- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Açık açık siz gosteriş yapacaksınız diye ben borç dolu bir hayata adım atamam kusura bakmayın diyebilirsin...eğer ısrar edeceklerse siz şan yurutecek başka birini bulun de..bak bakalım nişanlın sana sahip çıkıyor mu hem.Seneye nasipse dugunum olacak daha 1 yildan fazla var ama bazi konular konusuluyor tabi.. konu dugun takisi
Nisanlimin ailesi durumlari cok kotu olmamasina ragmen biz alamayiz, oglum kendin al takilari dedi. Yazdigim cumlede virgule kadar sorun yok ama sonrasi .. Nisanlim alacak biz afedersiniz essek gibi borc odeyecegiz ama takilari onlar almis gibi dugunde gosteris yapacaklar, tamam. Ben dedim ki hic takiya gerek yok sizde almayin, nisanlimda almasin ne gerek var ki millet gosteris icin borc sikintisi cekmeye.. aaa havalara kalktilar olmaz elalem ne der vs vs
Sonuc, cozum nisanlim pasa pasa alacak takilari :)
Ailem birsey istemiyor, bende birsey istemiyorum ama illede ne istiyorsunuz soyleyin diye sorup duruyorlar, kendim odeyecegim seyin nesini soruyolarsa artik
Evet arkadaslar
Kendi odeyecek oldugum bilezikler kac tane olsun siz soyleyin
Ailem asla karismiyoruz birsey istemiyoruz sen soyle diyorlar, ben kendimiz odeyecek oldugum icin 1 bilezigi birak yarisini bile istemiyorum ama birsey demeliyim, herkes 4 bilezik diyor
Sizin aileniz veya size kac bilezik takildi? Aileniz kac bilezik istedi?
nisanlim onceleri tatli dille yanasiyordu bana askim soyle boyle diyeAçık açık siz gosteriş yapacaksınız diye ben borç dolu bir hayata adım atamam kusura bakmayın diyebilirsin...eğer ısrar edeceklerse siz şan yurutecek başka birini bulun de..bak bakalım nişanlın sana sahip çıkıyor mu hem.
Bu erkek aileleri ne ara bu kadar belesci oldular? Cogun kisi bu problemler nedeniyle konu aciyorlar.
nisanlim onceleri tatli dille yanasiyordu bana askim soyle boyle diye
simdi ayriliga gelsek ayriliriz, ve bende boyle bir sacmalik yuzunden kac yillik askim emegimi cope atamam
O zaman duğune kadar alsın borcunu bitirsin ama ..altınların borcu bitmeden evlenme..birde o altınlara el koymayacaklardan da emin ol...bu durumda 6 tane iste bence...nisanlim onceleri tatli dille yanasiyordu bana askim soyle boyle diye
simdi ayriliga gelsek ayriliriz, ve bende boyle bir sacmalik yuzunden kac yillik askim emegimi cope atamam
Bizim akrabalardada cevredede hep oyle. Herkes elinden gelen her imkani fazlasiyla yapar.benim bildigim, insan borc bulur eder cocugunu evlendirir yaa nebileyim
daha 3 ay once kendisine 20 milyara arsa aldi kayinpeder, olunce cocuklarina kalacakmis
simdi lazim bize para napayim ben kuru arsayi
Oooo
O zaman duğune kadar alsın borcunu bitirsin ama ..altınların borcu bitmeden evlenme..birde o altınlara el koymayacaklardan da emin ol...bu durumda 6 tane iste bence...
Seneye nasipse dugunum olacak daha 1 yildan fazla var ama bazi konular konusuluyor tabi.. konu dugun takisi
Nisanlimin ailesi durumlari cok kotu olmamasina ragmen biz alamayiz, oglum kendin al takilari dedi. Yazdigim cumlede virgule kadar sorun yok ama sonrasi .. Nisanlim alacak biz afedersiniz essek gibi borc odeyecegiz ama takilari onlar almis gibi dugunde gosteris yapacaklar, tamam. Ben dedim ki hic takiya gerek yok sizde almayin, nisanlimda almasin ne gerek var ki millet gosteris icin borc sikintisi cekmeye.. aaa havalara kalktilar olmaz elalem ne der vs vs
Sonuc, cozum nisanlim pasa pasa alacak takilari :)
Ailem birsey istemiyor, bende birsey istemiyorum ama illede ne istiyorsunuz soyleyin diye sorup duruyorlar, kendim odeyecegim seyin nesini soruyolarsa artik
Evet arkadaslar
Kendi odeyecek oldugum bilezikler kac tane olsun siz soyleyin
Ailem asla karismiyoruz birsey istemiyoruz sen soyle diyorlar, ben kendimiz odeyecek oldugum icin 1 bilezigi birak yarisini bile istemiyorum ama birsey demeliyim, herkes 4 bilezik diyor
Sizin aileniz veya size kac bilezik takildi? Aileniz kac bilezik istedi?
Benimkileri de esim aldı.
Benimkileri eşim aldı duğunden sonra da kayın ailem el koydular ustune para istediler ustune o karambolde eşimin aldığı evin tapusunu üstlerine yaptılar sonra gittiler kendilerine ev aldılar...o yüzden dikkat etmek lazım..ben memurum eşim memur bizim imkanımız var onlara artık eyvallahımız yok kayıpları manen kotu oldu..tekrar ediyorum bu sebeple kotu olmamak kaydıyla dikkatli olmak lazımBenimkileri de esim aldı.
Benimkileri eşim aldı duğunden sonra da kayın ailem el koydular ustune para istediler ustune o karambolde eşimin aldığı evin tapusunu üstlerine yaptılar sonra gittiler kendilerine ev aldılar...o yüzden dikkat etmek lazım..ben memurum eşim memur bizim imkanımız var onlara artık eyvallahımız yok kayıpları manen kotu oldu..tekrar ediyorum bu sebeple kotu olmamak kaydıyla dikkatli olmak lazım