Sosyal medya arkadaşlığı

berna bck

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
241
203
18
Merhaba kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Dört ay önce sosyal medyadan bi kızla tanıştım karşılıklı yorumlaştık daha sonra ise takipleştik çok tatlı minoş bir kızdı .Bu durumu kuzenime anlatım o da sosyal medyadan kimseye güvenip konuşma dedi. Konuştuğum kişiyle telefonda konuştuk birbirimize fotoğraf bile attık çok enerjik tatlı bir kızıdı. Kuzenim öyle diyince içime şüphe düştü ve kıza uygun bir dile konuşmak istemediğimi söyledim sonra da pişman oldum. Sizce yanlış mı yaptım bu durum içten içe üzüyor beni çünkü yorumlarınız bekliyorum

Çok cana yakın gelmişti ikimizinde ailevi sorunları vardı beni hiç kimse bu kadar güzel dinleyip destek olmamıştı
Ben de kovid zamani sosyal medyadan bir sürü arkadaş edinmiştim. Sonra hep tatsız şeyler oldu. Yüzyüze bilmediğin insanla gerçek bir arkadaşlık olmuyor

Merhaba yaşın kaç bilmiyorum ama lise dönemlerinden kalma (şu an 25 yaşımdayım) sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarım var dahala iletişim halindeyiz, birinize zarar verecek bir şey yapmadığınız sürece mesajlaşmanın ya da arkadaşlık kurmanın zararı olacağını sanmıyorum, bazen insanlar derdini yakınındakine değil de kendini hiç tanımayan birine anlatmak istiyor :) merhaba yaşını merak ettim

Merhaba yaşın kaç bilmiyorum ama lise dönemlerinden kalma (şu an 25 yaşımdayım) sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarım var dahala iletişim halindeyiz, birinize zarar verecek bir şey yapmadığınız sürece mesajlaşmanın ya da arkadaşlık kurmanın zararı olacağını sanmıyorum, bazen insanlar derdini yakınındakine değil de kendini hiç tanımayan birine anlatmak istiyor :) merhaba yaşını merak ettim
21 yaşındayım neredeyse hiç arkadaşım yok bazen böyle nasıl söylesem karşımda beni dinleyecek birini istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum başıma bişey gelse anlatacağım kimse yok. kuzenim vardı oda evlenip başka şehire taşındı. Çok içten geldi kız bana ayıp ettiğimi düşünüyorum

Bir arkadaş yazmış katılıyorum özel durumlarınızı anlatmadığınız sürece kalsa sıkıntı olmaz ben 6 yıl önce birisiyle tanıştım kendisi o zaman üniversite sınavına hazırlanıyordu sonra üniversite okudu atandı hepsine şahidim bana hiçbir zararı olmamıştır.
Yaşadığım şehirde işi vardı o sayede yüz yüze de tanıştık ,annemle bile telefonlaşırlar :)

21 yaşındayım neredeyse hiç arkadaşım yok bazen böyle nasıl söylesem karşımda beni dinleyecek birini istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum başıma bişey gelse anlatacağım kimse yok. kuzenim vardı oda evlenip başka şehire taşındı. Çok içten geldi kız bana ayıp ettiğimi düşünüyorum
Yanlış anlamazsan nerede yaşıyorsun küçük bir yer mi arkadaş mı bulamıyorsun

Ben de burdan biriyle arkadaş olmuştum tam bir usta topuk iki yüzlü çıktı iyi mi sosyal medya platform artık her neyse gerek yok bence

Benim sosyal medya arkadaşım yok ve daha önce de olmadı ama kardeşimin bir kaç arkadaşı var. Hele bir tanesi var ki 10 yılı geçti çok uzun zamandır gerçek hayatta da arkadaşlar. Ergenken tanışmışlardı birbirlerine tüm dertlerini her şeylerini anlatıp mektuplar yaziyorlardi 😆 hediye kutuları vs kız da çok tatlı birisi çıktı. Bence ön yargılı olmamak lazım ama birden de tamamen güvenmek doğru değil

Bir arkadaş yazmış katılıyorum özel durumlarınızı anlatmadığınız sürece kalsa sıkıntı olmaz ben 6 yıl önce birisiyle tanıştım kendisi o zaman üniversite sınavına hazırlanıyordu sonra üniversite okudu atandı hepsine şahidim bana hiçbir zararı olmamıştır.
Yaşadığım şehirde işi vardı o sayede yüz yüze de tanıştık ,annemle bile telefonlaşırlar :)
Bende iki yıl önce biriyle tanıştım başka ülkede ama o kitap uygulmasından tanıştık ara ara konuşuruz bu aralar biraz yoğun yakınımzdaki insanlar bişeyler anlatmaktansa yabancı birine bişeyler anlatmak daha iyi oluyor

Ben arkadaş edindim :) çok da severim dertleşiriz görüşürüz de.
Ama tabi emin olmak şart.
10 sene olmuştur :)

benim sosyal medyadan tanistigim birlikte tatil yaptigim, evinde kaldigim evimde kalan 2 arkadasim var. bu karsinizdaki insanla ilgili bir durum, sosyal medya arkadasi mi olur tu kaka dememek lazim.
Ben görüntülü konuşalım dedim kıza ailem sosyal medya hesabım bilmiyor şuan konuşamam falan dedi biraz tereddüt ettim

Back
X