- Konu Sahibi benkimimki
-
canim borcumuz 5 bin euro assagi yukari.. altinlarda assagi yukari o kadar..esim ayda ortalama 2500 euro kazaniyor..freelance calisyor (kendi adina yani) bazen daha fazla ama kac aydir en az 500-1000 euro filan ayirsaydik, ki yapabilirdik.. buyuk bi kismi kapanirdi.. eger onu yapsaydik zaten bi kismina verirdim.. banka kartini o tasir hep..benimde aylik gelirim var.. bazen bende dururdu..baktim gunluk harcamalari cok fazla ve gereksiz dedim bende kalsin sen uzerinde belirli bi miktar gezidr..tamam dedi 2 gun sonra yine lazim diye aldi.. son zamanlarda onada karsi artik .gecen gun dedim hani oyle anlasmistik bende kalacakti diye cevabi yine uff uzerime gelme filan..zaten benimde maasim kesildi bu aydan itibaren..
ben verdim altınlarımı valla biran bile düşünmedim hayat ikimizin sonuçta borçta bizim napsın adam ha deyince ödenmiyor öyle borçlar .......şimdi yapıyor sağolsun bişeyde gözümü bırakmıyor en azından kafamız rahat ....
eşim iş yapacak v.s diyorsun bu konuda da tedirginsin belli eee adam napsın bir şekilde para bulmak zorunda dimi? bence altınları garantin olarak görme daha 5 aylık evlisin bukadar hesap içinde başlama bu işe ............hayırlısı
canım bana sorarsan bende veririm sıkıntı durumunda sonra eşim tekrar alırdefalarca verdim o yerine koydu eşim mutsuzsa ben mutlu huzurlu olamam zaten
ama konu sahibi arkadaşın eşi hakkında anlattıkları hoşuma gitmedi açıkça tutarsız biri izlenimi verdi bana
5 ay çocuk için çok erken yazık günah evlilik tam oturmamış kadın eşini bile tam tanıyamamış
borcu olan insan pahalı cep telefonu alırmı oda garip bebek olacak sonuçta ilk önce bebeğin ihtiyaçları söz konusu olmalı
benim evimde ilk faturalar ve mutfak masrafları daha sonra çocuğumuzun ihtiyaçları en sonda eşim yada benim hangimizin öncelikli ihtiyacı varsa okarşılanır
geleceği belli bir para yoksa extra masraf ypılmaz
üstelik eşi dışarıda içki alıyormuş
kim olduğu belirsiz kişilerle görüşüyormuş
hiç güven verici gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?