• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun evliliğim

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
927
532
103
merhaba
Kafam öyle karışık ki nerden başlasam bilemiyorum sizlerden akıl istiyorum ya da bana biraz çözüm yolları sunun
Biz eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz çok inişli çıkışlı bir evlilik bizimkisi en başından beri tanışmamızdan beri aslında ailem eşimle evlenmemi istemedi beni vazgeçmem için çok ikna etmeye çalıştılar ama sanırım benimki bir inat olmuştu ve vazgeçmedim ailem istemeselerde kabul ettiler ve evlendik düğünden önce pek bir şey yoktu ama düğün günü başladı her şey Kayınvalidem düğünümü mahvetti rezil oldu düğünüm apar topar bitirdik düğünü sonrasında biz seviyoruz birbirimizi diye bir çok şeye göğüs gerdik ama şimdi bakıyorum da düğünden sonra evliliğimiz boyunca eşimin ailemle ilgili söylediği şeyler davranışları daha bir aklıma geliyor iyi olduğu zamanlar bana da aileme de çok iyi ama kötü oldu mu da tam bir gıcık inatçı bir şeyi eksik etmez evde her şeyi alır ama ben çalışmama rağmen maaşımı o kullanır bana anca içerisinden harçlık niyetine para verir bunu söylesem neyin eksik ben geleceğimiz için birikim yapıyorum der vs şuan 3aylık hamileyim ama yaşadığımız kötü şeyleri sürekli düşünür oldum vr ondan soğudum hep ağlamak istiyorum o ise bana çok yakın davranır bensiz bir yere gitmez evdeki her şeye yardım eder ama bilmiyorum ailemi dinlendiğim için pişmanım bazen boşanmayı düşünüyorum ama o zaman yine ailem üzülecek ve adam akıllı görünen bir sebep yok ortada ben ne yapayım bana bir yol gösterin

Maasini öncelikle verme..tamam birbirinizin harcamasindan haberiniz olsun ama sen maaş almayı biliyorsun da toplamayı mı bilmiyorsun..benim de ailem karşi çikti ciddi sorunlar yasadik biraz daha zaman lazim evliliğinizin oturmasi icin..sakin ailelerden bahsetmeyin..

merhaba
Kafam öyle karışık ki nerden başlasam bilemiyorum sizlerden akıl istiyorum ya da bana biraz çözüm yolları sunun
Biz eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz çok inişli çıkışlı bir evlilik bizimkisi en başından beri tanışmamızdan beri aslında ailem eşimle evlenmemi istemedi beni vazgeçmem için çok ikna etmeye çalıştılar ama sanırım benimki bir inat olmuştu ve vazgeçmedim ailem istemeselerde kabul ettiler ve evlendik düğünden önce pek bir şey yoktu ama düğün günü başladı her şey Kayınvalidem düğünümü mahvetti rezil oldu düğünüm apar topar bitirdik düğünü sonrasında biz seviyoruz birbirimizi diye bir çok şeye göğüs gerdik ama şimdi bakıyorum da düğünden sonra evliliğimiz boyunca eşimin ailemle ilgili söylediği şeyler davranışları daha bir aklıma geliyor iyi olduğu zamanlar bana da aileme de çok iyi ama kötü oldu mu da tam bir gıcık inatçı bir şeyi eksik etmez evde her şeyi alır ama ben çalışmama rağmen maaşımı o kullanır bana anca içerisinden harçlık niyetine para verir bunu söylesem neyin eksik ben geleceğimiz için birikim yapıyorum der vs şuan 3aylık hamileyim ama yaşadığımız kötü şeyleri sürekli düşünür oldum vr ondan soğudum hep ağlamak istiyorum o ise bana çok yakın davranır bensiz bir yere gitmez evdeki her şeye yardım eder ama bilmiyorum ailemi dinlendiğim için pişmanım bazen boşanmayı düşünüyorum ama o zaman yine ailem üzülecek ve adam akıllı görünen bir sebep yok ortada ben ne yapayım bana bir yol gösterin
Hamilelikte olur öyle şeyler aklına sürekli çocukluğun ailen ve esin gelir.ama bebek dogunnca geçecek emin ol.

Canım geçmiş konularını okudum,bu hissettiklerin hamilelikten filan değil.Sen bu adamin ne oldugunu eclenince gormussun.Evlendigin gün mutsuzluğunu dair konu açmaya baslamissin. Hatta ya hamile kalırsam demişsin,bak şimdi hamilesin de. Sürekli evliliğini sorgulayıcı,bu gün mutlumuyum/ mutsuzmuyum diye kendine eziyet ediyorsun.Ya bırak bu adami ne hali varsa görsün,ya al maaş kartini kendi hayatına sahip cik. Ne alacağını,ne almayacağını sen ondan iyi bilirsin.Birikimse senin adına da yapılabilir bankaya.

hamilelikte duygu degisimleri olabiliyor arkadasim. biraz sabirli olmalisin.
ayrica maasini esine verme ben kendimde birikim yapabilirim diyebilirsin. bunu sundan dolayi söylüyorum, kocandan emin olamiyorsun.
hayirli dogumlar

Şuanda eşinizin ailenizle bir sorunu yoksa bunlrı düşünüp evliliğinizi bozmayın. Hem hamilesiniz. Duygusal davranmayın. Biraz daha zaman verin kendinize.
Şuan babamla WhatsAppta espiri bir şekilde mesajlaşıyor diyorum ya iyi olunca çok iyi sma kötü olunca da direkt tepkisini belli eder susmaz alttan almaz

Maasini öncelikle verme..tamam birbirinizin harcamasindan haberiniz olsun ama sen maaş almayı biliyorsun da toplamayı mı bilmiyorsun..benim de ailem karşi çikti ciddi sorunlar yasadik biraz daha zaman lazim evliliğinizin oturmasi icin..sakin ailelerden bahsetmeyin..
Umarım öyledir gerçi geçen yıla göre baya toparladı kendisini daha bir aile gibi olduk

hamilelikte duygu degisimleri olabiliyor arkadasim. biraz sabirli olmalisin.
ayrica maasini esine verme ben kendimde birikim yapabilirim diyebilirsin. bunu sundan dolayi söylüyorum, kocandan emin olamiyorsun.
hayirli dogumlar
Ben bunu ona söyledim bana güvenmiyor musun çalışma o zaman ben seni de çocuğumu da bakarım vs diyor bide ailesi hiçbir yardım da bulunmadı aksine bizden isterler her şeyi düğğn eşyalar dahil tek başına yaptığı için ve birikimi olmadığı için sadece onun maaşı yetmiyor

Canım geçmiş konularını okudum,bu hissettiklerin hamilelikten filan değil.Sen bu adamin ne oldugunu eclenince gormussun.Evlendigin gün mutsuzluğunu dair konu açmaya baslamissin. Hatta ya hamile kalırsam demişsin,bak şimdi hamilesin de. Sürekli evliliğini sorgulayıcı,bu gün mutlumuyum/ mutsuzmuyum diye kendine eziyet ediyorsun.Ya bırak bu adami ne hali varsa görsün,ya al maaş kartini kendi hayatına sahip cik. Ne alacağını,ne almayacağını sen ondan iyi bilirsin.Birikimse senin adına da yapılabilir bankaya.
Zaten eski olan şeyleri şimdi düşününce çok pişman oluyorum şuan çok değişti eskiye nazaran ailesinin yanında her zaman beni över benim karım bir tanedir ben böyle birini bulup onunla evlendiğim için şükrediyorum falan der ama eskiler sanırım bende birikti ve çocukta olacağı için hamilelikten dolayı duygulardan iyice sorgular oldum her şeyi

Maaşını sen al bundan sonra harcamalarımı söylerim dersin . Bu seni biraz rahatlatır .
Duygusal bşr dönende OLdupun için hep hassas noktaların aklına geliyor olabilir ama üzme ve yorma kendini . Kendine de evliliğine de zarar verme

Çalışıp da eşinden harçlık alan kadınları gerçekten anlamıyorum bana çok tuhaf geliyor.

Teşekkür ederim yorumlarınız için bilmiyorum neden böyle oldum ama hamile olduğum için sanırım aklımdan geçirsemde boşanma kelimesini dile getirmekten korkuyorum eşimi seviyor muyum İnanın ki emin değilim ama yaşadığım bunca şeye değecek bir aşk en başından beri yoktu içimde ama sebebini bilmediğim bir durgunluk bir sersemlik her şeyiyle onu kabul edebilmeye nasıl başladım nasıl ikna oldum nasıl bu kadar etkisi altında kaldım bilmiyorum bana kötü davranıyor mu hayır ama sürekli sorgular oldum bu ilişkiyi

Back