sosyal hizmetler

arkadaşlar anadolu üni aöf ile atatürk üni aöf aynı anda okunabilirmi ? eğer öleyse bende seneye sınava girip sosyal hizmetler okumayı istiyorum atatürk üni aöf de.

meraba kızlar bende bu yıl ygs ye girdim açıköğretimden sosyal hizmetler düşünüyorum zaten kız meslek çıkışlıyım şuan farklı bi işte çalışıyorum ama anaokulu öğretmenliğini seviyorum ve istiyorummmm

sen olacaksın inşallah :KK19::nazar: bizlerde engin tecrübelerinden yararlanacağız :KK66::KK19::KK34::KK16:

teşekkür ederim canım:21:
ne tecrübeler var hemde:KK60:
sıkıntıdan patladım 3 yıldır(ben 1 yıl sınıf tekrarı yaptım da ondan)
ama çok şükür bitti canım darısı başına artık,kafaya takmadan olmuyor
iyice takacaksın kafaya ki sonunu getireceksin:KK19:
ee sen ne yaptın bütünlemeye kalıyorsun hatırladığım kadarıyla kaç dersten ve kaç puanlarla kalıyorsun
ona göre bir şeyler söyleyeyim

bu bölümü okumak isteyenler sadece barajı geçmesi gerekmiyor
bölüm 2011 klavuzunda 5000 kişilik kontenjanlı olmuş ve staj zorunluluğu da getirilmiş
yani anlayacağınız bu bölümü okumak isteyenler biraz iyi puan almaları gerekiyor

bir de Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Sosyal Hizmetler lisans bölümü açmış o da 1000 kişilik
onda da iyi bir puan gerekiyor
bu bölüm de okuyup da derslerden kalanlar bölümü bitirmeye çalışsın bence bu fırsat bir daha ele geçmez
tekrar ygs'ye girip de iyi bir puan almak yerine kaydınızı yenileyip derslerini verin derim ben
hayırlısı olsun artık ben uyarımı yapayım da:21:

Son düzenleme:
arkadaşlar bide söyle bişi var onutmayın atatürk ünv açılan bölümün harçları çok pahalı dönemlik 1250 tl buda yıllık 2500 tl ediyo arkadaşşlar annıcanız baya pahalı ona göre yazın bide herkezin bulunduğu şehirde sınavlar olmuyo bizzat mail attım üniversiteye kaynak sağlam öğrenci yoğunluğunun çok olduğu şehirlerde olacak mesela kırıkkaledeyseniz öğrenci yoğunluğu ankaradaysa ankarada gelip girecekmişiniz sınava haberiniz olsun ben yazıcaktım ama hem bütçeme çok pahalı geliyo 4 yıl boyunca 2500 veremm hemde yol parası var bide bunun ama inkanınız varsa yazın derim gelceği parlak bi bölüm

bende bu bölüme kaydımı yaptırıcam,aö 2 yıllık kazandım ama 4 yıllık örgün eğitime nasıl geçiş yaparım,nooolur beni de bilgilendirin
:KK25:

bende bu bölüme kaydımı yaptırıcam,aö 2 yıllık kazandım ama 4 yıllık örgün eğitime nasıl geçiş yaparım,nooolur beni de bilgilendirin
:KK25:

hayırlı olsun öncelikle:KK71:bir de kaç puanla yerleştiniz
ilk önce 2 yıllığı bitirin 2.sınıfta dikey geçiş sınavına(dgs)gireceksiniz
sosyal hizmetler 4 yıllığa geçiş yapabiliyorsunuz ama puanları çok yüksek belirteyim eşit ağırlıktan alıyor

çocuk gelişiminde alıyor sanırım bu bölüm barajı geçebilen gidiyo diye biliyorum,bilmem doğru mu..peki ben 4 seneliğe çevrilince açık öğretim mi olucak?yoksa örgün mü??:96:

çocuk gelişiminde alıyor sanırım bu bölüm barajı geçebilen gidiyo diye biliyorum,bilmem doğru mu..peki ben 4 seneliğe çevrilince açık öğretim mi olucak?yoksa örgün mü??:96:

geçen seneye kadar baraj geçen gdiyordu bu sene kontenjanlı olduğu için en yüksek kimin puanıysa ona göre yerleştiriyorlar.
2 yıllığı okuduktan sonra açıköğretimden de devam edebiliyorsunuz dgs'ye girmeden ama iktisat ya da işletme olarak
örgün olarak da devam ediyorsunuz dgs'ye girip sosyoloji ya da sosyal hizmetlere geçiş yapabiliyorsunuz ama eşit ağırlıktan alıyor

Son düzenleme:
iktisat işletme işleri bana göre değil :KK61: sosyal hizmetler 4 yıllık çevirip bitirsem olucak,çok teşekkür ederim aydınlattığın için :KK71::KK71:

biliyorum ama kimiside işletmeye filan çevirmek istiyolar ne yapmak istediklerini anlayamadım onların :44::44::KK1:

bende bu bölümü çok okumak istiyorum ilk tercihimdi ama cıkmadı neyapıcam başka bölüm istemiyorum.tekrar tercihmi yapmam lazım arkadaslar..

biliyorum ama kimiside işletmeye filan çevirmek istiyolar ne yapmak istediklerini anlayamadım onların :44::44::KK1:

ben genelde sosyolojiye geçiş yapmak isteyenleri duydum yani
öylesi daha mantıklı en azından 2 yılda gördüğün derslerle ilgili konular var sosyolojide
ben de sosyolojiye geçiş yapmak istiyorum:KK17:

bende bu bölümü çok okumak istiyorum ilk tercihimdi ama cıkmadı neyapıcam başka bölüm istemiyorum.tekrar tercihmi yapmam lazım arkadaslar..

kontenjan dolmuş ek yerleştirme de klavuzda olmaz sanırım
ha belki kayıt yaptırmayan olur öyle tercih edilebilir.2 yıllık sosyal hizmetler en küçük 282'yle kapatmış
4 yıllık olanı da en küçük 345'le almış.

ben genelde sosyolojiye geçiş yapmak isteyenleri duydum yani
öylesi daha mantıklı en azından 2 yılda gördüğün derslerle ilgili konular var sosyolojide
ben de sosyolojiye geçiş yapmak istiyorum:KK17:

hayırlısı olsun,inşallah olur seninde :KK34:

şimdi bu bölüme kontenjan sınırı getiriildiyse 2.üniversite kapsamında giremez miyim bu bölüme ben :s

X