Gebeliğe Hazırlık Sorun yokken hamile kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bodrumguzeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
18
4
1
Hanımlar 11 aydır evliyim. Doktora gittim hsg cekti temiz cikti sperm testi verdik normal yumurtam 22 cm oluyor ve çatlıyor sıkıntı yok. O gunleride iyi değerlendiriyoruz. Hormonlar gayet normal fakat sonuç hep negatif. Bunlar haricinde yapılması gereken bir test varmidir? Mesela yumurtanın rahime yapışmaması gibi durumlar felan ? Daha ne yapılabilir bundan sonra

Hormonlarınıza baktırmışsınızdır sanırım ama tiroid vs de etkileyebiliyor kontrol etmek lazım.Takviye gıdalara başlayabilirsiniz eşinize ve kendinize. Omega 3 keçiboynuzu özü gibi.. rabbim nasip etsin inşallah

Esinize her gun ceviz, harnup pekmezi ve zeytinyağında bekletilmis incir yedirebilirsiniz.Kendiniz de kan tahlili verip vitamin eksiği varsa destek alabilirsiniz. B 12 ,D vitamini ,folik asit kullanimi onemli.

Esinize her gun ceviz, harnup pekmezi ve zeytinyağında bekletilmis incir yedirebilirsiniz.Kendiniz de kan tahlili verip vitamin eksiği varsa destek alabilirsiniz. B 12 ,D vitamini ,folik asit kullanimi onemli.
Evet doktorum verdi kullaniyorum vitamin dediklerinizide uyhulamaya calisacagim tesekkurler

İlişki sonrası hemfn bacaklarını havaya kaldır altına eşin minder koysun bacaklar havada bisiklet çevirme hareketi yap sobra da karnına 5 dk hafif masaj yap.Ayaklsr en az Yarin saat Kalsın havada ve 4 saat geçmeden banyo yapma canım ben bunları uyguladım Allah nasip etsin

Amin canım ayaklarımı kaldırıp minderi koyuyordum ama bundan sonra diğerlerinide uygularım tesekkurler

eşinizin dna hasarına bakıldımı sperm testi dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…