Sosyal hizmetler mi ? Çocuk gelişi mi ?

?

• Sosyal hizmetler

OY: 2 66,7%
  • Çocuk gelişimi

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

Miiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
21
1
Merhaba ben bu iki bölüm arasında kararsızım fikrinizi sormak istedim.
Sosyal hizmetler veya çocuk gelişimi bölümlerinde okuyan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bu bölümlerin 2 yıllık olanları yani ön lisanslarından bahsediyorum. :)

Çocukları gerçekten seviyorsan kesinlikle çocuk gelişimi okumalısın özelde kreşlerde ve özel eğitim kurumlarında rahat iş bulursun bende çocuk gelişimi okuyorum ama lisans benmki elinde imkan varsa kesinlikle çook çalış ve lisansa tamamla lisansta iş alanı daha geniş hastaneler sosyal hizmetler lisede öğretmenlik ayrıca mahkemelerde bilirkişilik yapabilirsin boşta kalmassın lisans okursan sosyal hizmettide çocuk gelişimine başlaeıktan sonra 2. Üniversite kapsamında sınavsız olarak okursun böylece aklında kalmamış olur. başarılar

2 yıllıklardan söz ediyosan ve gerçekten çocuklarla vakit geçirebileceksen çocuk gelişimi derim bende. Tabi hala zamanın ve şansın varsa neden 4 yıllık düşünmüyosun diye de sorarım :)

Çocukları gerçekten seviyorsan kesinlikle çocuk gelişimi okumalısın özelde kreşlerde ve özel eğitim kurumlarında rahat iş bulursun bende çocuk gelişimi okuyorum ama lisans benmki elinde imkan varsa kesinlikle çook çalış ve lisansa tamamla lisansta iş alanı daha geniş hastaneler sosyal hizmetler lisede öğretmenlik ayrıca mahkemelerde bilirkişilik yapabilirsin boşta kalmassın lisans okursan sosyal hizmettide çocuk gelişimine başlaeıktan sonra 2. Üniversite kapsamında sınavsız olarak okursun böylece aklında kalmamış olur. başarılar
Teşekkür ederim bu açıdan düşünmemiştim :)
Çocuk gelişimi okuyorum demişsin peki 4 seneye tamamlama konusunda bir bilgin varmı ? Bu bölümde 4 e tamamlamanın kalktığı gibi birşeyler duymuştum :110:

2 yıllıklardan söz ediyosan ve gerçekten çocuklarla vakit geçirebileceksen çocuk gelişimi derim bende. Tabi hala zamanın ve şansın varsa neden 4 yıllık düşünmüyosun diye de sorarım :)
Bu sene tercih yapacağım önceliğim tabiki 4 yıllık ama puan durumundan bu iki bölüm muhtemelen tutacak gibi duruyor . Fikrin için teşekkür ederim :)

X