• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya cekilisi

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Kızlar dert değil ama çok kafama takılıyor akıllı kk kadınlarına sormak istedim...bu insta da çekiliş yapiyolar ya onlara faydası ne bunun...takipçi kazanmak mı sadece ? iPhone falan aliyolar kaç tane yanına yarim altın bilmem ne ...ya bu kadar pahalı seyleri takipçi kazanmak için mi aliyorlar çok mu zengin bunlar ya ?? Geçen takip ettiğim biri şimdi size iPhone almaya gidiyorum dedi 5 tane aldı geldi nedir ya su gibi iPhone ve altın aliyolar ve sürekli yapiyolar bunu ..hani aralarında para toplasalar dicem de sürekli çekiliş yaptıkları için sürekli para mı veriyolar ...vallahi çok kafama takıldı ?

Tabi ki takipçi kazanmak icin, çekilişi yapan kişi bircok kullanıcıyı takip etme şartı koyuyor. En az 10 tane kullanıcı dahil olsa parayı bölüşüp alıyorlar telefonu nedir ki. Çok bir şey değil yani. Ben ayar oluyorum bu tarz kişilere de çekilişlere de. Güya yardım hayır yapıyoruz telefon para hediye ediyoruz adı altında kendi menfaatlerine göre hareket ediyorlar. Bizim yurdum insanı da umutlanıp dahil oluyor çekilişe

Tabi ki takipçi kazanmak icin, çekilişi yapan kişi bircok kullanıcıyı takip etme şartı koyuyor. En az 10 tane kullanıcı dahil olsa parayı bölüşüp alıyorlar telefonu nedir ki. Çok bir şey değil yani. Ben ayar oluyorum bu tarz kişilere de çekilişlere de. Güya yardım hayır yapıyoruz telefon para hediye ediyoruz adı altında kendi menfaatlerine göre hareket ediyorlar. Bizim yurdum insanı da umutlanıp dahil oluyor çekilişe
Mesela 5binlik masraf yapsalar en kotu 400, er TL vercrkler yuh ya bukadarmi aşıklar sosyal medyaya yetmiyormu okşar takipci

Merhaba sizin takip ettiklerimiz hangileri bilmiyorum ama ben bir adet lcd tv ,bir adet marka eşarp,bir adet çanta çokta kaliteli marka vermiyorum reklam olmasın yani..

Mesela 5binlik masraf yapsalar en kotu 400, er TL vercrkler yuh ya bukadarmi aşıklar sosyal medyaya yetmiyormu okşar takipci
Sosyal medyada da rakamını bilmiyorum ama belirledikleri bir sınırın üstünde takipçisi olanlara belli ücret veriliyor YouTube gibi düşünün inst da öyle yani. O saçma sapan çiftler her gün bir kombin giyip reklamını yapıyorlar ya onlar da butiklerden ücretsiz geliyor ve yaptıkları her reklam başına para alıyorlar. Çok para var bakmayın ama yapılır mı bilemiyorum ağır işsiz olmak lazım ya

Reklam alıyorlar sponsorları oluyor ve bunun üzerinden para kazanıyorlar. Fenomen olmak ve para kazanmak için herşeyi yapıyolar. Bazı sayfalar sahte tabii.
Gönderenlerde var ama.

Hepsi kendi cebinden almıyor yalnız. Sponsor buluyor. Çekiliş postu paylaştıkları fotoğraf için beğeni ve yorum istiyorlar farkındaysan :) yorum olarakta bi başkasını etiketlemekten kastım.

Böylece hep o telefon paraları ceplerinden çıkmıyor. Hemde ne kadar beğeni yorum(etiketleme) olursa instagramdan ücret alıyorlar

nasıl reklam alıyolar ki..
ilginç...

Ayh, gerçekten bu kadar bihaber misiniz sosyal medyadan?

Büyük kozmetik firmalarının bir ürününü kullanıyor ve onunla fotoğraf, video paylaşıyor mesela, hop alıyor reklam ücretini.
Ya da instagram butiklerinden biriyle anlaşıyor, bir ürün aldığını memnun kaldığını söyleyip takipçilerini oradan ürün almaya yönlendiriyor.
Falan filan... bir sürü değişik yöntemi var bu işin.

Back