SOS !!! Vajinusmuslu hayata nasıl son koyayım ??!!!Yardım edinn (((((

jaskaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
14
0
86
İzmir

İyi akşamlar
artık dayanamiyorum 4 ay oldu evleneli bu kabus bitmiyor ((83::83::83:
pssikologada gıtdim eşimle sonuç alamadik lutfen tecrübesi olanlar bu kabusdan canını kurtara bilenler paylaşın belkı bir sonuça vararım sayenizde
:78::78::78::84::84::84::84::84::84:

olay tamamen kendi kafanda bitiyor eğer aklında çok zor yapamayağım acıyacak fikri olursa yapamazsın zaten önce bunlardan soyutlan düşün ki bu güne dek kimse bu olaydan ölmedi ne kadar zor olabilir ki.bende ilk başta çok korktum sankı bir duvar örülü içimde ve dokunduğu anda ağrılar geliyor gibiydi ama tamamen benim korkumdan kaynaklanıyordu ağrılar ve hep vajinismus olmaktan korktum zaman geçtikçe hatta korkudan titriyordum.sonra eşime beni dinleme dedim dur desemde durma dedim çünkü ben bunu aşamazdım başka türlü.zaten en fazla 5dk sürer sanırım beş dk ağrıya dayanabilirsin ama emin ol ki regl ağrılarım daha şiddetli benim saaatlerce o ağrıyı çekiyordum zaten.ne kadar rahat olursan o kadar iyi.ve sonrasında da hiç ağrın olmayacak.kendine de eşine de bu eziyeti etme bence.

hersey psikolojık ağrı olmayacagını ve basaracagını dusun...baska arkadasada yazdım canım olmadan once eczaneden ağrı azaltıcı kremler var anlık uyusturma yani bıde ağızdan kas gevsetıcı hap al yarım saat once ve dus al..bende de en basta vardı ben ole astım...umarım yardımcı olur....soyle dusun herkez yapabılıosa bende yaparım dıye dusun ve doktora dahı gıtmedım ben oldu ama sonunda..

arkadaşlar evleneli 3 hafta oldu ben de maalesef henüz bu durumu başaramadım. ancak burada başarı öykülerini paylaşan arkadaşların yorumlarını sabırla okudum. anlıyorum ki egzersiz yapmadan cesaret etmeden bu iş olmuyor. biraz daha cesaret.
umarım ben de atlatırım bu illeti

Arkadaslar bendede ayni sorun var grup terapisine gittim sonuc ayni en son denememizde yine ayni oldu o ana gelince sanki daha girmeden oram kemikmis gibi ve girmiyo penis bende kasiyorum tabi sanki kazik giricek gibi his oram parcalancak gibi esimi cok seviyorum kaybemek istemiyorum sizede boylemi oliuo napmaliyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…