sosyal hizmetler

bulancak aöf de çıkmış test sorularını çözmek kota yiyor mu? bu ay faturam kabarık geldi

ya bildiğin kadarıyla yemiyor ama sitenin yanında olan reklamlar falan var onlardan dolayı kota doluyormuş.ben 5-6 ay limitli kullandım kota sürekli aştı.hiçbir şey de yapamıyordum.en iyisi limitsize geçtim:KK55:

sadece test sayfasını açıyorum çözme süresince bağlantıyı kesiyorum buna rağmen çok aştı..acaba bu testleri dowland mı etmiş oluyorum

Son düzenleme:
yok ya indirmemiş oluyorsun bence,şaşırdım ama sadece test çözüyorsun ve çözerken de kapatıyorsun.
bu halde bile kota aşıyor,ne bileyim şaşırdım yani.fazla bir şey de yapmıyormuşsun

m kızlar bende bu yıl sosyal hizmetler okuyacagım hayırlısıyla ama dersler gözümü pek korkutuyorrr..

m kızlar bende bu yıl sosyal hizmetler okuyacagım hayırlısıyla ama dersler gözümü pek korkutuyorrr..

sosyal hizmetler bölümü sözel ağırlıklı bir ders
sadece 1.sınıfta iktisat dersi var o biraz korkutuyor
1.sınıfta çıkmış sorulara bakarsınız ben geçen sene öyle yapmıştım
yani çıktı birbirine benzer.
hayırlısı olsun hakkınızda ne diyeyim:KK16:

selam kızlar nasılsınız çok az kaldı sınava :18: inşallah emeğimizin karşılığını görürüz hepimiz :KK9: haaa bide birşey soracaktım :KK34: harçmı ne oluyor bu ödemelerimiz varya açıköğretime yılda iki kez :26: ikinci ödeme ne zaman ki :26: merak ettim ya da nereden takip ediyoruz bu ödemeleri :26: öptüm görüşmek üzere :KK16: :KK71:

selam kızlar nasılsınız çok az kaldı sınava :18: inşallah emeğimizin karşılığını görürüz hepimiz :KK9: haaa bide birşey soracaktım :KK34: harçmı ne oluyor bu ödemelerimiz varya açıköğretime yılda iki kez :26: ikinci ödeme ne zaman ki :26: merak ettim ya da nereden takip ediyoruz bu ödemeleri :26: öptüm görüşmek üzere :KK16: :KK71:

2.taksit'in ödeme zamanı geçti şifacım yandın:18: sen sınava gireyemeceksin:KK53::KK53:
şaka şaka:KK52:
28 şubatta son gündü ama bundan sonra faiz işliyor
haziranda ödesen 20 tl anca gelir hatta o kadar gelmez bile
ben zamanı geçtikten 3 gün sonra ödedim 30 kuruş gelmiş mesela
ne kadar ödeyeceğine bakmak için de aöfbüro sitesine gir orda tc numarası ve şifreni gir (şifre veriyorlar bürodan)o şifreyle oturum açıp bilgilerini görebilirsin.
önceki ders notlarını,sınav harçlarını,adres bilgilerini her şeyi orda görebilirsin:KK16:

2.taksit'in ödeme zamanı geçti şifacım yandın:18: sen sınava gireyemeceksin:KK53::KK53:
şaka şaka:KK52:
28 şubatta son gündü ama bundan sonra faiz işliyor
haziranda ödesen 20 tl anca gelir hatta o kadar gelmez bile
ben zamanı geçtikten 3 gün sonra ödedim 30 kuruş gelmiş mesela
ne kadar ödeyeceğine bakmak için de aöfbüro sitesine gir orda tc numarası ve şifreni gir (şifre veriyorlar bürodan)o şifreyle oturum açıp bilgilerini görebilirsin.
önceki ders notlarını,sınav harçlarını,adres bilgilerini her şeyi orda görebilirsin:KK16:
sağol canım benim aydınlattığın için ben nasıl kaçırmışım böyle önemli konuyu :KK59: neyse geç olsunda güç olmasın :KK34: kızzz yüreğime iniyorduuuu şaka kısmını görene kadar sınava girememek ne acııı bee ALLAH korusun :nazar: neyse çok faiz işlemiyormuş sağlık olsun hallederiz tekrar sağol canım arkadaşım :KK71: :KK70: :KK16:

sağol canım benim aydınlattığın için ben nasıl kaçırmışım böyle önemli konuyu :KK59: neyse geç olsunda güç olmasın :KK34: kızzz yüreğime iniyorduuuu şaka kısmını görene kadar sınava girememek ne acııı bee ALLAH korusun :nazar: neyse çok faiz işlemiyormuş sağlık olsun hallederiz tekrar sağol canım arkadaşım :KK71: :KK70: :KK16:

rica ederim canım:KK16:
şimdi önemli olan şey sınav,ondan sonra düşünürsün bunları takma kafana yani:)
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :KK16:

Son düzenleme:
hukuk ve bilgi tek. çok kolaydı ama diğer ikisi çok kazıktı yavvv..hasta yatağımdan kalkıp sınava girdim ondan mı acaba?

2.sınıf soruları;sosyal psikoloji
1-mussen ve eisenberg'e göre çocuklarda merhamet duygusu ne zaman oluşur:ilkokulda
2- sosyal psikolojini çalışma konusu:önyargılar
3-gruba uyma oranı ile ilgili Amerika'daki bireylerle Türkiye'deki bireyler arasında bir farklılık olup olmadığını merak eden bir sosyal psikolog temel olarak hangi kuramsal yaklaşımdan yola çıkmaktadır:kültürlerarası yaklaşım
4-bireyin işe verdiği değer ve iş tecrübelerinden çıkan sonuca göre pozitif duygusal durumları veya memnuniyetlerine iş tatmini denir.

sos.hizm.giriş dersi
1-refah dev.kavramı alanyazına 1942 beveridge raporuyla girmiştir.
2-hangisi muhafazkar devlettir:almanya
3-doğu asya da refah dev.modelinin gelişimini etkileyen temel olgu:konfüçyanizm
4-çin de sos.refah anlayışının gelişimine engel olan en temel olay:eek:kullardaki sosyoloji bölümlerinin kapatılması.
sosyal hizmet uygulamarı
1-maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi sırayla:
fiziksel-güvenlik-sevgi-saygınlık-kendini gerçekleştirme.
2-gelire bağlı yoksulluk tanımını eleştiren:toplumsal dışlanma.
3-müracaatçının sorununun belirlenmesi için bilgi toplama amacıyla kullanılan kaynaklardan biri değildir:kriminolojik testler.
4-göreli yoksulluk tanımında mutlak yoksulluk tanımından farklı olarak hangisi dikkate alınır:toplumun ortalama yaşam standardı.

hatırladıklarım bunlar,hatırlayanlar varsa paylaşalım arkadaşlar:)

Son düzenleme:
hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, vize faslı sona erdi çok şükür,
davranış bilimleri ve iktisad bana kolay geldi ama işletmede zorlandım biraz, sanki soru şekli çok garip gbydi.
bir de ben egem yayınlarından çalışıyorum, davranış bilimlerinden tam 12tane bire bir soru tutturmuşlar çok dikkatimi çekti.iktisadda da sorular vardı.
neyse dilerim yüksek yüksek notlar alır geçeriz

:KK71:

Merhaba bende acaba sosyal hizmetler okusammı diyorum,sizler ne dersiniz memnunmusunuz? zorlukları nelerdir? okul bitince nasıl avantajları var bana da fikir verebilirmisiniz.

X