• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun oğlum...

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Oğlum takmış, kuzenimin kızına...Beril de beril, ben berili çok sevdim diyor.oysa birkaç kez gördü.neden onu bu kadar çok sevdin oğlum dedim.'çünkü o benimle oynuyor dedi.oğlum beril çok uzakta.burada okulda anlaştığın bir arkadaşın yok mu dedim...'benimle kimse oynamıyor, arkadaşı sallıyorum salıncakta, öğretmen sallasın diyor, kimse beni oyuna almıyor, orada arkadaşım yok, ben berili seviyorum çünkü sadece o benimle oynuyor deyince bütün okul hayatım dışlanmışlığın sosyal fobim gözümün önünden geçmesin mi, üzüldüm.aslında iletişim sorunu da yok, sıcak kanlı, herkesle oynar konuşur kendini tanıtır ama kendi yaş grubu(4 yaş) ona karşı ilgisiz.oyun alanlarında da gözlemim böyle.diğer çocuklar herkes yalnız oynamak istiyor oğlumsa bir arkadaşının yanına gidip'hadi takım olalım, birlikte oynayalım diyor', karşı taraf çook ilgisiz.bu durumda öğretmeniyle konuşayım mı bilemedim, öte yandan herşeyi berbat da etmek istemiyıeum.yani sorunlu bir verli gibi herşeyi büyütmek de istemiyorum, annem çocuğu ana okuluna götürüyor, anneme durumu anlattım, öğretmenine oğlumun durumunu sormuş, o da sorunun olmadığını uyumlu olduğunu vs söylemiş ama gel gör ki oğlum arkaadaşlık kuramıyo sanki.bu durumda tekrar konuşayım mı ne yapıyım şaşırdım.siz olsanız ne yapardınız

Sevsinler berilide onunda çok tatlı
Kendi korkularını çocuğa yansıtma diyorum
Ben çokta sorun olacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum

Kizlar gercekten bu yaslarda daha sosyal ve arkadas canlisi oluyorlar.
Benim sipanin da yakin arkadaslari hep kizlar. Koruyup kolluyorlar ogulusumu :)

Kizlar gercekten bu yaslarda daha sosyal ve arkadas canlisi oluyorlar.
Benim sipanin da yakin arkadaslari hep kizlar. Koruyup kolluyorlar ogulusumu :)
bu arada berili o kadar sevmiş ki 'ben beril olmak istiyorum'diyor...botlarını da pembe aldı.içimi ferah tutmaya çalışıyoorum..

Belki oglunuz oyle dusunuyordur.ben anasinifi ogretmeniyim bazen bir veli gelir cocugunun boyle soyledigini soyler cok sasiririm,cunku aslinda oyle degildir.bol bol oynayan bir cocuktur arkadaslariyla ama annesine oyle oldugunu soyler .sebebi nedir tam bilmiyorum.bazen de gercekten oyledir o da soyle oluyor cocuklar kendilerinden farkli hir cocukla cok oynamak istemiyorlar.bu herhangibir fark olabilir.cocuklar bilincsiz bir sekilde bunu hemen farkediyor.tsbi onu kaynastirmaya calisiyorum gercekten baya ugrasiyorum .isterseniz boyle soyledigini soyleyin ogretmenine .size nasil bir durum oldugunu soyler belki

Belki oglunuz oyle dusunuyordur.ben anasinifi ogretmeniyim bazen bir veli gelir cocugunun boyle soyledigini soyler cok sasiririm,cunku aslinda oyle degildir.bol bol oynayan bir cocuktur arkadaslariyla ama annesine oyle oldugunu soyler .sebebi nedir tam bilmiyorum.bazen de gercekten oyledir o da soyle oluyor cocuklar kendilerinden farkli hir cocukla cok oynamak istemiyorlar.bu herhangibir fark olabilir.cocuklar bilincsiz bir sekilde bunu hemen farkediyor.tsbi onu kaynastirmaya calisiyorum gercekten baya ugrasiyorum .isterseniz boyle soyledigini soyleyin ogretmenine .size nasil bir durum oldugunu soyler belki
kararsızım bilemedim, başını ağrıtmaktan korkuyorum.

oy :KK200:
allahım esırgesın cok tatlı demeye geldım :)
ben berıl olmak ıstıyorum deyıp pembe bot almasına koptum kıyamam canım ya :KK36:

kararsızım bilemedim, başını ağrıtmaktan korkuyorum.
Bu başını ağrıtmak değil bence. Çocuklar evde ve okulda farklı olabiliyor ya da yaşadığını farklı yansıtıyor. Siz ne düşünüyorsunuz diye sorun öğretmenine. Şikayet eder gibi değil de yardım ister gibi konuşun.

oy :KK200:
allahım esırgesın cok tatlı demeye geldım :)
ben berıl olmak ıstıyorum deyıp pembe bot almasına koptum kıyamam canım ya :KK36:
şaka gibi ama sürekli beril diyor.konuyu berile bağlıyor.beril 7 yaşında.oğlan 4...takıntılı olsun istemiyorum...beril gibi olmak için ana okuluna başladı.çünkü beril okuldan gelmişmiş...şaka gibi.berilin o okulda okuyup okumadığını soruyor vs.

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 63
Aslinda haklisiniz cok gereksiz seylerle gelen veliler hos olmuyir ama eger cocugunuz cok sorun ettiyse bu gereksiz degil.ama eger cok uzulup sorun etmiyorsa soylemeyin.
daha bir ayı dolmadı bir de öğretmen çok mesafeli geldi.hani ne biliyim biraz daha bekliyim mi acaba diyorum ama annem vasıtası ile ufacık bir sordum durumunu.

Oğlum takmış, kuzenimin kızına...Beril de beril, ben berili çok sevdim diyor.oysa birkaç kez gördü.neden onu bu kadar çok sevdin oğlum dedim.'çünkü o benimle oynuyor dedi.oğlum beril çok uzakta.burada okulda anlaştığın bir arkadaşın yok mu dedim...'benimle kimse oynamıyor, arkadaşı sallıyorum salıncakta, öğretmen sallasın diyor, kimse beni oyuna almıyor, orada arkadaşım yok, ben berili seviyorum çünkü sadece o benimle oynuyor deyince bütün okul hayatım dışlanmışlığın sosyal fobim gözümün önünden geçmesin mi, üzüldüm.aslında iletişim sorunu da yok, sıcak kanlı, herkesle oynar konuşur kendini tanıtır ama kendi yaş grubu(4 yaş) ona karşı ilgisiz.oyun alanlarında da gözlemim böyle.diğer çocuklar herkes yalnız oynamak istiyor oğlumsa bir arkadaşının yanına gidip'hadi takım olalım, birlikte oynayalım diyor', karşı taraf çook ilgisiz.bu durumda öğretmeniyle konuşayım mı bilemedim, öte yandan herşeyi berbat da etmek istemiyıeum.yani sorunlu bir verli gibi herşeyi büyütmek de istemiyorum, annem çocuğu ana okuluna götürüyor, anneme durumu anlattım, öğretmenine oğlumun durumunu sormuş, o da sorunun olmadığını uyumlu olduğunu vs söylemiş ama gel gör ki oğlum arkaadaşlık kuramıyo sanki.bu durumda tekrar konuşayım mı ne yapıyım şaşırdım.siz olsanız ne yapardınız
Çocuğum yok , çocuklarla aram da yok ama senin oğlanı benim yerime bi öper misin :KK200:
İçim sızladı okurken bile, kıyamam,
Hayatın acı gerçeklerini şimdiden öğrenmiş, :110:
Büyüdükçe vermesi gereken tepkiyi ya da davranışı da erkenden öğrenecek,
Siz şimdilik müdahale etmeyin, her gün sohbet eder gibi konuşmaya devam edin, biraz daha izleyin
Çünkü bu işin sıkıntısını hissettiyse çözüme de kendisi ulaşacaktır.

Çocuğum yok , çocuklarla aram da yok ama senin oğlanı benim yerime bi öper misin :KK200:
İçim sızladı okurken bile, kıyamam,
Hayatın acı gerçeklerini şimdiden öğrenmiş, :110:
Büyüdükçe vermesi gereken tepkiyi ya da davranışı da erkenden öğrenecek,
Siz şimdilik müdahale etmeyin, her gün sohbet eder gibi konuşmaya devam edin, biraz daha izleyin
Çünkü bu işin sıkıntısını hissettiyse çözüme de kendisi ulaşacaktır.
öperim tabi teyzesi.evet hayatın acı gerçeklerini gördü.üzülüyorum hem de çok...benim gibi olsun istemem...

Bence bir kardes lazım oglunuza :) Benim cocuklarımın arasında 16 ay var ve arkadas oluyorlar birbirleriyle oyun oynuyorlar baskalarına ihtiyac duymuyorlar .

Back
X