canım öncelikle sakin ol. dediğin gibi ucunda ölüm yok
zaten çalışan herkesin rahatça kazanabilceği bi sınav bu. akıl ölcmüyo cünkü.
sana tavsiyem ygs'ye cok önem verme
tabiki cöz, calış onun icinde
ama sana kendimden örnek vereyim bu sene girdim sınava
ygs5 sıralamam 30bin
ama üzülmedim hic, cünkü ygs icin hic calışmamıştım. fenden 3 net yaptım =)) eşit ağırlık ögrencisiyim bu arada ben. ygs o andaki dikkati ölcen ve yorum gücüne bakan bi sınavdır, çalışman çok şey deiştirmez, temel bilgileri bil yeter, sınav anına baglı hersey, stres yaparsan en basit şeyler bile yanlış cıkar.
sora lysye girdik
sonuclar açıklandı ve baktım ki 1750.yim
cünkü ygsde iyi yapanlar tamam oldu bu iş yaa diyip saldılar lyslere önem vermediler
ayrıca arada sadece 2 ay var, onunda bi kısmı ygs sonucu beklemekle geciyo, o stresten çalışılmıyo
o kadar kısa sürede lys konuları bitmedi bi cok kişinin, eksik konuyla sınava girdiler
benim eksik konum bi integral kalmıştı, rahat rahat calıştım ona da sonra o sürede
uzun lafın kısası, ygsye kadar kendini cok yorarsan, havalar ısınınca zaten bide insanın cıkıp gezesi geliyo dersten bunalıyo, ygsden sonra boşlarsın. kendini çok sıkarsan hemen pes edersin diyeyim veya. böyle olmaması icin güzel bi plan yap kendine, asıl tempoyu arttırdıgın zaman ygsden sonrası olmalı, ama lys konularının büyük kısmını bitirmeye bak ygsden önce
şimdiden bol şans dilerimm =)