sorunu kv ile konusmayi dusunuyorum

Canım doğrudan kaynananla konuşma derim eşinle konuş bunun böyle gitmeyeceğini söyle. Eşin bu işi çözsün noktalasın. Ha eşin kabul etmez anasına para vermeye devam mı ediyor, aynen kaç para veriyorsa sende kendi annene ver her ay. Benim de annemin ihtiyacı var de.Annen birikitirsin senin için eşine de verme bi kruruş bak o zaman noluyor. Kimin parasını kime veriyor bu eşler ben anlamıyorum. Sen çalışıyorsun adam rahat ediyor götürüp anasına veriyo çok sinirleniyorum bu tip kaynana ve oğluna yaa..

bence sen kötü olma derimm
genelde biz söyleyince kötü gelin oluyoruzz
tatlı dille eşinle konuş bi şekilde kafasına yerleşecektir..

canım bence hiç yüz göz olma haklısın biraz gerkesiz istekler ama iyiyken kötü olursun sen eşinle halletmeye çalış benim de kv bu aralar sürekli para istiyorı , eşimde rahatsız bu durumdan. hatta tv istiyor falan filan ama ben hiç karışmıyorum eşime ufaktan ayar veriyorum ama bakalım ne olacak . benim kv de keyfine pek düşkün tabak çanak olsun dolaplar almaz ben yeni evliyim daha bişeyim yok her gittiğimde gösterir bak bunu aldım şunu aldım keşke bana da alsaydın derim bunlar sondu işte falan der kıvırır.

O oranda siz de ailenize gönderin, verin, alın.
Eşiniz konuşursa cevabınız hazır olur.

Bu durumn degismesi icin esinin de bu durumdan rahatsiz olmasi gerekiyor,aksi takdirde sen kendi kendine ugrasip,canini sktigın gibi birde esinden azar isitmek zorunda kalirsin.

Kizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.

eşinle çözemediğin birşeyi kv ile konuşmak pak mantıklı gelmedi bana açıkçası,

ama kv nasıl biri güzelce konuşsan anlarmıki? tartışma fln çıkartırmıki sizinle. sonra ortalık karışmasın

ben olsam konuşmazdım:stop:

Kizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.
Ya bence bu söylediğiniz çok çok çok ayıp. Bir senelik gazete parası nedir ki ya. O kadın yıllarca yeri gelmiştir kendisine harcamayıp oğluna harcamıştır. Ufak tefek istediği paralar mı battı size. Ev araba aldınız da gazete parası kadar mı eksik kaldı yani. sen yıllarca büyüt yapabildiğin herseyi yapmaya çalış sonra ufak tefek istediğin seyler oğluna gelinine dert olsun

Bekarken kv ile cok iyi anlasmayi hayal ediyordum. Halime bak ne haldeyim

cnm kv ile konuşursan pek de iyi anlaşamayacaksın :KK66: bence asla kv ile konuşma bu arada aklıma bir fikir geldi

eşine deki "güzel bir konuşma yapıp ev araba sahibi olmaktan bahset ama eğer böyle devam ederse kendi maaşını eve vermeyeceğini birikim yapacağını ve kendine harcayacağını, onunda kendi maaşı ile evi geçindirdikten sonra istediğine yardım yapabileceğini söyle" benimkine söylediğimde :KK57:böyle kalmıştı

işe yaracayacaktır:KK66:

X