Sosyal medya da yaşlı bakıma muhtaç anneye methiye düzüp gerçekte yüzüne bakmayan yenge

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.326
248
Arkadaşlar anneannem yaklaşık 30 yıldır rahatsız hep teyzemler biz baktık 2013 te yengemler bize ne demiş felç oldu 84 yaşında
Kimse bakmak istemiyor huzurevi almıyor saldırgan da oldu annemde hasta benim düğünüm oldu ertesi gün getirdiler bakımı çok ağır neyse bakıyoruz yazın tatile geliyor yengemler annem hep onların işini yapıyor hem yengemlere yemek hazırlıyor köle gibi anneme çok üzülüyorum oda yaşlı
Neyse;
Yengem az evvel oğlu sanki gezilecek yer ziyareti yapmış gibi anneannemle fotoğraf çekmiş Can'ım oğlum ninesine sahip çıkmış diye yazmış
Tüm telaşını çeken biziz şimdi ne yazayım da kapak olsun direk desem annemi üzecek bu arada 9 çocuğu var biz bakmasak bakacak kimse Yok bakımıda inanin zor

sosyal medyanın zaten yüzde sekseni yalan, gerçek hayatta birbirinin yüzüne bakmayanlar sosyal medyada birbirlerine kalpler öpücükler... bence boşver Allah biliyor sonuçta, yakın çevrenizde bildiğine göre, canını sıkma derim...

inan bir fikrim yok sadece allah size sabir ve dayanma gucu versin demek istedim, boyle insanlar cok ne yazik ki kendinizi uzmeyin anneniz de yapmasin onlara hizmet yemek yorulmasin kiyamam

yaz altına bakan bizsız neyın havvası bu diye. hic cekınme
2013 te yazdım da turibune oynuyor
Altını alan annem geçen gün anneme saldırdı ninem gözlüğünü kırdı annemde boyun fıtığı oturdum ağladım altına yapıyor

anlıyorum canım yaşlı insana bakmak hem zor hemde inan yarnamazsın ama sevabı çok büyük. atsan atamazsın sonuçta bakıma muhtaç kendi işinide göremiyo ama senin yerinde olsam onlardan bir kişiyi evime bile sokmam. herkezin anası kusura bakmasınlar. benim anneme eziyet edicekler bide sofra hazırlıcam ben onlara. valla yağmurlu havada su yok

Annemin facesi kullanıyorum kendimin sosyal medyası yok annem yorum yazmaz çünkü çirkef sadece duvarında kapak bir söz paylaşmama izin verdi

Son düzenleme:
Ailenizle mi yaşıyorsunuz ? Yeni evlendim düğünüm oldu demişssiniz. Yatalak hasta bakımı çok zor annem ve halam babaanneme dört sene baktı gerçekten sabır ve çelik gibi sinir istiyor Allah yardımcınız olsun.

Yakın oturuyoruz annem başka şehirde olan yeğenime bakmak zorunda benimde rahim ağzı yetmezliğim var hamileyim dikiş atılıp yatacağım kime bırakacağız şaşırdık bir teyzem var 65 yaşında o bakarım dedi ama oda çok yaşlı

Bu nasıl iş anlamadım anneniz neden herkese bakmak zorunda ? Nasıl bir aile o herşeyi size yıkmışlar ?

Bu nasıl iş anlamadım anneniz neden herkese bakmak zorunda ? Nasıl bir aile o herşeyi size yıkmışlar ?
Yiğenime kıyamam çalışıyorlar anneannesi bakıyordu kızı Doğum yapacak birkaç ay Can'ım o yük değil kıyamam küçük o
Sorma babamda babaannemlere bakıyordu

Yiğenime kıyamam çalışıyorlar anneannesi bakıyordu kızı Doğum yapacak birkaç ay Can'ım o yük değil kıyamam küçük o
Sorma babamda babaannemlere bakıyordu

Valla insan eti ağırdır Allah sizlere kolaylık versin işiniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…