Sorunlu evlilik

Sorunlu evlilik

• Siz olsanız ne yapardınız?

• Bir erkek bunu yapar mı?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu ne ayol? Adamın raporu eksik sadece.
Uzman biri olarak eşiniz psikolojik olarak hasta diyorum.
Hiç uzun uzun yorum yapamayacağım bu haysiyetsiz şahıs için.
Arkanıza bile bakmadan çıkıp gidin, kendi yolunuzu çizin. Gençliğinize yazık etmeyin.

cok fazla yormussunuz kendinizi..
toparlanın ve artık yollayın onu hayatınızdan.. ardınıza bıle bakılaak gıbı degıl..

Yaşım ilerledi kaygısıyla falan mı evlendiniz bu iğrenç insanla ?
Kusura bakmayın ama sizinki aşk falan olamaz zira insan böype bir hödüğe aşık olamaz.
Adam yapıyor yapıyor siz hadi bu sefer de tamam affedeyim diyorsunuz.

Son noktada boşanacak mısınız o bile belli değil.
Ha bir şans daha vereyim diyorsanız da yaşadıklarınızı hak ediyorsunuz bu kafayla demek zorundayım.

Iliskinizde çıkar gördüm. maddiyatı düşünerek hareket etmiş kurtulmuşsunuz

Eşiniz normal değil gibi. Ayrıca ne ise yarıyor bu adam? Niye taşıyorsunuz bu kamburu?

Ek olarak anketi de anlamadım. Anlayan beri gelsin

Merhaba hizuran.. Kirasını benim ödediğim evden beni kovamazsın dememe rağmen kovulan yine ben oldum.. Cok haklısınız.. Belki birilerinin benim gibi bigün canına tak eder ve sitelere girer bakar paylaşmak ihtiyacı hissederse belki örnek olur.. Ben geçikmelide olsa kendimi kurtardım diye şükrediyorum artık.. Umarım herkese örnek olur.. Huylu huyundan vazgeçmiyor ve değişmiyormuş.. Ah vah yeni evliyim olur böyle şeyler diyerekde beklememeliymiş

Zararın neresinden dönülse kardir derler. Umarım bundan sonrası sizin için iyi olur. Kadınlar cesur ve kararlı olun böyle hımbıllara prim vermeyin. Millete bir şey diyemez de size horozlaniyor işte.

bir kadin kendine eziyet etmeye neden bu kadar merakli??? kac kere düzelcem demis düzelmemis...

Guvensizliginin sebebi mesleginden gormus gecirmisliginden. Ayrilamama sebebide sizi bankamatik gibi gormesinden geldi bana. Boyle bir adamla kesinlikle yasanmaz..

Gerçektende okuduklarıma, size inanamadım ya
Nasıl bu kadar eziyete bu kadar bağışlayıcı olabiliyorsunuz?
Birde soruyorsunuz ( aldatma yok, şiddet yok diye)
Şiddetin tillahı var yahuuu
Yapmayın gözünüzü seveyim. Çıkın gidin bir dahada ASLA arkanıza bakmayın. Ruh hastası, ezik, karaktersiz bir eşiniz var malesef ki!!!
Hiç kimse, hiç kimseden (anne, baba, eş, çocuk, dost vs vs) bu muameleyi haketmez ve sineyede çekmez bence.
Lütfen biran evvel kaçın kurtulun...

Bizim oralarda bir söz vardır sizin iş tat dökmez hanımefendi, yani yıpranmış bir ilişki, yıpranmış bir siz bence uzatmayın ayrı yollarda çok daha mutlu olursunuz belki de.. Kafese sıkışmış kuş misali haliniz

Çok üzgünüm ama bir başka kadın cinayeti işleyebilir bu adam. Allah aşkına kurtulun bir şekilde. Yarın vuracağı şey dolap olmayacak!!

dueum cok zormus.. Allah yardımcınız olsun.Bburada en buyuk problem calısmaması.

Iyi de cok basit degil mi? Adam siz gidince kirayi faturayi borclari odeyemem diye sizi kovup kovup gel demis. Sıkışınca gel duzelicez demis kirayi faturalari odetince siz yine kovulmussunuz. Yapmayın bunu kendinize. Kendinizi yedirmeyin harcatmayın soyle karaktersiz adamlara.

Ya da hangi kadın evlenince değişir şimdi düğün stresindendir diyip olmayacak şeyleri affeder? Biz sanırım şunu anlamıyoruz stres kötu bir şey tamam ama aslında yapmayacagimiz şeylerin belki yüzde yirmisini yaparız öyle durumlarda. Kalanlar ise bizim karakterimizdedir saklıyoruzdur ama stresli anlarda ortaya daha kolay çıkarırız. Yani ben öyle düşünüyorum. Saat olmuş kac onun için pek ifade edemedim kendimi ama genel olarak anlasildigimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…