sosyal hizmetler

seni çok yoruyorum ama arkadaşım ben anlamadım pek, ne yapmam gerektiğinden, mesleki açıköğretim okuyorum bu ilk senem ben düz lise bitirdiğim için beni hemen yüzyüze eğitime aldılar 1,5 sene sonrada bitiricebileceğimi söylüyorlar Allah ın izniyle . . . B:KK34:u kredili sistem dediğin üniversite içinmi geçerli sonra birde 250 puanı tutturabilmak için kaç doğru yapmak gerekir. intibak diyosun mesala onuda anlamadım desem beni ayıplarmısın ? sonra bu bölümü bitirdiğimde sana sunulan mesleklerin ne olduğunu biliyorum ama sen daha kapsamlı açıklamasını yaparmısın mesala hastahanelerde ne gibi işlerle uğraşıyoruz ve zorluk derecesi nedir ? birde kafama takıldı neden yüksek puanlı bir yere dikey geçiş yapabiliyoruz bu çok güzel benim açımdan ama herkes böyle yaparsa iş çok kolaya dönüşmez mi hem benim bildiğim kontenjanlı değilmi sosyal hizmetler ? çok mu soru sordumki neyse şimdide sordum şimdiden teşekkürler sana uğraşın ve cevapların için .

yok canım ya niye ayıplayayım seni ben karışık anlatmışımdır:KK17:
şimdi bak ilk olarak iş konusunu söyleyeyim,bu bölümü bitirdiğimizde belirli bir kadromuz yok yani 3 yıllık bir bölüm bu 2008de açıldı
bundan sonra belli olacak çalışmalar yapılıyormuş bizim bölümle ilgili,4 yıllık sosyal hizmetler mezunu olanlar kpss'den 50-60 puan alıp yerleşiyorlar
ama dediğim gibi bizim için geçerli değil bu,hastanelerde bir iş imkanı var mı bilmiyorum:26:
eğer tanıdığınız birisi varsa diplomanızla hastanede bir iş bulabilirsin(torpil yani)
ben intibak olayını hiç yazmayacaktım aslında:)ne bileyim yazdım birden
o olayı unutalım siz okulu bitirdiğinizde eğer 3.4. sınıf da okumak istiyorum diyorsanız dgs'ye girmeden de açıköğretime kayıt olabiliyorsunuz
işlet,iktisat,sosyoloji bu bölümlere kayıt yaptırabiliyorsun.ben öyle yaptım dgs'ye girdim çankırı üniversitesi sosyolojiye yerleştim ama 3.sınıftan başlatmıyorlar 2.sınıftan başlatıyorlar.neyse ben de açıköğretim sosyolojiye tamamlıyorum şuan
kredili sistem üniversite için geçerli seneye bütün bölümler kredili sisteme geçecek
250 puanı tutturmak için ne kadar soru yapman gerekiyor bunu pek bilmiyorum yani 80 Türkçe 80 Matematikten herbirinden en az 50-55 net yapmanız gerekiyor
tabi en yüksek puana göre alıyorlar onu da belirteyim,sosyal hizmetler 2 yıllık bölümden mezun olanlar sadece sosyoloji ve soyal hizmetler lisans programına başvurabiliyorlar
başka bölüm okuyamıyoruz yani
sosyal hizmetler 2 yıllık olanı kontenjanlı 5000 kontenjanı var üniversite sınavından(ygs yani)280 falan alman gerekiyor

vallahi daha aklıma bir şey gelmiyor:))
eğer takıldığınız yer varsa yine sorun anlatırım:)

Son düzenleme:
yok canım ya niye ayıplayayım seni ben karışık anlatmışımdır:KK17:
şimdi bak ilk olarak iş konusunu söyleyeyim,bu bölümü bitirdiğimizde belirli bir kadromuz yok yani 3 yıllık bir bölüm bu 2008de açıldı
bundan sonra belli olacak çalışmalar yapılıyormuş bizim bölümle ilgili,4 yıllık sosyal hizmetler mezunu olanlar kpss'den 50-60 puan alıp yerleşiyorlar
ama dediğim gibi bizim için geçerli değil bu,hastanelerde bir iş imkanı var mı bilmiyorum:26:
eğer tanıdığınız birisi varsa diplomanızla hastanede bir iş bulabilirsin(torpil yani)
ben intibak olayını hiç yazmayacaktım aslında:)ne bileyim yazdım birden
o olayı unutalım siz okulu bitirdiğinizde eğer 3.4. sınıf da okumak istiyorum diyorsanız dgs'ye girmeden de açıköğretime kayıt olabiliyorsunuz
işlet,iktisat,sosyoloji bu bölümlere kayıt yaptırabiliyorsun.ben öyle yaptım dgs'ye girdim çankırı üniversitesi sosyolojiye yerleştim ama 3.sınıftan başlatmıyorlar 2.sınıftan başlatıyorlar.neyse ben de açıköğretim sosyolojiye tamamlıyorum şuan
kredili sistem üniversite için geçerli seneye bütün bölümler kredili sisteme geçecek
250 puanı tutturmak için ne kadar soru yapman gerekiyor bunu pek bilmiyorum yani 80 Türkçe 80 Matematikten herbirinden en az 50-55 net yapmanız gerekiyor
tabi en yüksek puana göre alıyorlar onu da belirteyim,sosyal hizmetler 2 yıllık bölümden mezun olanlar sadece sosyoloji ve soyal hizmetler lisans programına başvurabiliyorlar
başka bölüm okuyamıyoruz yani
sosyal hizmetler 2 yıllık olanı kontenjanlı 5000 kontenjanı var üniversite sınavından(ygs yani)280 falan alman gerekiyor

vallahi daha aklıma bir şey gelmiyor:))
eğer takıldığınız yer varsa yine sorun anlatırım:)

çok teşekkürler , çok sağolun şimdilik kafama takılan sorular bunlar merak ettiğim başka soru olursa yine sorarım ilğin için çok teşekkürler . . .:KK54:

kızlarrrr sosyal hizmetler 1.sınff sorularına ihtiyacım varr çalışıyorum fazla ders çalışmıyorum sadece soru çözerek kapatıcam ... nasıl yapcam bilmiyorumm

mutluyum;
sadece sorulara çalışmak olmaz ama ya
kolay olan derslerden başla mesela iletişim bilgisi,temel bilgi teknolojileri,hukuka giriş falan
ya da açıkğretim siteleri var oralarda özet falan oluyor onlar indirip çalışabilirsin

selam canım nasılsın derslere çalışabiliyor musun?

sağol iyiyim :) kitapları aldım ama henüz başlamadım, matematik çalışıyorum halen...sanırım bu ay da böyle geçecek sonra bütün konuları okuyup çıkmış sorulara bakacam, ama fazla soru da yok...sen nasılsın ne yapıyorsun 2.sınıfa nasıl çalıştın canım bana ne önerirsin?

sağol iyiyim :) kitapları aldım ama henüz başlamadım, matematik çalışıyorum halen...sanırım bu ay da böyle geçecek sonra bütün konuları okuyup çıkmış sorulara bakacam, ama fazla soru da yok...sen nasılsın ne yapıyorsun 2.sınıfa nasıl çalıştın canım bana ne önerirsin?

ben de iyiyim işte,ayın 21-22sinde sınavım var ona çalışıyorum ama zor ya ezber yapıyorum
sen kpss çalışıyorsun heralde,ben haziranda falan çalışmayı düşünüyorum ya
sosyal psikoloji testleri var çıkmış sorular olarak ona çalışmıştım
diğer desleri de sadece 2010 soruları vardı ama senin yine şansın var 2010-2011 sorularını inidirip onları çözebilirsin
bir de nokta atış kitapçığı var o da iyi.ben ınkılap tarihi için almıştım iyi oldu yani
tabi her şeyin önemlisi ilk önce konuları çalışıp ondan sonra bu dediklerimi yapmak
seneye krediliye geçiyor,sana tavsiyem kalmadan geç yani
aklıma gelen bunlar canım

ben de iyiyim işte,ayın 21-22sinde sınavım var ona çalışıyorum ama zor ya ezber yapıyorum
sen kpss çalışıyorsun heralde,ben haziranda falan çalışmayı düşünüyorum ya
sosyal psikoloji testleri var çıkmış sorular olarak ona çalışmıştım
diğer desleri de sadece 2010 soruları vardı ama senin yine şansın var 2010-2011 sorularını inidirip onları çözebilirsin
bir de nokta atış kitapçığı var o da iyi.ben ınkılap tarihi için almıştım iyi oldu yani
tabi her şeyin önemlisi ilk önce konuları çalışıp ondan sonra bu dediklerimi yapmak
seneye krediliye geçiyor,sana tavsiyem kalmadan geç yani
aklıma gelen bunlar canım

evet kpss ye çalışıyorum, tavsiyelerin için tşk ederim:KK16:, kalmadan geçmek zorundayım, inan hayatımdaki her şeyi ikinci plana attım, eylül e kadar böyle olacak inşallah sonra tadını çıkarırım, haziran geç değil mi? alt yapın var mı?

evet kpss ye çalışıyorum, tavsiyelerin için tşk ederim:KK16:, kalmadan geçmek zorundayım, inan hayatımdaki her şeyi ikinci plana attım, eylül e kadar böyle olacak inşallah sonra tadını çıkarırım, haziran geç değil mi? alt yapın var mı?

türkçe iyi de sosyal bilgiler matematik sıkıntılı:KK43:
daha önceden öss için 2 sene dersaneye gitmiştim,ondan sonraki tüm sınalara 2 senelik bilgilerimle girmiştim
ya da olmazsa dersanelerin hızlandırılmış kursları falan oluyormuş onlara giderim diye düşünüyorum
aslını söylemek gerekirse şuan okul derslerini düşünüyorum,kpss'yi de yaparım bir türlü heralde:)
bu arada önlisans olarak girenlerinki daha zormuş ortaöğretime göre

bakalım ne olcak hayırlısı,ne diyeyim:KK43:

Son düzenleme:
kıslar birde netten bulamıyorum..
acaba aöf sosyal hizmetlerin puanı kaç ? birde ygs kaçla alio ygs-1 ygs-2 vs... die devam edio...
sistem çok deişmiş..kafam çok karıştı...

bir de sosyolojiye geçmek için dgs ye mi girmek gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim...
bu sene ygs ye gircem bu bölüm çok aklıma yattı yazmak istiyorum..

türkçe iyi de sosyal bilgiler matematik sıkıntılı:KK43:
daha önceden öss için 2 sene dersaneye gitmiştim,ondan sonraki tüm sınalara 2 senelik bilgilerimle girmiştim
ya da olmazsa dersanelerin hızlandırılmış kursları falan oluyormuş onlara giderim diye düşünüyorum
aslını söylemek gerekirse şuan okul derslerini düşünüyorum,kpss'yi de yaparım bir türlü heralde:)
bu arada önlisans olarak girenlerinki daha zormuş ortaöğretime göre

bakalım ne olcak hayırlısı,ne diyeyim:KK43:

hayırlısı canım, bakarsın aynı kuruma atanırız:KK9:

kıslar birde netten bulamıyorum..
acaba aöf sosyal hizmetlerin puanı kaç ? birde ygs kaçla alio ygs-1 ygs-2 vs... die devam edio...
sistem çok deişmiş..kafam çok karıştı...

en son 280 di puanı, kota ve yaş sınırlamasın da var..yanılmıyorsam dgs ye girmeden sosyoloji ye kayıt yapılıyor.. aöf sosyal hizmetler bölümü öğrencileri diye facebook da paylaşım yapılıyor oraya kayıt olursan, gelişmelerden haberdar olursun canım

Son düzenleme:
çok teşekkürler cnm...

ben 80 doğumluyum yaş 31 şansım vardır inş...

olmadı başka bölüm yazıcam...
ama bu bölüm bana çok hitap ediyor...inş..olur..

X