Kesinlikle ihtiyaclari yok. Kaynanamim dolabindaki elbise, mutfagindaki tabak tencere kimse de yoktur. Biraz israfa alismislarNiye soruyorsunuz ki ? Alın gitsin bu bahaneyle para da vermek durumunda kalmazsınız eğer ihtiyaçları yoksa tabii
Inan ihtiyac olsa zoruma gtmez. Ama her 2 ayda bir kendine elbise diktiren, esimden akilli tel isteyen, bi kvden bahsediyorum. Ama ihtiyac olsa ben kendim veririm inanBir çok kişiye yardım eden eşinizin anne babasına yardım etmesi neden dokunuyor size?
DiyosunBence kotu olur
Sana bisey demeseler esini doldururlar
Illede konusucaksan esinle konuş
Kaynanayla o muhabbete girersen yarin obur gun bisey isteseler esinin yapmicagi varsa bile " karin izin vermiyo mu " diye bi koz verirsin ellerine..
Bence konuşmayın, gidin arabanızı alın, cok masrafımız var deyin. Gazete parası ne ya saka gibi. Ne koparsak karKizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.
Canim bazilari diyor ki ne olacak gazete parasindan diyor ama sadece gazete parasi'degl. Bu son yasanan olay. Bunun'oncesinde neler neler var. ve durumlari cok cok iyiBence konuşmayın, gidin arabanızı alın, cok masrafımız var deyin. Gazete parası ne ya saka gibi. Ne koparsak kar
Belki de haklisinEsin ne diyecek bu duruma? Sen esinle cozemediysen eger, gidip onun annesiyle konusmandan hoslanacagini hic mi hic sanmiyorum. Sonuclari hic iyi olmaz bence, konusmamalisin. Esinle cozmek zorundasin ne olursa olsun.
Esim cozebilir mi bilemiyorum yaaa. Hayir diyemiyorBunu çözecek kişi eşin. Sen söylesen kötü olursun hem eşinle hem kv ile. Eşin söylerse nereye kadar küsecek kv.
Yok ben öyle düşünmedm, ihtiyacı olan insana seve seve yardım ederim ama bu yaptıkları ayıp yaCanim bazilari diyor ki ne olacak gazete parasindan diyor ama sadece gazete parasi'degl. Bu son yasanan olay. Bunun'oncesinde neler neler var. ve durumlari cok cok iyi
Diyosunama esimle tartisiyoruz. Cozemiyorum. Annene harclik ver. ama fazlasi bize zarar veriyo diyorum anlatamiyorum
Guldurdun beni sinirliykenSoyleme. Cok fena olur. Sorununu esinle cozmelisin. Dertlerimiz birbirine benziyor. Ama benimki seninkini dover:)
Bu arada sen cozebildin mi cnmGuldurdun beni sinirliyken