- 5 Ekim 2020
- 50
- 24
- 3
- Konu Sahibi zeynep5989
Herkese merhaba. Erkek arkadaşımla 1 sene oldu beraberiz. Kendisi çok sakin birisidir. İyi giden bi ilişkimiz vardı. Fakat son 1 aydır bende mi bi tuhaflık var anlayamıyorum. İlgi istiyorum. Sanki eskiden daha çok ilgiliydi beni kaybetmekorkusu daha çoktu. Neden böyle şeyler düşünüyorum ben
ona söyledim çok saçma bi konudan bu konuyu açıp sen beni artık merak etmiyosun dedim. O da bu konu ile ne ilgisi var dedi. Merak ediyorum tabiki dedi.Erkek arkadaşım öyle çok bağırıp çağıran bi tip değildir. Ilımlı yaklaşmaya beni anlamak için neden böyle düşündüğümü sordu. Bende kendine sor dedim. Ortada bişey yok.Ben sana ne yaptım dedi. Bende eskiden daha çok ilgiliydin dedim. O da böyle düşünmene üzüldüm seninle ilgilendiğimi düşünüyodum dedi. Sonra bi soğukluk oldu aramızda sonradan üzüldüm çok neden uzattım ortada bişey yokken neden böyle bişey yaptım diye kendime kızdım.Ama ben ne istiyorum kızlar bilmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum seviyorum da .Görmüş geçirmiş insanlar vardır burda diye buraya yazdım. Lütfen bana akıl verin.