sorun fiziksel mi psikolojik mi sizce?

bayanhuk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
17
0
16
Konya
kızlar merhaba.Küçüklüğümden beri çok gergin bir ortamda büyüdüm şimdi de kurtulduğumu söyleyemem.sorun şu ki içimde inanılmaz bir daralma var ve derin nefes aldığım zaman anlık rahatlamalar yaşıyorum sadece.sizce bu yılların getirdiği bir hastalık mı aynı durumu yaşayanınız var mı derin nefes almadığım zamanlar bu iç sıkıntısı beni aşırı derecede rahatsız ediyor bi tedavisi var mı bunun fikriniz var mı acaba yoksa sadece fiziksel bir rahatsızlık olabilir mi mideyle ilgili?

bir psikologla görüşmelisin bence.
büyük ihtimalle psikolojik ama
tek belirti olmaz. başka belirtilerde olmalı.
uyku, yemek vs. gibi?

mutlaka git canım
ilgilenmek gerekiyor.
doktor teşhisini koyar
ilacını da verir.
düzenli ilaç kullanır ve tedavi olursan sıkıntın kalmaz.

Evet sanırım doktordan baska çarem yok antidepresan vericek eminim kullanmaktan kacinsam da boyle hayat cok daha zor tesekkr ederim :)

yani bende kac gundur tarifsiz bir sikinti oflamalar puflamalar neden oldugunu bilmedigim biseyin icerisindeyim...

ama biraz arastirdim merkurdeki gerilmeler ay demistim burada gecen merkurmus dunyadaki insanlari geriyormus...aynen yasadigin sikintilar gibi hatta katliyormus bu yilin sonuna kadar anca gecermis...biraz daha dayan ben sikintiyi merkure attim kurtulmus ...hatta kendi kendime ya canim zaten ondanmis diyip raharliyorum

umarım dediğin gibi sorun merkürdür hap kullanmak istemiyorum gerçekten ama yılların getirdiği sıkıntılar içe atma durumu sonunda içten içe bi şekilde açığa çıkıyor demek ki diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…