- 4 Şubat 2019
- 3.879
- 8.629
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Martin 15ınden beri evdeyim. Tek basıma ailemden annemden babamdan sevdiklerimden uzakta evde yapayalnız kaldım. Para kazanamıyorum. Gelırım yok suan ama giderlerim var.
Sesimi ozluyorum bazen okadar yalnızım.
Ama diyorum ki annem babam saglıklı, darda bırakmadılar yardım ettiler. Saglıklıyım. Bırıyle konusmak ıstedıgım de arayacağım ınsanlar var. Para kazanılır napayım Saglıklıyım.
Arada gırıp instada facede stalk yapıp, bosandıgım adamın fotolarına bakıyorum suan bebek bekliyor asırı mutlu.
İlahi adaleti sorgulamıyorum mesela neden boyle diye. Neden mutlu ve baba olacak diye? Ben neden anne olamadım diye aglamıyorum.
Nasıl gulerım kafam nasıl dagılır diye bakıyorum. Otursam anlatsam bende aglarım hem de oyle boyle degıl.
Ama kendımı mutlu olduguma ıkna ettım. Sımdı hasta olsam kapısını calacagım bıtane duzgun insan yok apartmanımda.
Napayım?
Kimin derdi yok ki.
Ölmek istiyorum demek care degıl kı, allah verdi Allah alır canımızı da.
Sen yardım edemezsin arkadasına. Yardım da almak istemiyorsa kendısı bilir.
Hayat zaten yorucu ve yıpratıcı, bırak ilgilenme diyecegım ama vicdanım da ızın vermiyor boyle demeye.
Allah herkese akıl saglıgı versin son diyecegım bu.
Siz bende hep çok güçlü bir kadın izlenimi uyandırıyorsunuz. Herkese boşan, ayrıl deyince size bir kızıyordum ama çok da saygı duyuyorum duruşunuzu hiç bozmadığınız için. Umarım hayat size çok güzel kapılar açar.Martin 15ınden beri evdeyim. Tek basıma ailemden annemden babamdan sevdiklerimden uzakta evde yapayalnız kaldım. Para kazanamıyorum. Gelırım yok suan ama giderlerim var.
Sesimi ozluyorum bazen okadar yalnızım.
Ama diyorum ki annem babam saglıklı, darda bırakmadılar yardım ettiler. Saglıklıyım. Bırıyle konusmak ıstedıgım de arayacağım ınsanlar var. Para kazanılır napayım Saglıklıyım.
Arada gırıp instada facede stalk yapıp, bosandıgım adamın fotolarına bakıyorum suan bebek bekliyor asırı mutlu.
İlahi adaleti sorgulamıyorum mesela neden boyle diye. Neden mutlu ve baba olacak diye? Ben neden anne olamadım diye aglamıyorum.
Nasıl gulerım kafam nasıl dagılır diye bakıyorum. Otursam anlatsam bende aglarım hem de oyle boyle degıl.
Ama kendımı mutlu olduguma ıkna ettım. Sımdı hasta olsam kapısını calacagım bıtane duzgun insan yok apartmanımda.
Napayım?
Kimin derdi yok ki.
Ölmek istiyorum demek care degıl kı, allah verdi Allah alır canımızı da.
Sen yardım edemezsin arkadasına. Yardım da almak istemiyorsa kendısı bilir.
Hayat zaten yorucu ve yıpratıcı, bırak ilgilenme diyecegım ama vicdanım da ızın vermiyor boyle demeye.
Allah herkese akıl saglıgı versin son diyecegım bu.