cemmreeeemmm nasıl da yazmışşsınn canımmm o parmakların dert görmesinn inş..
bende testlere çok yoğpunlaşırdımm hani onu çözdüm bunu çözdümmm çözdükçe hızlandımmm hoşuma da gitti.. ama dediğin gibi konular ön planda olacakk bu saatten sonra..
Konu eksiklerimi tamamlamam gerek boş vakitlerde teste başvurabilirim ancakk..
Hocalar da diyor zatenn testlerinizin hepsini bitirmeniz size birşey kazandırmaz diyee..
bütün konuyu öğrendim sanırsınızz ama aradan 2ay geçer o soruyu çözemezsiniz diyorr..
çok da haklılar sanırım
çok verimli bir yazı yazmışsınn tatlıumm hele de kendinden örnek vermen daha da iyi oldu..
Konuları bitiriceemm
ayrıca ygs'den sonra asla savsaklicamı sanmıyorumm tabi zaman ne gösterir bilmyiorumm
çnkü ben bu sınava odakladım hayatımııı umarımm başarılı oluruummm
tekrar teşekkür ediyorum hayatımmm iyi ki varsınn iy ki yazmışşsınn
Allah'ım sana da yardım etsin.. yerleşmen için
bende testlere çok yoğpunlaşırdımm hani onu çözdüm bunu çözdümmm çözdükçe hızlandımmm hoşuma da gitti.. ama dediğin gibi konular ön planda olacakk bu saatten sonra..
Konu eksiklerimi tamamlamam gerek boş vakitlerde teste başvurabilirim ancakk..
Hocalar da diyor zatenn testlerinizin hepsini bitirmeniz size birşey kazandırmaz diyee..
bütün konuyu öğrendim sanırsınızz ama aradan 2ay geçer o soruyu çözemezsiniz diyorr..
çok da haklılar sanırım
çok verimli bir yazı yazmışsınn tatlıumm hele de kendinden örnek vermen daha da iyi oldu..
Konuları bitiriceemm
ayrıca ygs'den sonra asla savsaklicamı sanmıyorumm tabi zaman ne gösterir bilmyiorumm
çnkü ben bu sınava odakladım hayatımııı umarımm başarılı oluruummm
tekrar teşekkür ediyorum hayatımmm iyi ki varsınn iy ki yazmışşsınn
Allah'ım sana da yardım etsin.. yerleşmen için