- 22 Temmuz 2015
- 42
- 223
- 43
- 42
- Konu Sahibi Cigdemkokusu
-
Sevinirim. Nasıl?Ben yardımcı olabilirim
Özelde n tüm bilgilerimi... Veremem.
Ben sosyal hizmet uzmanıyım ilinizi ve durumunuzu söylerseniz yönlendirebilirim, özel bilgilerinizi burda vermek istemezsiniz diye düşündüm, yoksa sizin tc numaranızı istemeyeceğim tabi :)Özelde n tüm bilgilerimi... Veremem.
Canımsın :) Kuzum normal böyle düşünmesi, bilgilerini sorunca tedirgin oldu :*safakmeley tanıdığım çok iyi bir insan.. 1 yıldır tanıyorum hatta daha fazla ..
Size yardımcı olmak istemiş sadece..
Tahmin ettim canım seni görünce tanıtmak istedim kuzum yanlış anlasilmani hiç istemem çünkü seni çok iyi tanıyorumCanımsın :) Kuzum normal böyle düşünmesi, bilgilerini sorunca tedirgin oldu :*
Durumunuzu anlatmamışsınız ki bence siz alo 183 hattını arayın ve gerekli danışmanlığı alın ya da ilinizde bulunan bir sosyal hizmet merkezine gidin, en azından hizmetler hakkında bilginiz olsun. Umarım problemleriniz çözülür, yazmak isterseniz ilerde de bana yazabilirsiniz.Öğrenmek istediğim gittiğime pişman olur muyum? Durumuma göre gerekli mıdır. Giden arkadaşlar varsa tecrübelerinden fikir edinmek. Sizin gibi bir sos. Hız. Uzmanına rastlamakta güzel tabi. Durumum eşimle şu an çok iyiyiz ama birkaç ay önce ve dönem dönem çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. Can güvenliğimden bile emin olamadığım... Geleceğimde muamma. Artık eşime güvenmiyorum. Bir oğlumuz var. Bu durumda sos. Hizmetler yardımı almalımıyım.
Bilgilerini verebilirmisin? Dersen e doğal olarak insan tedirgin olurTüm bilgilerini bana özelden yazarsan yönlendireyim seni
mesaj geçmişime bakarsa tedirgin olacağı bir şey olmaz, bilgi vermezse nasıl yardım edebilirim sizce? Sosyal Hizmet Uzmanı olduğumu da yazdım, valla yardım etmemek lazım demek ki :)Bilgilerini verebilirmisin? Dersen e doğal olarak insan tedirgin olur
mesaj geçmişime bakarsa tedirgin olacağı bir şey olmaz, bilgi vermezse nasıl yardım edebilirim sizce? Sosyal Hizmet Uzmanı olduğumu da yazdım, valla yardım etmemek lazım demek ki :)
Yerine göre bazı şeylerin yapılmazı lazımdır sende haklısın oda haklı kendine göremesaj geçmişime bakarsa tedirgin olacağı bir şey olmaz, bilgi vermezse nasıl yardım edebilirim sizce? Sosyal Hizmet Uzmanı olduğumu da yazdım, valla yardım etmemek lazım demek ki :)
kocan ile arası allah islah etsın. inşallah bal kaymak gibi olursunuz. çocuğun içinÖğrenmek istediğim gittiğime pişman olur muyum? Durumuma göre gerekli mıdır. Giden arkadaşlar varsa tecrübelerinden fikir edinmek. Sizin gibi bir sos. Hız. Uzmanına rastlamakta güzel tabi. Durumum eşimle şu an çok iyiyiz ama birkaç ay önce ve dönem dönem çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. Can güvenliğimden bile emin olamadığım... Geleceğimde muamma. Artık eşime güvenmiyorum. Bir oğlumuz var. Bu durumda sos. Hizmetler yardımı almalımıyım.
Maddi durum yetersızken dunyaya 2 cocuk getırmek ne kadar mantıklı ? neyse allah yardımcınız olsun bence bır ıse gırıp calısın hersey devletten beklemekle olmuyor maalesef annenızde cocuklara bakar.Kizlar bnm 2 bebegim var maddi durumumuz orta ama yetmiyor haliyle Annem yardm ediyor elinden geldigince benim yararlanabilecegim bir yardm var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?