sorunu kv ile konusmayi dusunuyorum

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
34
Kizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.

Evli olunca anliyacagim bu kv islerini ama konusursan suclu yine sen olacaksin gibime geliyor. Eger kv sorunlu bi insansa lafi baska yerlere cekip esini doldurabilir. Yanlis mi düsünüyorum acaba

Niye soruyorsunuz ki ? Alın gitsin bu bahaneyle para da vermek durumunda kalmazsınız eğer ihtiyaçları yoksa tabii

Bunu çözecek kişi eşin. Sen söylesen kötü olursun hem eşinle hem kv ile. Eşin söylerse nereye kadar küsecek kv.

Bence kotu olur

Sana bisey demeseler esini doldururlar
Illede konusucaksan esinle konuş

Kaynanayla o muhabbete girersen yarin obur gun bisey isteseler esinin yapmicagi varsa bile " karin izin vermiyo mu " diye bi koz verirsin ellerine..

Bir çok kişiye yardım eden eşinizin anne babasına yardım etmesi neden dokunuyor size?
Inan ihtiyac olsa zoruma gtmez. Ama her 2 ayda bir kendine elbise diktiren, esimden akilli tel isteyen, bi kvden bahsediyorum. Ama ihtiyac olsa ben kendim veririm inan

Bence kotu olur

Sana bisey demeseler esini doldururlar
Illede konusucaksan esinle konuş

Kaynanayla o muhabbete girersen yarin obur gun bisey isteseler esinin yapmicagi varsa bile " karin izin vermiyo mu " diye bi koz verirsin ellerine..
Diyosun ama esimle tartisiyoruz. Cozemiyorum. Annene harclik ver. ama fazlasi bize zarar veriyo diyorum anlatamiyorum

Bence konuşmayın, gidin arabanızı alın, cok masrafımız var deyin. Gazete parası ne ya saka gibi. Ne koparsak kar

Bence konuşmayın, gidin arabanızı alın, cok masrafımız var deyin. Gazete parası ne ya saka gibi. Ne koparsak kar
Canim bazilari diyor ki ne olacak gazete parasindan diyor ama sadece gazete parasi'degl. Bu son yasanan olay. Bunun'oncesinde neler neler var. ve durumlari cok cok iyi

Canim bazilari diyor ki ne olacak gazete parasindan diyor ama sadece gazete parasi'degl. Bu son yasanan olay. Bunun'oncesinde neler neler var. ve durumlari cok cok iyi
Yok ben öyle düşünmedm, ihtiyacı olan insana seve seve yardım ederim ama bu yaptıkları ayıp ya

Diyosun ama esimle tartisiyoruz. Cozemiyorum. Annene harclik ver. ama fazlasi bize zarar veriyo diyorum anlatamiyorum

Hele esin seni anlamiyosa bu konuda asla ama asla bisey soyleme kvye
Hem onlar ayni devam eder hem senin esinle aran bozulur baska da hic bir ise yaramaz

Esin de anlamiyosa yapabileceğin tek sey kendiniz borca girin , araba - ev neye gucunuz yetiyosa..

Benim kv de sizinki gibi
Maddi istekleri asla bitmez
Ihtiyaci olsa zoruma gitmez ama "ogluma yaptırdım"diyebilmek icin yapar bizimki

Benim esim bizimde borcumuz oldugu icin pek bisey yapamıyor zaten o yuzden benim bisey soylememe gerek kalmiyor. Ama Gidip de ona bisey soylesem inada bindirir bosu bosuna huzursuzluk olur.

aman nedir bu kayinvalidelerden cektikleri bu gelinlerin ya hergun giriyorum buraya ve 10 konudan 8 i kayinvalideyle ilgili rahat biraksaya bunlar insani ya bi nefes alalim ya bunlari belediyeye sikayet etsekte toplasalar ya

Soyleme. Cok fena olur. Sorununu esinle cozmelisin. Dertlerimiz birbirine benziyor. Ama benimki seninkini dover:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…