Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sorun prolaktin
- Konu Sahibi seeee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?agnuscaston kullanıyorum prolaktine ne kadar iiii gelir.
39 cıktı prolaktinim 4 ggün sonra baktında 14,15 di normalmi benım gıbı varmı ilaçta vermedı ama agnucaston kullanıyorum.
arkadaşım bende o ilaçtan kullandım aynı sorun için evet iyi geliyor ama öyle 4 gün de olmaz ben 3 ay kullandım adetimin 3 günü kana bakılıyo öyle anlaşılıyo 25 den yukarıya ilaç 50 den yukarıyaysa beyinden film falan istiyolar.kullandığımda düştü doktor bırakalım bakalım dedi yine yükseldi yine başladık yine düştü ve yine bıraktık 3 ay sonra gel dedi ama gitmedim
E
EU1
Ziyaretçi
valla benımde 45 prolaktın beyın mr ı temız cıktı polıkıstık over zannettıgım sadece prolaktın sorunuymus ama bende 5 mg. lık parlodel kullanıyorum ona ragmen 6 ay boyunca hıc ara vermeden kullanıcam sonucu 4 gunde almanız bence mumkun dııl belkı stres ılk olcumunuzu etkılemıstır. 4 gun sonra dusmustur.
arkadaşlar yazdınız içn tşk evet bende o dönem cok stres vardı ve bunun stres hormonu oldun duyunca kendime hakim oldum tabi 4 dünde gitmedı stres ama acıkcası kotktum bişey olcak diye düşünmeyi bıraktım ve 3 ay aradn geçti tetrar prolaktin testı yaptırdım 10 cıktı sonuç ama anlamadım adetlerım eskısı gıbı degıl sankı artış var miktarında ama yavaş yavaş sanki .
Ben 4 yıldan beri uğraşıyorum bu prolaktinle düşük yaptım ondan sonra hamile kalamadım
en son 30 du benimde dostinex,parlodel en sonda dopergin kullandım 3 gün sonra test yaptırıcam
tekrar yumurta takibine başlıcaz bakalım hiç umudum yok ama (
geçmiş olsun canım.
E
erva15
Ziyaretçi
Ben 4 yıldan beri uğraşıyorum bu prolaktinle düşük yaptım ondan sonra hamile kalamadım
en son 30 du benimde dostinex,parlodel en sonda dopergin kullandım 3 gün sonra test yaptırıcam
tekrar yumurta takibine başlıcaz bakalım hiç umudum yok ama (
canım gecmış olsun doktorum bana da bu ay yumurta takıbı yaptı sen hsg cektırdınmı benım de prolaktınım 40.08 çıktı gecen ay ve dostınex kullanıyorum neden benden hsg istemedı merak ettım
canım gecmış olsun doktorum bana da bu ay yumurta takıbı yaptı sen hsg cektırdınmı benım de prolaktınım 40.08 çıktı gecen ay ve dostınex kullanıyorum neden benden hsg istemedı merak ettım
rahim filmi galiba ama bilmem neden istedi.benimde prolaktinim var ilaç kullanmadım streim coktu benım prolaktin sanırım ondan oldu en son 11 di ama bakalım .