- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
kahve fincanı,doğrudur yani
sosyal hizmet(4 yıllık) mezunu alımı çok oluyor ama 2 yıllıklara daha bir şey yok şimdilik...
belki bu durum hayrımızadır...inşallah birden hepimizi alıverirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahve fincanı,doğrudur yani
sosyal hizmet(4 yıllık) mezunu alımı çok oluyor ama 2 yıllıklara daha bir şey yok şimdilik...
bulancak aöf de çıkmış test sorularını çözmek kota yiyor mu? bu ay faturam kabarık geldi
m kızlar bende bu yıl sosyal hizmetler okuyacagım hayırlısıyla ama dersler gözümü pek korkutuyorrr..
selam kızlar nasılsınız çok az kaldı sınava :18: inşallah emeğimizin karşılığını görürüz hepimiz haaa bide birşey soracaktım harçmı ne oluyor bu ödemelerimiz varya açıköğretime yılda iki kez :26: ikinci ödeme ne zaman ki :26: merak ettim ya da nereden takip ediyoruz bu ödemeleri :26: öptüm görüşmek üzere
sağol canım benim aydınlattığın için ben nasıl kaçırmışım böyle önemli konuyu neyse geç olsunda güç olmasın kızzz yüreğime iniyorduuuu şaka kısmını görene kadar sınava girememek ne acııı bee ALLAH korusun neyse çok faiz işlemiyormuş sağlık olsun hallederiz tekrar sağol canım arkadaşım2.taksit'in ödeme zamanı geçti şifacım yandın:18: sen sınava gireyemeceksin
şaka şaka
28 şubatta son gündü ama bundan sonra faiz işliyor
haziranda ödesen 20 tl anca gelir hatta o kadar gelmez bile
ben zamanı geçtikten 3 gün sonra ödedim 30 kuruş gelmiş mesela
ne kadar ödeyeceğine bakmak için de aöfbüro sitesine gir orda tc numarası ve şifreni gir (şifre veriyorlar bürodan)o şifreyle oturum açıp bilgilerini görebilirsin.
önceki ders notlarını,sınav harçlarını,adres bilgilerini her şeyi orda görebilirsin
sağol canım benim aydınlattığın için ben nasıl kaçırmışım böyle önemli konuyu neyse geç olsunda güç olmasın kızzz yüreğime iniyorduuuu şaka kısmını görene kadar sınava girememek ne acııı bee ALLAH korusun neyse çok faiz işlemiyormuş sağlık olsun hallederiz tekrar sağol canım arkadaşım
hukuk ve bilgi tek. çok kolaydı ama diğer ikisi çok kazıktı yavvv..hasta yatağımdan kalkıp sınava girdim ondan mı acaba?