- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
tekrar merhaba canımrica ederim canım.bence al fotokopiyle falan uğraşıp hepsini 10 tl.ye çıkaramazsın(daha fazla çıkar yani)
inşallah bitiririz şu okulu ya.kalmadan:106:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar merhaba canımrica ederim canım.bence al fotokopiyle falan uğraşıp hepsini 10 tl.ye çıkaramazsın(daha fazla çıkar yani)
inşallah bitiririz şu okulu ya.kalmadan:106:
canım bulancak28 arkadaş tavsiye etti bu yüzden egem düşünüyorumşifacım neden egem de ısrar ediyorsun daha mı iyi?
tekrar merhaba canımdün bayağı araştırdım ama bulamadım egemin çıkmış sorular kitabını
aklıma sen geldin
eğer sendeki egemin kitabı sendeyse ve kimseye vermediysen ve vermeyi düşünmüyorsam yani o kitapla işin yoksa bana karşı ödemeli kargo ile yollayabilir misin :26: eğer gönderirsen çok memnun olacağım
özel mesaj yazmayı denedim profilinde özel mesaj butonu göremedim
bu yüzden buraya yazdım
cevabını bekliyorum :80: görüşmek üzere
![]()
olsun canım sorun değil çizili olması çok sevinirim gönderirsenkitapla işim yok zaten ama ben üzerini çizdim hep soruların,yani kurşun kalemle ve sadece işletme,hukuk,iktisatı çizdim ve sadece iktisat tükenmez kalemle.kurşun kalemle çizili olanları silerim,eğer böyle kabul edersen gönderebilirim
olsun canım sorun değil çizili olması çok sevinirim gönderirsenhem ben sana özel mesaj neden yollayamıyorum :26: sitedenmi kaynaklanıyor :26: yoksa senmi öyle ayarladın :26: adres bilgilerimi göndermek için sordum canım şimdiden çok teşekkürler
![]()
teşekkür ederim tekrar :80:
sorun değil canım üzüme yönderiyorsun ya o bile yeter banahep karıştı ya(
daha bugün aldım Murat yayınları çalışma kitaplarınıeee çalışmaya başlayan var mı?
daha bugün aldım Murat yayınları çalışma kitaplarınıpazartesi sıkı-sıkı başlıcam
inşallah kalan zaman bana yeterli olur :81: sen ne durumdasın canım
![]()
canım maşallah sana 1 günde 1 ünitekolay gelsin sana
ben her gün 1 ünite bitirmeye çalışıyorum
ama ınkılap tarihi var ve ben ne yapacağımı fazla da bilemiyorum ya,tarihim iyi değil
çıkmış sorulara çalışacağım,napim artık![]()
canım maşallah sana 1 günde 1 üniteinşallah emeklerinin karşılığını görürsün , görürüz
ayyy benimde tarihim yoktur :18: kolaylıklar
2. sınıfta ders sayısı kaç tane canım :26: azalsa bari
ayyyy daha 1. sınıfı geçmeden 2 yi hesaplıyom , dert ediyom
ALLAH ım kimse sınıfta ,derslerden kalmadan geçsin inşşşş haaa bu arada ocak ayında başlayacak olan Fakültenin kursuna gideceğim :92: cumartesi günleri oluyormuş :81: :97:
![]()
![]()
![]()
![]()