Sorunun ne olduğunu bile bilmeyen ben:(

zeynep5989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
50
24
3
Herkese merhaba. Erkek arkadaşımla 1 sene oldu beraberiz. Kendisi çok sakin birisidir. İyi giden bi ilişkimiz vardı. Fakat son 1 aydır bende mi bi tuhaflık var anlayamıyorum. İlgi istiyorum. Sanki eskiden daha çok ilgiliydi beni kaybetmekorkusu daha çoktu. Neden böyle şeyler düşünüyorum ben:( ona söyledim çok saçma bi konudan bu konuyu açıp sen beni artık merak etmiyosun dedim. O da bu konu ile ne ilgisi var dedi. Merak ediyorum tabiki dedi.Erkek arkadaşım öyle çok bağırıp çağıran bi tip değildir. Ilımlı yaklaşmaya beni anlamak için neden böyle düşündüğümü sordu. Bende kendine sor dedim. Ortada bişey yok.Ben sana ne yaptım dedi. Bende eskiden daha çok ilgiliydin dedim. O da böyle düşünmene üzüldüm seninle ilgilendiğimi düşünüyodum dedi. Sonra bi soğukluk oldu aramızda sonradan üzüldüm çok neden uzattım ortada bişey yokken neden böyle bişey yaptım diye kendime kızdım.Ama ben ne istiyorum kızlar bilmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum seviyorum da .Görmüş geçirmiş insanlar vardır burda diye buraya yazdım. Lütfen bana akıl verin.

Daha detaylı bilgi verirseniz insanlar daha iyi anlar konuyu... İşten neden çıktınız? Evlilik gibi bir düşünceniz var mıydı? Öyle bir olayın arifesinde işten çıktınız da onu mu dert etti acaba?

İllaki zamanla alışkanlık oluyor o eski ilgi, heyecan azalıyor. Bu normal bir durum bence

Daha detaylı bilgi verirseniz insanlar daha iyi anlar konuyu... İşten neden çıktınız? Evlilik gibi bir düşünceniz var mıydı? Öyle bir olayın arifesinde işten çıktınız da onu mu dert etti acaba?
evlilik seneye düşünüyoruz. Çalışma şartlarım çok zorluyordu beni saatleri çok fazlaydı. O yüzden çıktım.aslında o da istiyordu işten ayrılmamı daha iyi bi iş bulurum diye söylerdi hep

Öyle mi dersiniz
Yani ilgisi azaldı derken tam olarak ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama her ilişkide zamanla ilgi azalır sebebi de taraflar artık birbirine alışır ilişki bi yola girer ve rutine bağlanır bu yüzden normal dedim

Yani ilgisi azaldı derken tam olarak ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama her ilişkide zamanla ilgi azalır sebebi de taraflar artık birbirine alışır ilişki bi yola girer ve rutine bağlanır bu yüzden normal dedim
Sanki eskiden daha çok mesajlaşırdık. Beni Daha sık arardı. Umarım öyledir bizim ilişkide :( içimde tuhaf bi his var. Aslında ortada bişey yok kavga falan yalan yada ihanet hiç olmadı.Benim psikolojim mi bozuldu diyorum bazen böyle şeyler düşünerek :(

Kendimden örnek vericek olursam bazen durduk yerde olumsuz şeyler düşünüyorum hani ortada bişey yokken ama benlik bi durum orası ayrı 😅 Sanırım boş zamaniniz biraz fazla ve ilişkinizle ilgili çok fazla düşünüyosunuz. Sevgiliniz eskisinden yoğun bir tempoda mı çalışıyor? Yine de sevgisini hissettiriyorsa sorun yok bence . Umarım en yakın zamanda durum düzelir, sevgilerimle🌸

Kendimden örnek vericek olursam bazen durduk yerde olumsuz şeyler düşünüyorum hani ortada bişey yokken ama benlik bi durum orası ayrı 😅 Sanırım boş zamaniniz biraz fazla ve ilişkinizle ilgili çok fazla düşünüyosunuz. Sevgiliniz eskisinden yoğun bir tempoda mı çalışıyor? Yine de sevgisini hissettiriyorsa sorun yok bence . Umarım en yakın zamanda durum düzelir, sevgilerimle🌸
Çok teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim durduk yere olumsuz düşünüyorum özellikle de regl dönemime yakın zamanlarda.Bugün erkek arkadaşım benle görüşmek istedi görüştük.beni ne kadar çok özlediğini hissettim gerçekten böyle şeyler düşünerek ona haksızlık ettiğimi anladım. Şuan herşey yolunda çok şükür🙏🏻Umarım böyle devam eder. Hey hey lerim gelmezse 😅

İşsizliğin vermiş olduğu bunalımdasınız ve ilk hedef sevgili, ikinci hedef aile olacak 😁
Kendinize uğraş bulun ve sevgilinizi çok sıkmayın. İşsiz kaldığım dönemde 1 haftada 3 kere sevgilimden ayrıldığımı hatırlıyorum ilgilenmiyor diye. 😁 Hobi edin atkı ör bişeyleri boya kitap oku yürüyüş yap ☺️

Çok teşekkür ederim. Bende sizin gibiyim durduk yere olumsuz düşünüyorum özellikle de regl dönemime yakın zamanlarda.Bugün erkek arkadaşım benle görüşmek istedi görüştük.beni ne kadar çok özlediğini hissettim gerçekten böyle şeyler düşünerek ona haksızlık ettiğimi anladım. Şuan herşey yolunda çok şükür🙏🏻Umarım böyle devam eder. Hey hey lerim gelmezse 😅
[/QUOT
çokk sevindimm 😊🙏 mutluluğunuz daim olsun 🌸

Back
X