sorunu kv ile konusmayi dusunuyorum

aman nedir bu kayinvalidelerden cektikleri bu gelinlerin ya hergun giriyorum buraya ve 10 konudan 8 i kayinvalideyle ilgili rahat biraksaya bunlar insani ya bi nefes alalim ya bunlari belediyeye sikayet etsekte toplasalar ya :KK70:
Bekarken kv ile cok iyi anlasmayi hayal ediyordum. Halime bak ne haldeyim

Hele esin seni anlamiyosa bu konuda asla ama asla bisey soyleme kvye
Hem onlar ayni devam eder hem senin esinle aran bozulur baska da hic bir ise yaramaz

Esin de anlamiyosa yapabileceğin tek sey kendiniz borca girin , araba - ev neye gucunuz yetiyosa..

Benim kv de sizinki gibi
Maddi istekleri asla bitmez
Ihtiyaci olsa zoruma gitmez ama "ogluma yaptırdım"diyebilmek icin yapar bizimki

Benim esim bizimde borcumuz oldugu icin pek bisey yapamıyor zaten o yuzden benim bisey soylememe gerek kalmiyor. Ama Gidip de ona bisey soylesem inada bindirir bosu bosuna huzursuzluk olur.
En guzeli esimi borc icinde birakmak galiba

canım herkes gibi bende söylememen taraftarıyım ama laf çarpabilirsin.mesela öyle boş bi muhabbette;bizimde çok masrafımız olacak birikim yapıyoruz gibi şeyler de bence.direk istemeyin para gibisinden konuşursan eşine çekiştirir eşinde sana patlayabilir.bu seferde ikisi birlik olur.

canım herkes gibi bende söylememen taraftarıyım ama laf çarpabilirsin.mesela öyle boş bi muhabbette;bizimde çok masrafımız olacak birikim yapıyoruz gibi şeyler de bence.direk istemeyin para gibisinden konuşursan eşine çekiştirir eşinde sana patlayabilir.bu seferde ikisi birlik olur.
Tam da bunu yapmayi dusunuyorum. Hafiften hafiften laf carpitmayi becerebilirsem ne mutlu bana

Sen kv ile konusamazsin sen kocana problemini anlatacaksin senin muhatabin o. adam vermek istiyo silah zoruyla almiyolar kvyle ne konusacaksin sen yani

Sen kv ile konusamazsin sen kocana problemini anlatacaksin senin muhatabin o. adam vermek istiyo silah zoruyla almiyolar kvyle ne konusacaksin sen yani
Silah zoru degl ama psikolojik baski bu. Esimde vermekten cok cok memnun degl gibi. yaniliyo olabilirim ama bana belli etmek istemiyo

Sorunun temeli kocanız
O yüzden siz kv ile konuşsanız da, kv tamam da dese temelden çözülmediği için bu kez sizden gizli kocanızdan isteyecek ve kocanız da sizden gizli verecek.
Sonra yalanlar başlayacak, saygı gidecek vs.

Siz de kendi ailenize yardım ediyorum diye kenara para koysanız? Belki kocanız anlar ortak karar vermek gerektiğini?

Sorunun temeli kocanız
O yüzden siz kv ile konuşsanız da, kv tamam da dese temelden çözülmediği için bu kez sizden gizli kocanızdan isteyecek ve kocanız da sizden gizli verecek.
Sonra yalanlar başlayacak, saygı gidecek vs.

Siz de kendi ailenize yardım ediyorum diye kenara para koysanız? Belki kocanız anlar ortak karar vermek gerektiğini?
Cnm dedigni yapacagm. Ailem tek'biz iyi olalim ev sahibi olalim'diye kendileri vermeye calisir. 50 lira verdigm harcligi bile almaz kabul etmez. zorla veririm. ama dedign gbi 'yapmayida denersem esim aileme cephe alir mi diye dusunuyorum

Eşiniz neden sizin gibi düşünmüyor?
Yada o neden konuşmuorda siz konuşucaksınız.

O işi çözmek eşinin işi hiç burnunu sokupta kötü gelin olma:KK20:

Kizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.

eşiniz söylesin siz söylemeyin bence, bu arada eşinizin yardım ettiği pek çok kişi varmış ozamana annesine de yardım etmesi gayet normal değil mi

Kizlar bi akil verin kaynanam esimi surekli koseye cekip para istiyor. Simdi de gazete paramizi sen ode diyor. Toplu yillik gazete parasini istiyor. oglum suna yardim et buna yardim et diyor. Ama esimin yardid ettigi pek cok kisi var. Boyle ufak tefek ama surekli somurmeye calisiyor. Telini bile degistirtecek neredeyse. Kizlar inanin bunun sonu'gelmiyor. biz araba almayi ev almayi dusunuyoruz. ikimizde calisiyoruz ama ancak odedik borclarimizi. Esimle cok tartistik annesinin bitmek bilmeyen isteklerini. Siz ne diyorsunuz kv ile konusuyum mu? Ev almayi araba almayi dusunuyoruz. Su sira maddi olarak bisey istemeyin desem sonuc kotu mu olur? kibarca konussam mi? esimle cozemedim cunku.

Bence hiç kalkışma böyle birşeye çok kötü duruma düşersin
üstüne birde abarta abarta oğluna anlatır mutlaka .

hiç kimseyle bir şey konuşmayın.. alacağınız evinizi arabanızı alın, eşiniz otomatikman annesine diyecektir çok borcum var veremem diye.. siz aranızı ne eşinizle nede kv bozmayın derim...

Bence konuşmayın, gidin arabanızı alın, cok masrafımız var deyin. Gazete parası ne ya saka gibi. Ne koparsak kar
aynen elmişim
eşini derhal borca sok konu sahibi
ya araba ya ev.. ev sor diyorsan araba

baktın hiç mi olmuyo.. çıkıcam işten de
çok yoruluyorum v.s. zaten sen heryere yetiyorsun
benim kazandığıma da ihtiyacın yok demek ki de..

X