• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hizmetler...

Cigdemkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
42
223
43
42
Sosyal hizmetlerden yardım almayı düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum bilen var mı? Boşanma sürecine girip çıktım. Hala yuvam hakkında şüphelerim var. Beynim dumur...

Öğrenmek istediğim gittiğime pişman olur muyum? Durumuma göre gerekli mıdır. Giden arkadaşlar varsa tecrübelerinden fikir edinmek. Sizin gibi bir sos. Hız. Uzmanına rastlamakta güzel tabi. Durumum eşimle şu an çok iyiyiz ama birkaç ay önce ve dönem dönem çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. Can güvenliğimden bile emin olamadığım... Geleceğimde muamma. Artık eşime güvenmiyorum. Bir oğlumuz var. Bu durumda sos. Hizmetler yardımı almalımıyım.

Öğrenmek istediğim gittiğime pişman olur muyum? Durumuma göre gerekli mıdır. Giden arkadaşlar varsa tecrübelerinden fikir edinmek. Sizin gibi bir sos. Hız. Uzmanına rastlamakta güzel tabi. Durumum eşimle şu an çok iyiyiz ama birkaç ay önce ve dönem dönem çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. Can güvenliğimden bile emin olamadığım... Geleceğimde muamma. Artık eşime güvenmiyorum. Bir oğlumuz var. Bu durumda sos. Hizmetler yardımı almalımıyım.
Durumunuzu anlatmamışsınız ki bence siz alo 183 hattını arayın ve gerekli danışmanlığı alın ya da ilinizde bulunan bir sosyal hizmet merkezine gidin, en azından hizmetler hakkında bilginiz olsun. Umarım problemleriniz çözülür, yazmak isterseniz ilerde de bana yazabilirsiniz.

Bilgilerini verebilirmisin? Dersen e doğal olarak insan tedirgin olur
mesaj geçmişime bakarsa tedirgin olacağı bir şey olmaz, bilgi vermezse nasıl yardım edebilirim sizce? Sosyal Hizmet Uzmanı olduğumu da yazdım, valla yardım etmemek lazım demek ki :)

mesaj geçmişime bakarsa tedirgin olacağı bir şey olmaz, bilgi vermezse nasıl yardım edebilirim sizce? Sosyal Hizmet Uzmanı olduğumu da yazdım, valla yardım etmemek lazım demek ki :)
Yerine göre bazı şeylerin yapılmazı lazımdır sende haklısın oda haklı kendine göre

kocan ile arası allah islah etsın. inşallah bal kaymak gibi olursunuz. çocuğun için

Kizlar bnm 2 bebegim var maddi durumumuz orta ama yetmiyor haliyle Annem yardm ediyor elinden geldigince benim yararlanabilecegim bir yardm var mi.

Kizlar bnm 2 bebegim var maddi durumumuz orta ama yetmiyor haliyle Annem yardm ediyor elinden geldigince benim yararlanabilecegim bir yardm var mi.
Maddi durum yetersızken dunyaya 2 cocuk getırmek ne kadar mantıklı ? neyse allah yardımcınız olsun bence bır ıse gırıp calısın hersey devletten beklemekle olmuyor maalesef annenızde cocuklara bakar.

Back
X