• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Yeni bebek bekleyen anne

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
29
5
16
32
Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.

Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
Ben ne demek istediğinizi anlamadim

Gönderi kısmı derken arkadaşınız fotoğraf paylaşmış bu fotoğrafta en üstte mi gözüküyor? Eğer öyleyse gayet normal. Benim bazı arkadaşlarımın 2-3 gün önce paylaştığı fotoğraflar en üstte çıkıyor oysa instagramdan ne konuşuruz ne de profillerine bakarım.

Birine bişey göndermek istediniz diyelim ki hani arkadaşlar çıkıyor ya onu demek istedim
Reels gönderirken 1-2 sırada çıkıyorsa etkileşime girdikleri için çıkıyordur. Ben sevgilime ve arkadaşıma sık sık video gönderdiğim için ve mesajlaştığımız için en üstte mesela

Sıklıkla etkileşim içinde olunan kişiler çıkıyor diye biliyorum. Yani bende öyle cikiyor
Bende böyle bildiğimi söyledim kendisine de çıkaralım bakalım nasıl olucak dedi Bir kere daha konuyu açacak oldum bana güvenmiyor musun dedi şimdi takipleşmiyorlar ama benim güvenim sarsıldı

Yeşil olarak işaretlediğim yerden bahsediyorsanız burada sık mesajlaştığınız kişiler en üstte çıkıyor. Profile bakmakla olmuyor. Etkileşim içindelerse çıkar. İgniz varsa siz de kontrol edin en sık mesajlaştığınız kişi en üstte olur zaten. Maalesef...

1736115624386.png

Yeşil olarak işaretlediğim yerden bahsediyorsanız burada sık mesajlaştığınız kişiler en üstte çıkıyor. Profile bakmakla olmuyor. Etkileşim içindelerse çıkar. İgniz varsa siz de kontrol edin en sık mesajlaştığınız kişi en üstte olur zaten. Maalesef...

Eki Görüntüle 3532023
Çok sağolun bi de uğraştınız mı böyle malesef burdan bahsediyorum

Bende böyle bildiğimi söyledim kendisine de çıkaralım bakalım nasıl olucak dedi Bir kere daha konuyu açacak oldum bana güvenmiyor musun dedi şimdi takipleşmiyorlar ama benim güvenim sarsıldı
Takipten çıkmaları bir şey değişmez ki takipleşmeden de konuşma olabiliyor. Siz sık sık o kısmı kontrol edin. Eğer konuşmazlarsa zaten o isim aşağılara doğru iniyor.

Back
X