Kavgadan korkmayın. Kavga etmek hala ümidiniz olduğunu gösterir. Asıl susmaktan korkun. Sustuğıunuzda herşey biter.
Arkadaşlar ben de bir sorunumu paylaşmak istiyorum..benim eşim çok yalan söylüyor hem de sadece bana açıklama yapmamak için ya da kızacağım bişey de tartışma çıkmasın diye..mesela ben eşimi dışarda görüyorum arıyorum nerdesin işteyim diyo ee şimdi gördüm diyorum bi işim vardı çıktım şimdi dönücem ondan işteyim dedim diyo..akşam iş çıkışı arada kahveye gider 3 yıllık evliyiz 100 kere gittiyse 10 kere gittim demiştir..neden öyle yapıyosun diyorum tartışmamak için diyo bana..bu seferde arada güven kalmıyo dediğimde ne alakası var sanki çok önemli bişey diyo..ben biraz sinirli bi insanım ilk senemiz hep kavga gürültü içinde geçti o da ben de bıktık ama bu hataları saklamakla aşılmaz ki..konu sadece kahve ya da işte olmamak da değil bunun gibi bir sürü şey..o kadar ki kaç aydır kavga etmedik bu da iyi bişey değil biliyorum...aslında çok sorunumuz var ama oturup konuşamıyoruz hep geçiştiriyo sorumsuzlukta cabası..biliyorum beni kaybetmekten korktuğu için yapıyo bunları çünkü bi kaç büyük kavgamızda evi terketmeye kalkmışlığım da vardır..ama ne bileyim böyle de olmuyor ki hiç sorun yok gibi yaşayıp gitmekte çok zor..bana da fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?