılar. annem ve teyzem öyle bir rest çekti ki, şimdi desturla gelip annesini görüp gidiyor. hak edene hakkını vermek lazım.

Back