- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Oğlum takmış, kuzenimin kızına...Beril de beril, ben berili çok sevdim diyor.oysa birkaç kez gördü.neden onu bu kadar çok sevdin oğlum dedim.'çünkü o benimle oynuyor dedi.oğlum beril çok uzakta.burada okulda anlaştığın bir arkadaşın yok mu dedim...'benimle kimse oynamıyor, arkadaşı sallıyorum salıncakta, öğretmen sallasın diyor, kimse beni oyuna almıyor, orada arkadaşım yok, ben berili seviyorum çünkü sadece o benimle oynuyor deyince bütün okul hayatım dışlanmışlığın sosyal fobim gözümün önünden geçmesin mi, üzüldüm.aslında iletişim sorunu da yok, sıcak kanlı, herkesle oynar konuşur kendini tanıtır ama kendi yaş grubu(4 yaş) ona karşı ilgisiz.oyun alanlarında da gözlemim böyle.diğer çocuklar herkes yalnız oynamak istiyor oğlumsa bir arkadaşının yanına gidip'hadi takım olalım, birlikte oynayalım diyor', karşı taraf çook ilgisiz.bu durumda öğretmeniyle konuşayım mı bilemedim, öte yandan herşeyi berbat da etmek istemiyıeum.yani sorunlu bir verli gibi herşeyi büyütmek de istemiyorum, annem çocuğu ana okuluna götürüyor, anneme durumu anlattım, öğretmenine oğlumun durumunu sormuş, o da sorunun olmadığını uyumlu olduğunu vs söylemiş ama gel gör ki oğlum arkaadaşlık kuramıyo sanki.bu durumda tekrar konuşayım mı ne yapıyım şaşırdım.siz olsanız ne yapardınız